چه خوشمزهای میتوانم بپزم؟ (دوشنبه 6 فروردین)
امروز یکی از مهمترین سوالات که پیش روی ماست این است که چه نوع غذایی را برای ناهار درست کنیم که هم خوشمزه باشد و هم تکراری نباشد. این سوال برای همه افرادی که به آشپزی علاقه دارند و دنبال یک تغییر جذاب در طعم وعده ناهار هستند، مهم است. بنابراین، امروز در این مطلب پنج غذای مختلف و خوشمزه را معرفی کردهایم تا شما بتوانید یکی از آنها را برای ناهار خود انتخاب کنید.
اولین غذای معرفی شده، آدانا کباب ترکیهای است که با مواد اولیه ساده و در دسترس تهیه میشود. جعفری، پیاز، فلفلدلمهای، گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل سیاه اجزای اصلی این کباب هستند و مواد بهخوبی ترکیب و ورز دادهشوند تا کباب نرم و لطیف شود.
در مورد دوم، شوید پلو با تن ماهی که یک غذای پرطرفدار در ایران است و طعم واقعی خورش قیمه شمالی را با آداب و رسوم نوین ترکیب میکند. آدینه تکهتکه کردن مواد اولیه و بخصوص آمادهسازی مواد اولیه بسیار حیاتی است.
خورش ریحان شمالی، ته چین خورش قیمه و بادمجان پلو بدون گوشت نیز سه غذای دیگری هستند که معرفی و طرز تهیهشان توضیح داده شده است. امیدوارم با توجه به این غذاها، توانسته باشید یک ناهار متفاوت و خوشمزه برای خود و عزیزانتان تهیه کنید.
امروز ناهار چی درست کنم؟ چی بپزم که تکراری نباشه؟ فرقی نمیکند دانشجو باشید، خانهدار یا شاغل، این سوال دغدغه همه افرادی است که به آشپزی علاقه دارند و میخواهند یک ناهار خوشمزه و متفاوت برای خود و عزیزانشان تدارک ببینند. از این رو ما امروز، در ششمین روز فروردین ماه ۱۴۰۳، در این مطلب از تک فانبلاگ به شما ۵ غذای متنوع و خوشمزه معرفی خواهیم کرد تا با توجه به ذائقه خود یکی از آنها را برای ناهار امروزتان تهیه و نوش جان کنید.معرفی ۵ غذا برای ناهار امروز شمادر ادامه میتوانید با چند غذای متنوع برای ناهار به همراه طرز تهیه آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.۱- آدانا کباب ترکیهایآدانا کباب، یکی از کبابهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار ترکیهای است که شباهت زیادی به کباب کوبیده و کباب بناب دارد و با مواد اولیه ساده و در دسترسی تهیه میشود. این کباب بافت نرم و لطیفی دارد و شما میتوانید آن را مطابق ذائقهتان با نان یا برنج در وعده ناهار سرو کنید.مراحل تهیه آدانا کباب ترکیهایمراحل تهیه آدانا کباب ترکیهای به شرح زیر است: ابتدا جعفری تازه را بشویید و درون آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. جعفری را با کمک چاقو به صورت ساطوری خرد کنید و درون ظرف مناسبی بریزید.پیاز را بشویید و پوست بگیرید. پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید و به جعفری بیفزایید. فلفلدلمهای قرمز را به همین ترتیب باید بشویید و تمیز کنید. آن را نیز به صورت نگینی ریز خرد کنید و به ظرف اضافه کنید. برخی در این مرحله پیاز و فلفلدلمهای را رنده یا با کمک میکسر و خردکن پوره میکنند.گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل سیاه را به محتوای درون ظرف اضافه کنید و مواد را به هم زنید. حال باید با دست مواد را ۱۰-۱۵ دقیقه به خوبی ورز دهید. ورز دادن مواد در انسجام نهایی کباب شما تأثیر زیادی دارد.برای ادامه رسپی این غذای مخصوص و مجلسی روی لینک طرز تهیه آدانا کباب ترکیهای کلیک کنید.۲- شوید پلو با تن ماهیشوید پلو با ماهی همیشه جز غذاهای پرطرفدار ایرانی بوده است. این غذا یکی از غذاهای معروف عید و شروع سال تحویل است. بنابراین طبیعی است که این غذا برای ما یادآور روزهای خوب و زیبایی باشد.ولی واقعیت این است که اگر بخواهید کاملا ارگانیک و طبیعی این غذا را درست کنید، با دردسرهای زیادی روبهرو خواهید شد. در این نقطه از زندگی است که خدا را بابت وجود کنسروهای آماده شکر میکنید! کنسرو آماده تن ماهی به همراه شوید پلو یک وعده خوشمزه رقم خواهد زد.مراحل تهیه شوید پلو با تن ماهیمراحل تهیه شوید پلو با تن ماهی به شرح زیر است:در مرحله ابتدایی از پخت شوید پلو با تن ماهی، درون یک کاسه با اندازه مناسب، برنج را بریزید و به خوبی شستوشو دهید. بعد از اتمام شست و شوی برنج، کاسه را تا نصفه پر از آب کنید و در ادامه یک قاشق چای خوری نمک به برنج اضافه کنید. سپس اجازه دهید برنج به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه خیس بخورد.به یاد داشته باشید که کنسروها حتما باید جوشانده شوند. کنسرو تن ماهی به صورت میانگین به ۲۰ دقیقه زمان برای جوشیدن نیاز دارد تا خیالتان از بابتش راحت شود.در مرحله سوم از درست کردن شوید پلو با تن ماهی، پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی و خیلی ریز خرد کنید. سپس ماهیتابه را روی شعله قرار دهید و درون آن روغن بریزید.وقتی روغن داغ شد، پیازهای نگینی شده را درون ماهیتابه بریزید. پیازها را تفت دهید تا سبک و شیشهای شوند. حالا نوبت به اضافه کردن تن ماهی می رسد. آن را به پیازها اضافه کنید و به خوبی تفت دهید تا سرخ شود. برای ادامه رسپی این غذای ساده و همه پسند روی لینک طرز تهیه شوید پلو با تن ماهی کلیک کنید.۳- ته چین خورش قیمهته چین خورش قیمه که برخی به آن ته چین قیمه لا پلو نیز میگویند، یک نوع ته چین فوق العاده لذیذ برای علاقهمندان به خورش قیمه است که میتوانید آن را برای مهمانیها و دورهمیهای خانوادگی آماده کنید.مراحل تهیه ته چین خورش قیمهمراحل تهیه ته چین خورش قیمه به شرح زیر است:برای تهیه ته چین قیمه ابتدا باید ادویه مخصوص آن را آماده کنید. برای این کار باید گل سرخ، میخک، دانه فلفل سیاه، مقداری جوز هندی و دارچین را در آسیاب بریزید و به طور کامل پودر کنید. سپس این ادویه را برای مزه دار کردن ته چین کنار بگذارید.پیاز را بشویید و پوست آن را جدا کنید. سپس آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید. یک قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن به آن اضافه کنید. پیازها را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.در این مرحله از روش تهیه ته چین قیمه لا پلو باید گوشت را به صورت تکهای خرد کنید و به پیاز داغ اضافه کنید. صبر کنید تا گوشت برای چند دقیقه در روغن سرخ شود و رنگ آن تغییر کند، سپس کمی زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و ترکیب گوشت و پیاز و ادویهها را در روغن سرخ کنید تا بوی خامی ادویهها گرفته شود.بعد از سرخ شدن گوشت، نوبت اضافه کردن رب گوجه فرنگی است. رب گوجه فرنگی را در قابلمه بریزید و برای چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس مقداری آب در قابلمه بریزید و درب قابلمه را روی آن بگذارید و اجازه دهید گوشت به مدت ۲ تا ۳ ساعت بپزد.برای ادامه رسپی این غذای اصیل و مجلسی روی لینک طرز تهیه ته چین خورش قیمه کلیک کنید.۴- خورش ریحان شمالیخورش ریحان یکی از خوش عطرترین انواع خورشهای شمالی است که برای تهیه آن باید از ریحان تازه استفاده کنید. برخی افراد خورش ریحان را با گوشت میپزند و برخی دیگر برای تهیه آن از مرغ استفاده میکنند. مراحل تهیه خورش ریحان شمالیمراحل تهیه خورش ریحان شمالی به شرح زیر است:ابتدا باید پیاز را بشویید و پوست آن را جدا کنید. سپس مقداری روغن حیوانی در قابلمه بریزید و آن را خوب سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.بعد از این که پیازها سرخ شدند، باید گوشت را به صورت تکههای نسبتا کوچک خرد کنید و به پیاز داغ اضافه کنید. کمی گوشتها را تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند. در ادامه مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به گوشتها اضافه کنید. مواد را چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی زردچوبه از بین برود.بعد از چند دقیقه میتوانید مقداری آب به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید گوشتها برای چند ساعت بپزند و کاملا نرم شوند. معمولا پخت گوشت به حدود ۱ تا ۲ ساعت زمان نیاز دارد.حال باید همه سبزیجات از قبیل ریحان تازه، گشنیز، جعفری و… را پاک کنید و خوب بشویید. سپس آنها را به صورت کاملا ریز خرد کنید. برای تهیه این خورش باید سبزیجات را تا حد امکان ریز خرد کنید.برای ادامه رسپی این خورش سنتی و خوشمزه شمالی روی لینک طرز تهیه خورش ریحان کلیک کنید.۵- بادمجان پلو بدون گوشتبادمجان پلو یک غذای گیاهی بسیار خوشمزه است که اصالت آن به قزوین برمیگردد و در آن از هیچ نوع گوشتی استفاده نمیشود. اگر جز طرفداران طعم بادمجان هستید به شما پیشنهاد میکنیم که از چشیدن طعم این غذا غافل نشوید.شما در تهیه این غذا از سایر سبزیجات دلخواهتان نیز میتوانید استفاده کنید. بهتر است برای طبخ بادمجان پلو، از بادمجانهای کشیده و براقی که پوست صاف دارند استفاده کنید تا غذای شما طعم و ظاهر دلچسبتری به خود بگیرد.مراحل تهیه بادمجان پلو بدون گوشتمراحل تهیه بادمجان پلو بدون گوشت به شرح زیر است:بادمجانها بشویید و پوست بگیرید. آنها را به صورت حلقهحلقه برش زنید. برای گرفتن تلخی بادمجان و خوشطعم تر شدن آنها، بادمجانهای حلقهحلقه شده را ظرف آب نمک قرار دهید تا تلخی بادمجانها گرفته شود.پس از ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بادمجانها را بشویید و درون صافی قرار دهید تا آب اضافیشان گرفته شود. درون تابه مناسبی کمی روغن بریزید و تابه را روی حرارت گذارید. بادمجانهای حلقهحلقه شده را درون تابه سرخ کنید. پس از سرخ کردن آنها را از تابه خارج کنید و کنار گذارید.پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت نگینی خرد کنید و درون همان تابهای که بادمجانها را سرخ کردید بریزید. کمی تفت دهید تا پیاز سبک و طلایی شود.سیر را نیز بشویید و پوست بگیرید. با کمک سیر له کن، سیر را پوره کنید. پوره سیر را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود.برای ادامه رسپی این غذای خوشطعم و پرطرفدار روی لینک طرز تهیه بادمجان پلو با گوشت کلیک کنید.در این مطلب از مجله آشپزی تک فانلیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده ناهار را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان جای دهید و از طعم بینظیر آنها نهایت لذت را ببرید.