تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

دستور پخت خورشت نعنا و جعفری با افزودن گوجه سبز؛ لذت بهاری و شیرین

فصل گوجه سبز تابستانه با نفحات خوشبو و مزه ترش‌شیرین خود، آشپزخانه‌های خانه‌ها را به فضایی از آشپزی تازه و خوشمزه تبدیل می‌کند. از جذابیت این میوه منحصر به فرد بر روی سفره‌ها برای ساختن خوراک‌های لذیذ می‌توان به خورشت نعنا، جعفری و گوجه سبز اشاره کرد. برای تهیه این خورشت شما به موادی همچون گوجه سبز، گوشت یا مرغ، پیاز، نعنای تازه و جعفری احتیاج دارید. مراحل تهیه این خورشت از آماده‌سازی مواد شروع و پخت زمانی و غلتک آن را تا خورشت‌پزی ادامه می‌دهد. مزه منحصر به فرد این خورشت به دلیل ترکیب مناسب و به‌جا افتاده از مواد تازه و شاداب، طعمی منحصر به فرد را برای طبقه‌بندی سلیقه خود در اختیارتان قرار می‌دهد. به علاوه، دانستن این نکته مهم است که گوجه سبز به لطف حاوی ویتامین C و آنتی‌اکسیدان بودنش، یک پازل است. از آنجایی که آسیب زدن زیاد به گوجه‌ها می‌تواند باعث از بین رفتن مواد مغذی آن شود، توجه به مرحله تفت دادن آن بسیار حیاتی است. این خورشت را با برنج یا کته سرو کردن، تجربه‌ای خاص و لذت‌بخش را برای نزدیکان و خانواده خود خلق خواهید کرد.

کمی به خودتان بجنبید فصل گوجه سبز نوبرانه آغاز می‌شود. از این میوه خوشمزه و ترش بهاری به جز آن که مصرف معمولی به عنوان میوه دارد می‌توان برای تهیه خورشت لذیذ گوجه سبز، نعنا و جعفری نیز استفاده کرد.در این قسمت از تک فانبلاگ با آموزش تهیه خورشت نعنا، جعفری و گوجه سبز همراه ما باشید.مواد لازم جهت تهیه خورشت نعنا، جعفری با گوجه سبز:گوجه سبزنیم یا ۱ کیلوگوشت قرمز یا مرغنیم کیلوپیاز متوسط۲ عددنعنا و جعفرینیم تا ۱ کیلو (نسبت ۱ به ۳)نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان دلخواهروغنبه میزان لازممراحل تهیه خورشت نعنا، جعفری با گوجه سبزمراحل تهیه خورشت نعنا، جعفری با گوجه سبز به شرح زیر است:مرحله اول: آماده سازی مواددر این مرحله گوشت قرمز یا مرغ را می‌شوییم و به اندازه‌های متوسط خرد می‌کنیم.سبزی‌ها را هم شسته و می‌گذاریم تا خشک شوند، سپس آن‌ها را ساطوری خرد می‌کنیم.پیازها را هم به شکل خلالی خرد می‌کنیم. گوجه سبزها را نیز شسته و دم‌شان را جدا می‌کنیم. مرحله دوم: سرخ کردن موادپیازهای خلالی شده را در مقدار کمی روغن سرخ می‌کنیم. بعد از آن که طلایی شد زردچوبه را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.سپس گوشت یا مرغ تکه شده را درون قابلمه می‌ریزیم و صبر می‌کنیم تا کمی سرخ شوند. پس از آن سبزی ساطوری شده را می‌افزاییم و اجازه می‌دهیم مواد با هم خوب تفت داده شوند.اینجا چاشنی خورش را باید اضافه کنیم. کمی فلفل سیاه می‌زنیم. دست آخر هم گوجه سبزها را به صورت درسته داخل خورش می‌ریزیم.بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورشت ترشی قورمیه اردبیلیمرحله سوم: جا افتادن خورشدر این مرحله حدود دو تا سه لیوان آب به قابلمه اضافه می‌کنیم. شعله را زیاد کرده تا خورش جوش بیاید و سپس حرارت را کم می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا خورش‌مان جا بیفتد.شما می‌توانید این خورشت بسیار راحت و لذیذ را با برنج آبکش شده یا کته سرو کنید.نکته: گوجه سبز سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین سی است. بهتر است مرحله تفت دادن سبزیجات کوتاه باشد تا خواص مواد از بین نرود.اگر شما هم این غذا را درست کردید، تجربه خودتان از پخت آن را در این مطلب از مجله آشپزی تک فانبا ما به اشتراک بگذارید.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!