تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

سریع به خانه برگرد! پیراشکی شکلاتی خانگی بدون نیاز به فر و خمیر

پیراشکی شکلاتی فوری یک خوراکی خوشمزه و محبوب است که می‌تواند به‌عنوان عصرانه یا خوراکی مدرسه بچه‌ها و حتی افطاری مناسب باشد. این پیراشکی بسیار سریع و آسان تهیه می‌شود و بدون نیاز به فر و خمیر مایع در خانه قابل آماده‌سازی است. خمیر این پیراشکی به سرعت آماده می‌شود و نیازی به استراحت ندارد.

با استفاده از موادی همچون آرد، تخم مرغ، شکر، روغن مایع، ماست، بکینگ پودر و وانیل، می‌توانید خمیر پیراشکی را آماده کرده و پس از افزودن شکلات خرد شده، برش‌ها را داده و در روغن داغ سرخ می‌کنید. حاصل این آماده‌سازی، پیراشکی‌های چسبنده و خوشمزه است که می‌توانید آن‌ها را به‌عنوان یک خوراکی خوشمزه و سریع برای سرو کردن در میز افطار یا عصرانه استفاده کنید. با کمی تلاش و زمان کمتر، می‌توانید لذت تهیه و مصرف این پیراشکی‌ها را تجربه کنید.

نمناک نوشت: پیراشکی شکلاتی فوری که در ادامه دستور تهیه آن را میخوانید، به عنوان یک عصرانه خوشمزه یا خوراکی مدرسه بچه ها و افطاری قابل استفاده بوده و بسیار سریع و راحت آماده می شود.این دستور تهیه یکی از راحت ترین پیراشکی هایی را به شما می آموزد که بدون نیاز به فر و خمیر مایع در خانه می توانید آماده و از سرو آن لذت ببرید. خمیر این پیراشکی نیاز به استراحت ندارد و خیلی سریع آماده است.مواد لازم پیراشکی فوری خانگیمواد لازممقدار لازمآرد یک و نیم لیوانتخم مرغ 1 عددشکر یک سوم لیوانروغن مایع3 قاشق غذاخوریماست سه قاشق غذاخوریبکینگ پودریک و نیم قاشق چایخوریوانیل نوک قاشق چایخوریطرز تهیه پیراشکی فوری با مغز شکلاتمرحله اول: ابتدا تمام مواد به جز آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و با همزن دستی میزنیم تا یکدست شود.مرحله دوم: سپس بکینگ پودر و آرد را به مواد اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم. میزان آرد نباید بیشتر از اندازه مشخص شده در مواد لازم باشد، چراکه اگر زیادتر از حد مشخص استفاده کنید، پیراشکی ها مغز پخت نشده و وسط آن بصورت خام باقی می ماند.مرحله سوم: در این مرحله و بعد از آماده شدن خمیر، آن را به دو قسمت تقسیم کرده و کف سطح کار را آرد پاشی میکنیم.مرحله چهارم:هر قسمت از خمیر رو با وردنه و به اندازه یک پیش دستی باز میکنیم.مرحله پنجم: حالا شکلات تخته ای خرد شده یا شکلات صبحانه را روی خمیر قرار داده و قسمت دوم خمیر رو روی آن میکشیم و به خوبی لبه های خمیر را به هم می چسبانیم.مرحله ششم: در این مرحله، خمیر را با چاقو برش زده و درست مثل تکه های سه گوش پیتزا، پیراشکی ها را برش میزنیم.مرحله  هفتم: خمیرهای هر تکه را با دقت از هر دو طرف بهم می چسبانیم.مرحله هشتم: داخل ماهیتابه مناسب، روغن را خوب داغ کره و پیراشکی ها رو داخلش سرخ می کنیم.مرحله نهم: پیراشکی های شما آماده است؛ نوش جان.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!