تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز تهیه دسر شگفت‌انگیز کاکائویی برای افطار اینجاست!

فرنی یکی از دسرهای لذیذ و مناسب برای مصرف در وعده‌های افطار است. با توجه به بافت سبک و خامه‌ای آن، این دسر محبوبیت زیادی در میان افراد دارد. علاوه بر فرنی سفید رنگ و ساده، فرنی کاکائویی نیز از جمله گزینه‌های دلچسبی است که می‌توانید در طی این ماه مبارک رمضان تهیه کنید.

برای تهیه فرنی کاکائویی، ابتدا آرد برنج، نشاسته، شکر، پودر کاکائو، شیر و گلاب را به تعداد لازم آماده می‌کنیم. سپس آرد برنج و نشاسته را با پودر کاکائو مخلوط کرده و الک می‌کنیم. سپس شیر را در قابلمه می‌ریزیم و با حرارت ملایم همراه با مداومت در مخلوط خشک الک شده ریخته و مدام هم بزنیم. در انتها شکر و گلاب را اضافه کرده و مرتب هم بزنیم تا فرنی پخته شود.

بعد از پخت، فرنی را در ظرف مورد نظر سرو کرده و برای مدتی در یخچال قرار دهید تا خنک شود. می‌توانید این فرنی را با توت‌ها یا خلال پسته زینت بدهید و لذت ببرید. طعم و ظاهر متفاوت این دسر، انتخاب خوبی برای وعده افطار شما خواهد بود.

فرنی یکی از غذاهایی است که به علت بافت سبک و خامه‌ای‌ که دارد جزو گزینه‌های مناسب برای وعده افطار محسوب می‌شود. معمولا این دسر خوشمزه و راحت را به شکل ساده و سفید رنگ میل کرده‌اید اما در این قسمت از تک فانبلاگ ما می‌خواهیم طرز تهیه فرنی کاکائویی را به شما آموزش دهیم که طعم و شکل متفاوت‌تری هم دارد.مواد لازم جهت تهیه فرنی کاکائویی:آرد برنج۱ قاشق سوپ‌خورینشاسته۱ قاشق سوپ‌خوریشکر۴ قاشق سوپ‌خوریپودر کاکائو۲ قاشق مرباخوریشیرنیم لیترگلاببه میزان لازممراحل تهیه فرنی کاکائوییدر ادامه طرز تهیه فرنی کاکائویی را به صورت مرحله به مرحله برایتان شرح خواهیم داد. با ما همراه باشید.مرحله اول: الک کردن مواد خشکدر این مرحله ابتدا آرد برنج و نشاسته را با پودر کاکائو مخلوط کرده و سپس الک می‌کنیم. این کار به گلوله نشدن و یکنواخت شدن فرنی شما کمک میکند.مرحله دوم: اضافه کردن شیردرون قابلمه مورد نظر شیر را می‌ریزیم و بر روی شعله گاز با حرارت ملایم قرار می‌دهیم. سپس مواد خشک الک شده را کم کم به آن اضافه می‌کنیم. در این مرحله مدام باید محتویات درون قابلمه را هم بزنیم تا ته نگیرد و به هم نچسبد.مرحله سوم: اضافه کردن شکر و گلاببعد از آن که پودر کاکائو به خوبی در شیر حل شد نوبت به اضافه کردن شکر و گلاب است. بعد از آن قابلمه را روی حرارت ملایم نگه دارید و مدام هم بزنید. بیشتر بخوانید: طرز تهیه فرنی نذریمرحله چهارم: پختن فرنیاین مرحله تقریبا ۱۵ دقیقه زمان می‌برد که شما باید در طول این مدت مدام فرنی را هم بزنید. فرنی دسری حساس است که اگر آن را هم نزنید گلوله می‌شود یا ته می‌گیرد.بعد از اینکه فرنی پخت آن را در ظرف مورد نظر سرو کنید و بعد از آنکه کمی خنک شد درون یخچال بگذارید. می‌توانید روی فرنی را با انواع توت‌ها یا خلال پسته تزئین کنید. نوش جان!پیشنهاد می‌کنیم حتما این فرنی خوشمزه را طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی تک فانبرایتان شرح دادیم، تهیه و در وعده افطار نوش جان کنید.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!