تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

شامی ماسوله: لذت شمال در سفره‌ی شما با انتخابی بی‌نظیر!

شامی ماسوله یکی از غذاهای محبوب و شناخته شده شهر ماسوله در استان گیلان است. این غذای سنتی با طعم بی نظیر و عطر دل انگیز، از ترکیبی از گوشت چرخ کرده، پیاز، سیب زمینی، سبزیجات معطر و سس مخصوص نارنج تهیه می شود. شامی ماسوله می تواند به عنوان یک وعده کامل غذایی یا پیش غذا سرو شود و با همراهی برنج کته ای و سالاد، یک وعده ی خوشمزه و لذیذ را به شما ارایه دهد. مواد لازم برای تهیه این غذا شامل گوشت چرخ کرده، سیب زمینی، پیاز، سیر، تخم مرغ، گوجه فرنگی و سس مخصوص نارنج می باشد. همچنین از طرز تهیه آن می توان گفت که ابتدا گوشت چرخ کرده با پیاز و سیر رنده کرده و تخم مرغ مخلوط شده، سپس سرخ شده و با سس مخصوص نارنج و سبزیجات تهیه می شود. شامی ماسوله باعث می شود که هر کسی با هر ذایقه ای لذت ببرد و از این غذای خوشمزه لذت ببرد.

بیتوته نوشت: شامی ماسوله، غذای سنتی و محبوب شهر ماسوله در استان گیلان است. این غذای خوشمزه با طعمی بی نظیر، از ترکیب گوشت چرخ کرده، پیاز، سیب زمینی، سبزیجات معطر و سس مخصوص نارنج تهیه می شود. شامی ماسوله را می توانید به عنوان یک وعده کامل غذایی یا پیش غذا سرو کنید.شامی ماسوله، از غذاهای سنتی و اصیل گیلان است که با طعمی بی نظیر و عطری دل انگیز، هر ذائقه ای را مجذوب خود می کند. این غذای خوشمزه، ترکیبی از گوشت چرخ کرده، سبزیجات معطر و سس مخصوص نارنج است که در کنار برنج کته ای و سالاد، یک وعده کامل و لذیذ را به شما هدیه می دهد.مواد لازم برای تهیه شامی ماسوله: گوشت چرخ کرده 300 گرم تخم مرغ1 عدد سیب زمینی1 عدد پیاز بزرگ 1 عدد سیر2 حبه کره یا روغن کرمانشاهی 1 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی4 عدد آب نارنج نصف پیمانه نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین، سماق به مقدار لازم طرز تهیه شامی ماسوله‌ای:برای طرز تهیه شامی ماسوله، ابتدا گوشت چرخ کرده را داخل ظرف مورد نظر بریزید، سپس پیاز را رنده کنید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. لازم نیست آب پیاز را بگیرید، شامی شما باید نرم باشد. سپس سیر رنده شده، تخم مرغ، نمک و فلفل و ادویه را به آن اضافه کنید و خوب ورز بدهید.اجازه بدهید، حدود نیم ساعت مواد استراحت کنند تا مزه ها به خورد هم بروند. پس از این زمان روغن را داخل تابه بریزید و اجازه بدهید داغ شود، شامی ها را به شکل دلخواه در آورید و داخل روغن سرخ کنید. پس از سرخ شدن شامی ها، گوجه ها را ریز خرد کنید و با مقداری روغن، داخل تابه تفت بدهید تا گوجه ها نرم شوند. آن ها را با قاشق فشار بدهید تا له شوند. مقداری آب، زردچوبه و نمک کره یا روغن کرمانشاهی و آب نارنج را به آن اضافه کنید و زمانی که جوش آمد، شامی ها را به سس اضافه کنید و شعله را کم کنید تا سس غلیظ تر شود و به خورد شامی ها برود.در پایان سیب زمینی را خلالی خرد کنید و در روغن سرخ کنید و در زمان سرو شامی خود را دورچین کنید.شامی ماسوله را می توانید با کته یا نان در کنار سالاد یا سبزی خوردن سرو کنید.نکات کلیدی برای پخت شامی کباب ماسوله:برای طعم بهتر شامی ماسوله، می توانید از گوشت چرخ کرده مخلوط گوساله و گوسفند استفاده کنید.می توانید 1 عدد سیب زمینی متوسط را در مواد رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید. • سیب زمینی رنده شده، باعث می شود شامی ها نرم و لطیف شوند.می توانید از سبزیجات معطر دلخواه خود مانند (ترخون، مرزه، جعفری و …) استفاده کنید.می توانید به جای آب نارنج از آبغوره نیز استفاده کنید.می توانید از روغن دنبه به جای روغن کرمانشاهی یا کره استفاده کنید.شامی ها را در روغن داغ سرخ کنید تا شامی ها پف کنند و مغز پخت شوند.می توانید برای تهیه سس شامی ماسوله از رب گوجه فرنگی استفاده کنید.میزان اضافه کردن آب نارنج (ترشی) به ذائقه ی شما بستگی دارد.برای طعم قوی تر می توانید از زعفران دم کرده نیز در سس استفاده کنید.برای چاشنی بیشتر می توانید از رب انار ترش نیز در سس استفاده کنید.سخن نهایی:شامی ماسوله، یک غذای کامل و خوشمزه است که می توانید به عنوان وعده اصلی سرو کنید. شامی ماسوله، از اصیل ترین و خوشمزه ترین غذاهای شمالی است که با عطر و طعم بی نظیر خود، هر ذائقه ای را مجذوب خود می کند. این غذا به دلیل داشتن گوشت، سیب زمینی و سبزیجات، منبع خوبی از پروتئین، فیبر و ویتامین ها است.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!