تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

۸ غذای شگفت‌انگیز با زمان پختن ۳۰ دقیقه

در این نوشته به معرفی و توضیحات مختصری در مورد چند غذای سریع و خوشمزه پرداخته شده است.

در ابتدا با توضیح در مورد استانبولی پلو که یک غذای خوشمزه و لذیذ است، شروع شده که برای آن نیازی به زمان بیش از 30 دقیقه نیست. سپس با معرفی باقلا قاتق که یکی از غذاهای سریع و خوشمزه است که در استان گیلان محبوب است، ادامه داده شده است.

آب‌دوغ‌خیار که یکی از غذاهای سنتی ایرانی محسوب می‌شود و در فصل تابستان پرطرفدار است، نیز شرح داده شده است. همچنین در مورد پاستا و تنوع غذایی با ماکارونی و گوشت چرخ کرده نیز بحث شده است.

میرزا قاسمی، گراتن سیب زمینی، کشک و بادمجان و همچنین کوکوی سیب زمینی نیز به عنوان غذاهایی سریع و آسان برای تهیه در زمان کم معرفی شده‌اند. با این مطالب می‌توان به راحتی و در کمترین زمان ممکن یک غذای خوشمزه و خوشمزه تهیه کرد.

چی شی نوشت: اگر فرصت کافی برای پخت غذا ندارید می‌توانید برخی از غذاها را برای ناهار یا شام خود انتخاب کنید که پختن آنها بیشتر از ۳۰ دقیقه، زمان نمی‌برد.اگر می‌خواهید در کمترین زمان ممکن یک غذای خوشمزه و لذیذ درست کنید این مطلب را بخوانید. برایتان پیش آمده که فرصت کافی نداشته باشید و بخواهید خیلی سریع یک غذای خوشمزه درست کنید؟ اصلا نگران نباشید شما در کمترین زمان ممکن می‌توانید یک غذای خوشمزه و لذیذ درست کنید. غذا‌های ساده با مواد کم و در کمترین زمان ممکن درست می‌شوند.۱- استانبولی پلوطرز تهیه استانبولی پلو در بعضی خانه‌ها متفاوت است. گاهی استانبولی پلو با گوشت یا استانبولی با سبزیجات معطر تهیه می‌شود؛ گاهی هم فقط با گوجه و سیب‌زمینی است.۲- باقلا قاتقباقلاقاتق یکی از غذا‌های محلی استان گیلان و گیاهی است. این غذا ترکیبی از انواع طعم‌های جذاب است و سریع هم درست می‌شود.۳- آب‌دوغ‌خیارآب‌دوغ‌خیار یکی از غذا‌های سنتی و قدیمی ایرانی است که به عنوان یک غذای فصلی بسیار محبوب محسوب می‌شود. آب‌دوغ‌خیار، چون خنک سرو است، بیشتر در فصل تابستان تهیه می‌شود.۴- پاستاذائقه ما به گونه‌ای است که اگر یک غذا را زیاد بخوریم از آن زده می‌شویم تا مدتی اصلا به آن لب نمی‌زنیم. بهتر است حواسمان به تنوع غذایی هم باشد؛ با ماکارونی و گوشت‌چرخ کرده چند نوع غذای مختلف می‌شود درست کرد.۵- میرزا قاسمیمیرزا قاسمی یا همان غذایی که همه ما را کنجکاو دلیل نام‌گذاری‌اش کرده، یکی دیگر از غذا‌های همه‌پسند گیلانی است که به عنوان پیش‌غذا و غذای اصلی سرو می‌شود.۶- گراتن سیب زمینیگراتن سیب‌زمینی از جمله غذا‌های ساده و خوشمزه به خصوص برای روز‌هایی است که ایده خاصی برای ناهار و شام ندارید. گراتن سیب‌زمینی را که غذایی با ریشه فرانسوی است به روش‌های مختلف درست می‌کنند: با قارچ یا بدون قارچ، با گوشت یا بادمجان و البته با سس بشامل.۷- کشک و بادمجاندر بسیاری از غذا‌های ایرانی از بادمجان استفاده می‌شود، کشک هم محصول اصیل و صد درصد ایرانی است که طعمی خاص همراه با کمی شوری و ترشی به غذا می‌دهد. بادمجان به روش‌های مختلف در غذا‌ها استفاده می‌شود، می‌توانید آن را به صورت کبابی یا سرخ‌شده در غذا به کار ببرید. برای تهیه کشک و بادمجان، این غذای خوش طعم و ساده از هر دو نوع روش گفته شده می‌توان استفاده کرد.۸- کوکوی سیب‌زمینیکوکوی سیب‌زمینی اصولا از جمله غذا‌هایی است که سریع و راحت درست می‌شود. حالا تصور کنید اگر بخواهیم آن را با سرعت بیشتری آماده کنیم، چه باید بکنیم؟ درست حدس زدید؛ تنها راه، حذف زمان پخت سیب‌زمینی‌ها و در نتیجه استفاده از سیب‌زمینی به صورت خام است. 

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!