لذیذ و خوشمزه: طرز تهیه غذاهای عربی برای افطار فوری
لگیمات یکی از شیرینیهای سنتی و قدیمی ایرانی است که اغلب در استانهای جنوبی مانند بوشهر تهیه و مصرف میشود. این شیرینی خوشمزه برای ماه مبارک رمضان بسیار مناسب است و ظاهری شبیه به شیرینی بامیه دارد. برای تهیه لگیمات، ابتدا باید شهد را تهیه کرده و سپس شیرینیها را در آن قرار داد. با دقت به تمام مراحل تهیه این شیرینی، میتوانید لگیمات خوشمزه و خوشرنگی تهیه کنید. موادی مانند آب، تخم مرغ، آرد سفید، روغن مایع، شیره خرما، نشاسته ذرت و مایه خمیر برای تهیه لگیمات مورد نیاز است. این شیرینی را میتوانید به صورت سنتی تهیه کرده و برای تزئین از پودر نارگیل استفاده کنید. همچنین میتوانید از عسل یا نوتلا برای شیرینتر شدن آن استفاده کنید. لگیمات دستور خوبی برای تهیه و مصرف بهتر را دارد و میتواند یکی از خوراکیهای خوشمزه و محبوب در میان خانوادههای ایرانی باشد.
پارسی دی نوشت؛ لگیمات یکی از شیرینی های سنتی و قدیمی ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان های جنوب کشور و مخصوصا استان بوشهر می باشد. این شیرینی خوشمزه از نظر ظاهری شباهت زیادی به شیرینی بامیه دارد و برای ماه مبارک رمضان بسیار مناسب است. شما برای تهیه این شیرینی خوشمزه مانند بامیه باید ابتدا شهد را تهیه کنید سپس شیرینی ها را داخل شهد یا شیره خرما قرار دهید اگر به تمام نکات گفته شده دقت کنید لگیمات بازاری و خوشمزه را تهیه خواهید کرد. با مقدار موادی که در این دستور شیرینی پزی قرار گرفته است می توانید برای ۸ نفر شیرینی لگیمات تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری لگیمات تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.مواد لازمآب۲ پیمانهتخم مرغ۱ عددآرد سفید۲ پیمانهروغن مایع۱ پیمانهشیره خرما۱ پیمانهنشاسته ذرت۲ قاشق غذا خوریمایه خمیر۱ قاشق چای خوریطرز تهیه شیرینی لگیماتمرحله اول: عمل آوری خمیربرای تهیه لگیمات عربی ابتدا آرد سفید را در کاسه ای می ریزیم و خمیر مایه را به آن می افزاییم و کم کم آب را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا خمیر شکل بگیرد و بعد روی خمیر بدست آمده دستمال یا پلاستیک می کشیم و به مدت ۳ ساعت در جایی گرم (کنار بخاری) قرار می دهیم تا ور بیاد و پف کند.مرحله دوم: افزودن تخم مرغسپس تخم مرغ را در کاسه ای می شکنیم و نشاسته را به آن می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم و به مایه خمیر ور آمده اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود. مرحله سوم: سرخ کردن لقیماتدر قابلمه کوچک یا ظرف گودی روغن به اندازه ای می ریزیم که شیرینی ها در آن شناور باشند و روی حرارت کم می گذاریم تا به مرور زمان روغن داغ شود. سپس خمیر را در قیف می ریزیم و به شکل یک دایره از خمیر را در روغن داغ می اندازیم تا کاملا مغز پخت و طلایی شود و شیره خرما را در ظرفی می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم و زمانی که لگیمات های سرخ شده را از روغن بیرون می آوردیم.مرحله چهارم: افزودن به شیره خرماسپس بلافاصله در شیره خرما فرو می کنیم تا شیره خرما جذب شیرینی ها بشود و بعد بیرون می آوریم و در توری قرار می دهیم تا شیره اضافه آن ها خارج شود.همگی شیرینی ها را به همین صورت آماده می کنیم.در ظرف مورد نظر می چینیم.برای تزئین لگیمات ها می توانید بعد از چیدن در ظرف روی آن ها پودر نارگیل بریزید تا زیباتر شوند.نوش جانفوت و فن های دستور پخت لگیمات سادهبه دلخواه می توانید برای ترد شدن بیشتر این شیرینی از ۳ ق غذا خوری شیرخشک قنادی استفاده کنید.اگر دوست دارید لگیمات خوش رنگی داشته باشید ۲ ق غذا خوری شربت بار یا عسل اضافه کنید.اگر شیره خرما در دسترس ندارید ابتدا شربت بار را تهیه کنید و بگذارید تا خنک شود سپس ۱ دقیقه لقیمات را داخل آن قرار دهید تا جذب شیرینی شود.مایه لگیمات باید کاملا چسبنده باشد اگر رقیق بود کمی آرد اضافه کنید.می توانید خمیر را با قاشق یا اسکوپ داخل روغن بریزید و سرخ کنید.حرارت کم باشد تا مغز پخت شود.برای شیرین کردن شیرینی می توانید از عسل یا نوتلا نیز استفاده کنید.در طول پخت مدام لقیمات ها را زیر و رو کنید تا یکدست و طلایی شود.می توانید خمیر را از شب قبل تهیه کنید و در یخچال قرار دهید سپس سرخ کنید.