راز تهیه لذت بخش ته چین لوبیا پلو با گوشت، مناسب برای مجالس و شهرت فراوان
لوبیا پلو یکی از غذاهای محبوب و اصیل ایرانی است که در بیشتر شهرهای ایران شناخته شده و مورد توجه زیادی قرار دارد. طعم خوش لوبیا پلو با ته چین یک ترکیب بسیار خوشمزه است که حتما بیاید یکبار امتحان کنید. این غذا از ترکیب برنج و لوبیا سبز تهیه میشود که با ته دیگ طلایی و گوشت گوسفندی ترکیب میشود.
برای طهیه ته چین لوبیا پلو با گوشت، ابتدا پیاز را با روغن تفت داده و ادویهها و رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و سپس گوشت گوسفندی را نیز اضافه کرده تا بپزد. سپس لوبیا سبز را خرد کرده و اضافه کنید.
در مرحله بعدی برنج را نیز پخته و با مایهای از زرده تخممرغ، ماست و محلول زعفران ترکیب کنید. سپس برنج پخته شده را به ترکیب تهیه شده از لوبیا پلو اضافه کنید و در تابه مناسبی بپزید. در آخر غذا را به مدت مناسبی بپزید تا طعم و مزه لذیذ و خوشمزه آن بهتر بشود.
با طرز تهیه معرفی شده میتوانید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید و لذت ببرید. این غذا میتواند یک انتخاب خوب برای مهمانیها و مراسمهای خاص شما باشد.
لوبیا پلو یکی از اصیلترین غذاهای ایرانی است که طرفداران بیشماری دارد. حال طعم خوش لوبیا پلو را با ته چین تصور کنید، این غذا از آن دسته غذاهایی است که حتماً باید یکبار آن را امتحان کنید.ته چین لوبیا پلو با گوشت که ترکیبی از دو غذای بسیار خوشمزه یعنی ته چین با همان ته دیگ طلایی و لوبیا پلو، همان ترکیب جادویی برنج و لوبیا سبز است، در بیشتر شهرهای ایران شناخته شده است و نامهای مختلفی دارد.ما امروز در این بخش از تک فانبلاگ طرز تهیه ته چین لوبیا پلو با گوشت را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب همراه ما باشید.طرز تهیه ته چین لوبیا پلو با گوشتمدت زمان آماده سازی و تهیه این غذا ۶۰-۹۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است.درجه سختی تهیه این غذا در دستهبندی متوسط قرار دارد. مواد لازم جهت تهیه ته چین لوبیا با گوشت:برنج۲ پیمانهلوبیا سبز۲۰۰ گرمگوشت گوسفندی۲۰۰ گرمنمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار دلخواهرب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوریزرده تخم مرغ۱ عددماست۵۰ گرمپیاز۱ عددمحلول زعفرانبه مقدار دلخواهروغنبه مقدار لازممرحله اول: آماده سازی پیازدر اولین مرحله به سراغ پیاز روید. آن را بشوید و پوست بگیرید. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید.درون تابه مناسبی مقداری روغن بریزید و پیازهای نگینی خرد شده را به تابه اضافه کنید.پیازها را تفت دهید تا سبک طلایی شوند.مرحله دوم: افزودن ادویهها و رب گوجه فرنگیدر مرحله دوم فلفل و زردچوبه را به پیازها اضافه کنید، تفت دهید تا عطر ادویهها آزاد شود.حال رب گوجهف رنگی را نیز به محتوای درون تابه اضافه کنید. رب را نیز کمی تفت دهید تا رنگباز کند.مرحله سوم: افزودن گوشت گوسفندیدر سومین مرحله به سراغ گوشتهای گوسفندیتان روید. گوشتها را بشویید و به کمک چاقو مکعبی شکل برش زنید.گوشتهای خرد شده را به محتوای درون تابه اضافه کنید. کمی تفت دهید تا گوشتها تغییر رنگ دهند و بوی خامیشان گرفته شود.مرحله چهارم: آمادهسازی و افزودن لوبیا سبزدر مرحله چهارم لوبیا سبزها را بشویید و سر و ته آنها را با کمک چاقو جدا سازید.حال لوبیاها را به ابعاد دلخواه و یکسان برش زنید.لوبیا سبز خرد شده را به ترکیب درون تابه اضافه کنید و همه مواد را با هم ترکیب کنید.در پایان با مقداری نمک چاشنی مواد لوبیا پلو را تنظیم کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه ته چین خورش قیمه به روش سنتیمرحله پنجم: آماده سازی برنجدر پنجمین مرحله درون قابلمه مناسبی مقداری آب، روغن و نمک بریزید.قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب به نقطه جوش رسد.برنجهای از قبل شسته شده و خیسانده شده را به آب جوش اضافه کنید و ۴-۶ دقیقهای زمان دهید تا برنجها درون آب جوشاند و نرم شوند.توجه داشته باشید که مدیریت این مرحله با شماست، زیرا جنس و بافت برنجها با هم متفاوت است. ممکن است برنجهای شما زمان کمتر یا بیشتری برای نرمشدن نیاز داشته باشند.پس از نرم شدن برنج آن را درون آبکش بریزید و زمان دهید تا کمی خنک شود.مرحله ششم: آماده سازی مایه ته چیندر مرحله ششم زرده تخممرغ را درون ظرف مناسبی گذارید. آن را با چنگال به هم زنید تا از حالت لختگی خارج شود.حال ماست را به زرده اضافه کنید و به هم زنید. مقداری محلول زعفران نمک به ترکیب مایه ته چین اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مایه را به هم زنید.در همین مرحله ۱/۳ از برنج آبکش شده را جدا سازید و با مایه ته چین ترکیب کنید. مواد را به آرامی در حد مخلوط شدن به هم زنید. مرحله هفتم: آماده سازی لوبیا پلودر هفتمین مرحله ۲/۳ برنج درون آبکش را با مایه لوبیا پلویی که در تابه آماده کردهاید ترکیب کنید.مقداری محلول زعفران به آن زنید و در حد مخلوط شدن مواد را به هم زنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه ته چین شوید باقالی با مرغمرحله هشتم: پخت و سرو غذادر مرحله هشتم ته قابلمهای که قصد طبخ برنج را دارید کمی روغن بریزید.بهتر است از قابلمه تفلون یا نچسب استفاده کنید.حال برنج ته چین را در ته قابلمه بریزید و با پشت قاشق آن را صاف کنید.در همین مرحله برنج لوبیا پلو را به آرامی روی لایه ته چین بریزید و با پشت قاشق سطح برنج را صاف کنید.درب قابلمه را ببندید و قابلمه را روی حرارت کم به مدت ۴۰-۶۰ دقیقه قرار دهید تا ته چین لوبیا پلو خوشمزه و لذیذتان آماده سرو شود.این غذا با طعم و ظاهر بسیار جذابی که دارد یکی از بهترین انتخابات شما برای مراسم و مهمانیهاست. امیدواریم که شما نیز طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی تک فانبرایتان شرح دادیم، این غذای لذیذ را طبخ و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.