شاهی تریکس: دسر هندی بینظیر از ماست پخته شده
دسر ماست پخته شده به عنوان یکی از دسرهای هندی محبوب و خوشمزه شناخته میشود. این دسر از ترکیب ماست، خامه صبحانه، شیرعسلی و ادویههای مختلف تهیه میشود و طعم بسیار دلچسبی دارد. دسرها امروزه یکی از محبوبترین خوراکیها در جهان محسوب میشوند و جایگاه ویژهای در سبد غذایی افراد از کودکان تا سالخوردگان دارند.
تنوع و تنوع زیاد دسرها در دنیای مدرن به ما این امکان را میدهد که انواع مختلفی از دسرها را تجربه کنیم. از دسرهای شیرین تا دسرهای ترش و شور، انواع مختلفی از دسرها وجود دارند که هر یک طعم و ادویه خاص خود را دارند.
دسر ماست پخته شده یک گزینه عالی برای تهیه در منزل است. با استفاده از مواد اولیه ساده مانند ماست، خامه صبحانه و شیرعسلی میتوانید این دسر مطبوع را در خانه تهیه کنید و به همراه عزیزان خود لذت ببرید. امیدوارم با توجه به نکات مهمی که در این مطلب اشاره شد، بتوانید دسر ماست پخته شده خوشمزه خود را با طعم مطلوب و دلچسب تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
فرارو نوشت: دسر ماست پخته شده یکی از انواع دسرهای هندی است که از ترکیب ماست با خامه صبحانه و شیرعسلی تهیه میشود و طعم بسیار دلچسبی دارد.دسرها یکی از خوشمزهترین خوراکیها در دنیای امروز هستند که طرفداران بسیار زیادی دارند. از کودکان گرفته تا پدربزرگها و مادربزرگها همگی عاشق این خوراکیهای شیرین و خوشمزه هستند. امروزه در دنیای مدرن تنوع دسرها بسیار زیاد شده است و وقتی وارد شیرینی فروشی میشوید، با انواع و اقسام دسرهای رنگارنگ روبه رو خواهید شد که هرکدام طعم خاصی دارند. دسرها معمولا پایه شیر، خامه و ژله دارند که با انواع میوهها و یا زعفران و شکلات ترکیب میشوند. دسر ماست پخته شده یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب هندی است که هندیها آن را برای سال نو تهیه میکنند و یک دسر بسیار لطیف و خوشمزه است که اگر یکبار آن را امتحان کنید، حتما عاشقش میشوید. ما در این مطلب میخواهیم این دسر خوشمزه هندی را به شما آموزش بدهیم تا بتوانید با روشی آسان آن را در منزل تهیه کنید، پس در ادامه مطلب با ما همراه باشید.مواد لازمماده غذاییمقدارماست سادهیک دوم پیمانهخامه صبحانهیک دوم پیمانهشیرعسلییک دوم پیمانهزعفران دم کرده غلیظدو قاشق غذاخوری اسانس وانیل یا گلابنصف قاشق چایخوریپودر هلنصف قاشق چایخوریطرز تهیه:برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا ماست را داخل یک کاسه بریزید، سپس خامه صبحانه، شیرعسلی، زعفران دم کرده، پودر هل و وانیل را به ماست اضافه کنید و با همزن دستی یا قاشق خوب هم بزنید. حالا مایه آماده را داخل کاسههای مخصوص دسر که برای فر مناسب است یا داخل فنجان یا پیاله بریزید. کاسهها را داخل سینی لبهدار یا گود فر بچینید و یک لیوان آب داخل سینی بریزید. سینی فر را داخل فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا بپزد. بعد از اینکه سینی را از فر خارج کردید، ظرفهای دسر را به مدت دو تا سه ساعت داخل یخچال بگذارید تا حسابی خنک و دلچسب شود سپس سرو کنید، نوش جان.نکات مهم:۱ ـ شیر عسلی یا شیر غلیظ همان شیر گاو است که مقداری از آب آن گرفته میشود و به آن شکر اضافه میکنند. شیر عسلی مادهای غلیظ و شیرین است که به صورت کنسروی در بازار موجود است و ماندگاری بالایی دارد. از این شیر برای تهیه انواع دسرها، بستنیها و کیک و شیرینی استفاده میشود.طرز تهیه شیر عسلی در منزل:دو پیمانه شیر را همراه با دو سوم پیمانه شکر داخل یک ماهی تابه گود و نچسب بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا شکر کاملا در شیر حل شود. بعد از اینکه شکر حل شد، دیگر هم نزنید و صبر کنید تا شیر جوش بیاید. وقتی شیر جوش آمد، حرارت اجاق گاز را روی کمترین حالت تنظیم کنید و هر چند دقیقه یکبار شیر را هم بزنید تا ته نگیرد و به غلظت برسد. توجه داشته باشید که حرارت باید آنقدر کم باشد که شیر قل نزند، در غیر این صورت شیرعسلی شما ته میگیرد. تقریبا ۴۰ دقیقه زمان میبرد تا شیر عسلی شما به غلظت برسد و آماده مصرف شود. بعد از اینکه شیر عسلی آماده شد، آن را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود؛ سپس داخل شیشه خشک و تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.۲ ـ همیشه سعی کنید از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید؛ چون هرقدر زعفران را با آب بیشتری دم کنید، کمرنگتر میشود و مجبور میشوید برای به دست آوردن رنگ دلخواهتان از زعفران بیشتری استفاده کنید؛ بنابراین نحوه دم کردن زعفران بسیار مهم است. برای دم کردن زعفران ابتدا زعفران را بدون اضافه کردن شکر یا قند کاملاً پودر کنید. بعد به ازای ۱ قاشق چایخوری زعفران ۲ قاشق سوپخوری آب جوش و ۲ تکه یخ به آن اضافه کنید. افزودن یخ باعث میشود به زعفران شوک وارد شود و رنگ بیشتری پس بدهد. زعفران را در ظرف دردار در فریزر نگهداری کنید و موقع استفاده اجازه بدهید در دمای محیط یخ زدایی شود. پس از هر بار استفاده دوباره زعفران باقی مانده را داخل فریزر قرار دهید. حواستان باشد زعفرانی که استفاده میکنید، تقلبی نباشد. برای اینکه بفهمید زعفران تقلبی یا خالص است. زعفران را بین انگشتتان بگذارید و فشار بدهید. اگر روغن پس نداد؛ یعنی خالص است. زعفرانهای تقلبی معمولاً براق هستند.۳ ـ هل سبز نسبت به هل سفید عطر و بوی بیشتری دارد، بنابراین سعی کنید برای درست کردن هر نوع دسر، کیک و یا شیرینی از پودر هل سبز استفاده کنید.