نان زعفرانی سوئدی: رمانی برای صبحانه و میان وعده!
نان زعفرانی سوئد یا نان لوسیا یکی از نانهای خوشمزه و محبوب برای صبحانه و میانوعده است که به ویژه در اواخر دسامبر توسط سوئدیها سرو میشود. این نان شکلی خوشرنگ و پف دار مانند S دارد و برای تهیه آن از زعفران و گاهی اوقات کشمش استفاده میشود. این نان دارای طعم منحصر به فرد و رایحه خوبی است که باعث شده تا جزو نانهای محبوب اسکاندیناویها شود.
مواد لازم برای تهیه این نان شامل مخمر نان، آب گرم، آرد، تخم مرغ، شیر، شکر، کره، خامه سنگین و زعفران میشود. برای تهیه نان لوسیا باید ابتدا مخمر را آماده کرده و سپس تمام مواد را با هم ترکیب کرده و خمیری یکدست تهیه کنید. سپس خمیر را به صورت S شکل داده و در فر پخته و سرو کنید.
این نان خوشمزه را میتوانید به عنوان یک گزینه سالم و لذت بخش برای صبحانه یا میانوعده استفاده کنید. طرز تهیه این نان نیازمند دقت و صبر است اما نتیجه نهایی خوشمزه و دلچسب خواهد بود.
نان زعفرانی سوئد یا نان لوسیا یکی از نانهای خوشمزه برای صبحانه و میان وعده است که معمولا سوئدیها این نان را در اواسط دسامبر طی مراسمهای خاص سرو میکنند. این نان پفدار و خوش رنگ شکلی مانند S دارد و برای تهیه آن از زعفران فراوان و گاهی اوقات کشمش استفاده میشود.در این مقاله از تک فانبلاگ میتوانید با طرز تهیه نان زعفرانی سوئدی و همه فوت و فنهای درست کردن این نان خوشمزه آشنا شوید.مواد لازم جهت تهیه نان زعفرانی سوئدی:مخمر نان۴۲ گرمآب گرمنصف لیوان فرانسوی دستهدارآردحدود ۴ لیوان فرانسوی دستهدارتخم مرغ۲ عددشیرنصف لیوان فرانسوی دستهدارشکرنصف لیوان فرانسوی دستهدارکره ذوب شدهنصف لیوان فرانسوی دستهدارخامه سنگیننصف لیوان فرانسوی دستهدارزعفران۱/۴ قاشق چایخوری مواد لازم جهت تهیه رومال نان زعفرانی:شیر۲ قاشق غذاخوریتخم مرغ ۱ عددشکر یا پودر قند (برای تزئین)به مقدار لازممراحل تهیه نان سوئدی زعفرانیدر ادامه میتوانید با طرز تهیه نان زعفرانی سوئدی آشنا شوید.مرحله اول: مخمر را آماده کنیددر اولین مرحله باید در یک ظرف نسبتا کوچک، مخمر را با یک قاشق شکر و آب گرم ترکیب کنید. درب ظرف را روی آن قرار دهید و حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه آن را در محیطی گرم بگذارید تا مخمر پف کند و حجم آن چند برابر شود. مرحله دوم: مواد نان را با هم ترکیب کنیددر این مرحله باید تخم مرغ را با نمک، شیر و خامه ترکیب کنید و خوب هم بزنید و سپس به ترکیب مخمر اضافه کنید. باقی مانده شکر و زعفران را نیز به سایر مواد اضافه کنید.در ادامه باید آرد را الک کنید و آن را در چند مرحله به مواد نان اضافه کنید و با هر فنجان آردی که به مواد اضافه میکنید، مواد را خوب هم بزنید. در انتها باید خمیری یکدست ایجاد شود. مقدار آرد باید به اندازهای باشد که خمیر به دست نچسبد.مرحله سوم: خمیر را در یخچال بگذاریدبعد از این که خمیر آماده شد، یک ظرف را آرد پاشی کنید و آن را در ظرف قرار دهید. روی ظرف را بپوشانید و خمیر را برای ۲ ساعت در فضای آشپزخانه و یا برای ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا برای تهیه نان آماده شود.مرحله چهارم: فر را روشن کنیددر این مرحله از طرز تهیه نان زعفرانی سوئدی باید ۲۰ دقیقه قبل از پخت نان، فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و اجازه دهید گرم شود. سپس کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و به سراغ مرحله بعد بروید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه سینامون رول یا نان دارچینیمرحله پنجم: خمیر را فرم دهیددر این مرحله ابتدا باید سطح کار را آرد پاشی کنید. حالا خمیر را روی را پهن و آن را به ۲۴ قسمت مساوی تقسیم کنید. هر تکه خمیر را با دست ورز دهید و آن را به صورت طنابی حالت دهید.سپس خمیرها را به شکل S درآورید و دو طرف انتهای خمیر را به صورت حلزونی حالت دهید. با دست خمیر را فشرده کنید و سپس خمیرها را در سینی فر بچینید. به خاطر داشته باشید که خمیرها را با فاصله کنار هم بچینید، زیرا نان بعد از پخت پف می کند و حجم آن چند برابر میشود.مرحله ششم: نانهای سوئدی را بپزیدبعد از این که همه خمیرها را آماده کردید، مواد رومال نان را در یک کاسه بریزید و خوب با هم ترکیب کنید. با یک برش مواد رومال را روی خمیرها بمالید. میتوانید مقداری شکر دانه درشت نیز روی نانها بریزید.سپس سینی فر را برای ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا نان شما طلایی و خوشرنگ رنگ شود. سپس سینی را از فر خارج کنید و صبر کنید تا نانها خنک شوند.نکات و فوت و فنهای تهیه نان زعفرانی سوئدیدر ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه نان زعفرانی سوئدی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.میتوانید نان زعفرانی سوئدی را به عنوان صبحانه یا میان وعده میل کنید.در طرز تهیه نان زعفرانی سوئدی میتوانید از مقداری کشمش استفاده کنید.از آن جایی که مقدار گلوتن آردها با هم متفاوت است، ممکن است برای تهیه خمیر به مقدار آرد کمتر یا بیشتری نیاز داشته باشید. میزان آرد در خمیر نان زعفرانی باید به اندازهای باشد که خمیر شما به دست نچسبد.برای تهیه نان زعفرانی سوئدی باید از پودر مخمر تازه استفاده کنید. اگر مخمر در معرض هوا قرار بگیرد و کهنه باشد، در آب گرم پف نمیکند و به هیچ عنوان برای تهیه نان مناسب نیست.در طرز تهیه نان لوسیا سوئدی حتما برای پف کردن و عمل آمدن خمیر مایه از آب گرم حدود ۴۰ درجه سانتیگراد استفاده کنید.میتوانید از مقداری زعفران ساییده نشده و درشت در نان زعفرانی سوئدی استفاده کنید تا نان زعفرانی شما ظاهر جذابتری پیدا کند.برای تهیه نان زعفرانی سوئدی باید خمیر را به شکل S درست کنید و سپس انتهای خمیر را به صورت حلزونی یا مارپیچ درست کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان زعتر بدون ورز دادناگر از امتحان کردن طعمهای لذیذ و درست کردن انواع نان و دسرهای بین المللی لذت میبرید، پیشنهاد میشود این نان خوشمزه سوئدی را طبق دستوری که در این مطلب از مجله آشپزی تک فاندر اختیارتان قرار دادیم، در خانه درست کنید و از آن برای سرو کردن یک صبحانه متفاوت و یا یک میان وعده سالم استفاده کنید.من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…