تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

فرصت طلایی برای نخبگان؛ افزایش وام خرید مسکن به رقم قابل توجه

فرشاد سلیمانی، در بخشی از نظرات خود، به تاکید مقام معظم رهبری بر اهمیت حمایت از نخبگان اشاره کرد و بیان کرد که وجود شرایط مساعد برای فعالیت نخبگانی باعث کاهش نرخ مهاجرت و ادامه تحقیقات در کشور می شود. او اعلام کرد که بنیاد ملی نخبگان نیز در سال گذشته فعالیت‌های خود را بر روی ایجاد بستر مناسب برای افزایش اثرگذاری نخبگان متمرکز کرده است.

همچنین سلیمانی اعلام کرد که به بر اساس مصوبه شورای پول و اعتبار بانک مرکزی، نرخ سود تسهیلات ساخت، خرید و ودیعه اجاره مسکن تعیین شده و متقاضیان می‌توانند با مراجعه به بانک‌های عامل، از میزان اقساط ماهانه آنها مطلع شوند.

در پایان، او از فرصت استفاده از تسهیلات مسکن برای گروه‌های مختلف نخبگان، از جمله برگزیدگان شیوه نامه‌های مختلف، به ویژه برگزیدگان دانش‌آموختگان برتر دانشگاهی خبر داد و توضیحات لازم را در این زمینه ارایه کرد.
ImageSharp و ابزارهای ویرایش تصویر از جمله فتوشاپ و Lightroom می‌توانند به شما در بهبود کیفیت تصاویر و جزئیات آنها کمک کنند. اما باید توجه داشت که استفاده از آنها باید با دقت و در خودرویی انجام شود تا از ویرایش‌های بیش‌ازحد و غیرطبیعی جلوگیری شود.


«فرشاد سلیمانی» ضمن تبریک ایام و فرا رسیدن سال نو گفت: مقام معظم رهبری همواره بر حمایت از نخبگان تاکید دارند و معتقدند اگر دو چیز مهیا باشد نرخ مهاجرت به شدت پایین خواهد آمد که نخست درگیر شدن و اشتغال نخبه در مسائل کشور و دوم امکان ادامه تحقیقات است. یعنی نخبه بتواند در فضای مناسب و امنیت خاطر استعداد خود را شکوفا کند. از این رو بنیاد ملی نخبگان نیز در سالی که گذشت بخش عمده فعالیت خود را بر محور فراهم‌سازی بستر مناسب برای افزایش اثرگذاری نخبگان قرار داد که ایجاد شرایط درخور در حوزه معیشت و اشتغال نیز از جمله مهمترین رویکرد‌ها بود.
به گزارش ایرنا، وی در ادامه با اشاره به بالارفتن هزینه‌های زندگی به ویژه در حوزه مسکن، از افزایش وام خرید و ودیعه مسکن نخبگان خبر داد و گفت: خوشبختانه پس از پیگیری‌های بسیاری که از سوی بنیاد ملی نخبگان صورت گرفت و برگزاری جلسات متعدد با سازمان‌ها و نهاد‌های مرتبط، تائیدات و مجوز‌های لازم برای افزایش وام خرید و ودیعه مسکن نخبگان اخذ شد که بر این اساس وام خرید به ۲ میلیارد تومان و وام ودیعه مسکن به پانصد میلیون تومان افزایش یافت.
سلیمانی ادامه داد: بر اساس مصوبه شورای پول و اعتبار بانک مرکزی، نرخ سود تسهیلات ساخت، خرید و ودیعه اجاره مسکن ۲۳ درصد با بازپرداخت تا حداکثر ۲۰ سال برای تسهیلات ساخت، خرید مسکن، و بازپرداخت تا حداکثر ۵ سال برای تسهیلات ودیعه مسکن در نظر گرفته شده و محاسبه مبلغ اقساط ماهانه، بر عهده بانک‌های عامل است که متقاضی می‌تواند با مراجعه به مدیریت امور شعب بانک‌های عامل، از میزان اقساط اطلاع حاصل کنند.
به گفته معاون توسعه بنیاد ملی نخبگان، برگزیدگان شیوه نامه شناسایی و توسعه فعالیت‌های استادیاران جوان (طرح زنده یاد کاظمی آشتیانی)، برگزیدگان شیوه نامه تسهیلات جذب دانش آموختگان برتر دانشگاهی در موسسه‌های علمی (طرح شهید شهریاری)، برگزیدگان سطح ۱ و ۲ شیوه نامه شناسایی و پشتیبانی از اختراع‌های برگزیده (طرح شهید فخری‌زاده) و برگزیدگان شیوه نامه بهره‌مندی دانش آموختگان برتر دانشگاهی از تسهیلات دوره پسادکتری (طرح شهید چمران) مشمولان استفاده این تسهیلات هستند.
معاون توسعه بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اینکه متخصصان ایرانی دانش‌آموخته خارج از کشور نیز می‌توانند برای درخواست بهره‌مندی از این تسهیلات، از طریق ارتباط با مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری اقدام کنند، گفت: هر متقاضی صرفاً مجاز به استفاده از یکی از تسهیلات ساخت، خرید و یا ودیعه اجاره مسکن است و در صورت استفاده از یکی از این دو، امکان معرفی برای تسهیلات مسکن دیگر وجود ندارد.
سلیمانی در پایان گفت: افراد حائز شرایط می‌توانند برای بهره‌مندی از این تسهیلات درخواست خود را از طریق سامانه سینا به نشانی https://sina.bmn.ir/ ارسال کنند. همچنین ضروری است، متقاضیان استفاده از هر یک از تسهیلات مسکن، پیش از ارائه درخواست، بررسی‌های لازم را انجام دهند و ضمن اطلاع کافی از شرایط و جزئیات وام، برای دریافت تسهیلات اقدام کنند.
علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنند و یا با شماره ۰۹۶۰۱ تماس حاصل کنند.
شایان ذکر است: پیش از این و در بهمن‌ماه ۱۴۰۲ سید سلمان سیدافقهی قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در گفت‌وگویی درباره آخرین وضعیت وام خرید و ودیعه مسکن نخبگان گفته بود: در حال حاضر وام خرید مسکن نخبگان یک میلیارد تومان و وام ودیعه مسکن ۳۰۰ میلیون تومان است که برای بهبود شرایط، در نامه‌ای به شورای پول و اعتبار پیشنهاد دادیم مبلغ وام ودیعه و خرید مسکن افزایش یابد.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!