سرشار از طعم و لذت: کوفته بدون گوشت با لوبیا سفید
کوفته لوبیا سفید یک غذای خوشمزه و سالم است که با مواد اصلی از جمله لوبیا سفید، کدو، هویج، سیب زمینی، ذرت، کنجد، جعفری، پنیر سفید و ادویه های مختلف تهیه میشود. این کوفته ها با روش آسان و خانگی تهیه میشوند و در زمان کوتاهی آماده میشوند. برای تهیه آن، لوبیا سفید از شب قبل خیس میشود و سپس پخته میشود. سپس همه مواد در کنار لوبیا سفید له شده مخلوط میشوند و کوفته ها درست میشوند. خمیر کوفته ها با ترکیب آرد سفید، نمک و آب تهیه میشود و سپس کوفته ها در آن فرو میشوند و در پودر نان غلتک میخورند. در نهایت با سرخ کردن آنها در روغن، کوفته های لذیذ و طعمدهندهای تهیه میگردد که میتوانیم با سس خوراکی یا سبزیجات تازه سرو کنیم.
نم نمک نوشت؛ در این مطلب جدید در سال 1403 آموزش روش تهیه کوفته لوبیاسفید را با رسپی خانگی و فوت و فن کوفته حبوبات خانگی و راز خوشمزگی کوفته حبوبات و ترفندهای درست کردن کوفته حبوبات و زمان تهیه کوفته حبوبات و نکات مهم در تهیه کوفته حبوبات خانگی و تزیین کوفته حبوبات برای شما داریم.کوفته لوبیا سفید را اگر یک بار درست کنید پی به جادوی طعم آن خواهید برد.مواد لازم کوفته لوبیا سفید:ماده غذاییمقدارلوبیا سفید (خیس شده)یک و نیم پیمانهکدو سبز (رنده شده)2 عددهویج (رنده شده)2 عددسیب زمینی (پخته و له شده)4 عدد ذرت (پخته شده)یک پیمانهکنجد(بو داده)یک قاشق غذاخوریجعفری تازه خرد شده2 قاشق غذاخوریآب لیمو ترشیک قاشق غذاخوریپودر جوز هندییک قاشق چایخوریپودر فلفل سیاهیک دوم قاشق چایخورینمک2 قاشق چایخوریروغن برای سرخ کردنبه میزان لازمپودر نان3 پیمانهپنیر سفید (رنده شده)به میزان لازممواد لازم برای تهیه خمیر :ماده غذاییمقدارآرد سفیدیک و نیم پیمانهنمک2 قاشق چایخوریآب2 پیمانهطرز تهیه کوفته لوبیا سفید:لوبیا سفید را از شب قبل خیس می کنیم. بعد با کمی آب آن را می پزیم تا بخوبی نرم شود. سپس آب آن را گرفته و لوبیا را به صورت له و خمیر در می آوریم. بعد در یک کاسه بزرگ تمام مواد شامل کدو سبز و هویج رنده شده ، سیب زمینی له شده ، کنجد ، فلفل سیاه ، جعفری خرد شده ، پودر جوزهندی ، پنیر سفید رنده شده ، ذرت پخته شده ، آب لیمو ترش و نمک را خوب با هم ترکیب می کنیم و از این ترکیب حدود 10 الی 12 عدد کوفته درست می کنیم.بعد آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و سپس با آب سرد ترکیب می کنیم تا مایع مناسبی که کمی غلظت داشته باشد به دست آوریم. کوفته ها را در مایه ذکر شده فرو می کنیم و سپس در پودر نان می غلتانیم. اکنون روغن را در ظرف کوچک و مناسبی داغ کرده و با احتیاط کوفته ها را در روغن فراوان سرخ می کنیم تا رنگ آنها طلایی شود.بعد در ظرفی مناسب می چینیم. همچنین می توانیم دورتادور آن را با جعفری تازه تزیین کرده و به صورت گرم سرو کنیم. این کوفته ها را می توانیم با سس خرما یا تمرهندی مصرف کنیم.