پذیرایی خوشمزه با خودت درست کن! بیهزینه و سریع شکلات خوشمزه را بپز!
در ایام عید و جشن های خانوادگی، میزبانی از مهمترین فعالیتها محسوب میشود. در این موارد، شکلات های خانگی میتواند جزء پذیراییهای خانگی با کیفیت و لذت بخش باشد. برای آماده کردن این شکلاتها، نیازی به خرید شکلات از فروشگاه نیست. با استفاده از مواد اولیه ساده مانند بیسکوئیت، گردو و موز، میتوانید شکلاتهای خوشمزه و جذاب را در خانه تهیه کنید.
تهیه این شکلاتها بسیار آسان است. ابتدا بیسکویتها را پودر کرده و با گردوی خرد شده مخلوط کنید. سپس موزها را له کرده و با بیسکویت و گردو ترکیب کنید تا یک خمیر یکنواخت درست کنید. این خمیر را به شکل گلولههای کوچک درآورده و در شکلات آب شده قرار دهید. سپس شکلاتها را در یخچال بگذارید تا از روی کاغذ جدا شود.
در آخر، میتوانید این شکلاتها را با پودر پسته یا شکلات سفید تزیین کرده و برای مهمانانتان سرو کنید. به این ترتیب، مهمانان شما از شکلات های خانگی شما لذت برده و از حس خاص و دلچسب این پذیرایی در ایام عید لذت بردهاند.
نمناک نوشت؛ به منزله پذیرایی از مهمانان، به ویژه در ایام عید، نیازی به خرید شکلات ندارید. میتوانید به راحتی در خانه شکلاتهای خانگی شیک را آماده کنید.یکی از پایه های ثابت پذیرایی در ایام عید نوروز و اعیاد دیگر، شکلات های پذیرایی هستید که اگر بخواهیم کیفیت مرغوب آن را هنگام خرید ملاک قرار دهیم، باید هزینه قابل توجهی را صرف کنیم غافل از اینکه خودمان در منزل میتوانیم، خوشمزه ترین شکلات های پذیرایی خانگی را با ساده ترین مواد اولیه آماده و سرو کنیم. یکی از روش های ساده و دستور تهیه های پرطرفدار این شکلات پذیرایی های عید و میهمانی ها را در ادامه این بخش از آموزش برایتان آورده ایم.مواد لازم برای شکلات پذیراییمواد لازم میزان لازمشکلات تخته ای200 گرمگردوی خرد شده به میزان دلخواهموز 2 عددبیسکوییت پتی بور 1 بستهطرز تهیه شکلات پذیرایی با بیسکوئیت پتی بوردر مرحله اول و ابتدا بیسکویت ها را با کمک دستگاه کاملا پودر کنید. میزان پودر و خرد کردن بیسکوییت ها کاملا سلیقه ای است و شما میتوانید بیسکوییت ها را دانه درشت تر استفاده کنید.بعد از اماده شدن بیسکوییت، با کمی گردوی خرد شده آن ها را ترکیب کنید.حالا موزهای پوست گرفته شده را با کمک پوره کن یا چنگال له کنید.ترکیب بیسکویت پتی بور و گردو را به موزهای له شده آن اضافه کرده و خوب ترکیب کنید تا خمیری یکدست داشته باشید.با خمیر بدست آمده، گلوله های گردی اماده کرده و روی کاغذ روغنی بچینید.در این مرحله از شکلاتی که با کمی آب جوش ترکیب و آب کرده اید استفاده میکنید.خمیر های گرد آماده شده را داخل شکلات آب شده ریخته و سپس آن را داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.برای تزیین می توانید از پودر پسته یا شکلات سفید هم استفاده کنید.