سحر و جادوی طعم پلو؛ یادآور اوایل دورانهای قدیم
دمپختک گوجه و سیب زمینی یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که با طعم و عطر مخصوص خود، همه را شگفتزده میکند. این غذا از مواد اصلی گوجه، سیب زمینی، پیاز، رب گوجه و برنج تهیه میشود. از دیگر مواد اضافی این غذا میتوان به روغن، نمک، زردچوبه و فلفل اشاره کرد.
برای تهیه این پلو، ابتدا سیب زمینی نگینی را سرخ و پیاز را تفت داده، سپس گوجه خرد شده و رب گوجه را اضافه کرده و سرانجام برنج و آب را به آن اضافه میکنیم تا بپزد. این غذا سبک و خوشمزه بوده و بیشتر به عنوان غذای ناهار مصرف میشود.
دمپختک گوجه و سیب زمینی یک گزینه عالی برای افرادی است که به دنبال غذای سالم و خوشمزه هستند و همچنین مناسب برای خوراک کودکان نیز میباشد.به خاطر سادگی و سرعت تهیه این غذا، بتوانید هر وقت که خواستید، در کنار خانوادهتان سرو کنید.
دمپختک گوجه و سیب زمینی یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که عطر و طعمش شما را به یاد زمان قدیم و دوران کودکی میاندازد. طرز تهیه این پلو بسیار راحت است و نکتهی بسیار مهم این غذا، کمهزینه بودن آن است.
به گزارش برترین ها، دمپختک گوجه و سیب زمینی جزء غذاهایی است که میتوانید خیلی راحت و فوری در منزل تهیه نمایید. در تهیه این غذا با توجه به ذائقه خود میتوان از گوشت سفید، قرمز، میگو، حبوبات و… استفاده کنید در برخی مناطق دمپخت گوجه فرنگی با سیب زمینی تهیه میشود.
مواد لازم
۲ پیمانه برنج
۵ عدد گوجه
۱ ق رب گوجه
۲ عدد سیب زمینی
۲ عدد پیاز
روغن و نمک و زردچوبه و فلفل
۲ لیوان آب
طرز تهیه
۱. ابتدا سیب زمینی نگینی را سرخ کرده و کنار بگذارید، سپس پیاز را در روغن تفت دهید.
۲. گوجه خرد شده را اضافه کرده، وقتی گوجه آب انداخت رب، ادویه و سیب زمینی سرخ شده را اضافه کرده و خوب تفت دهید.
۳. ۲ لیوان آب و برنج را اضافه کرده با حرارت ملایم بپزید تا آب برنج خشک شود. سپس زیر گاز را کم کنید تا ۱ ساعت به خوبی بپزد.