رازهای تهیه ترشی خانگی خوشمزه و جلوگیری از کپکیدن آن را کشف کنید!
تهیه ترشی ها در خانه از جمله مهارت هایی است که به افراد اجازه می دهد تا انواع ترشی های خوشمزه را تهیه کنند. برای تهیه ترشی ها نکات مهمی وجود دارد که باید آنها را رعایت کرد. مثلا باید از سرکه خالص برای تهیه ترشی استفاده کنید و سبزیجات تازه را برای این منظور انتخاب کنید. همچنین استفاده از ادویه های مناسب مانند فلفل قرمز، فلفل سبز، سیاه دانه و زیره ضروری است تا ترشی بهتری بگیرد.
با تمامی مراحل دقت کنید تا ترشی شما بهترین طعم و عطر را داشته باشد. استفاده از ظروف مناسب نیز بسیار حائز اهمیت است، بهتر است از ظروف شیشه ای تیره استفاده کنید. همچنین نگهداری ترشی در محیط خنک و دور از نور آفتاب بسیار مهم است تا ترشی شما خوب نگهداری شود.
به همین دلیل، با دقت به تمام این نکات تهیه ترشی به راحتی ممکن است و همچنین از طعم و عطر خوب ترشی خود لذت ببرید. این موارد همچنین به جلوگیری از کپک زدن ترشی کمک می کنند و راه هایی برای حفظ ترشی های خانگی شما ارائه می دهند.
نمناک نوشت؛ برای اینکه بتوانید ترشی های خانگی گوناگون و خوشمزه تهیه کنید باید “نکات تهیه ترشی” از قبیل انتخاب سبزی و ادویه و حتی سرکه را بدانید.استفاده از ترشی در کنار غذا باعث هضم بهتر غذا می شود و سوخت و ساز بدن را بالا می برد و هم اینکه ما بیشتر از غذا خوردن لذت می بریم و پزشکان نیز توصیه کرده اند در کنار غذاهای گوشتی مخصوصا گوشت حیوانی از ترشیجات مختلف استفاده کنید چون برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی بسیار مؤثر است.نکات مهم تهیه ترشی :مقدار سرکهباید به حدی باشد تا روی مواد اولیه ترشی ها را بگیرد.همچنین محلول نمک و سرکه که اضافه میکنید را باید بچشید تا بی نمک و یا شور نشود.سرکه باید خالص باشد و بهترین سرکه برای تهیه ترشی سرکه انگورو سرکه سیب است.برای اینکه ترشی عطر و طعم خوبی بگیرد باید ادویه های مناسبی مانند فلفل قرمز، فلفلسبز، سیاه دانه، شوید خشک، زیره،برگ آلبالو و برگ مو استفاده کنید.سبزی ترشی باید از این 7 سبزی باشد (نعناع، گشنیز، جعفری، شوید، ریحان، مرزهو ترخان)جوشاندن میوه ها مورد استفاده در سرکه قبل استفاده در تهیه ترشی بسیار مهم است.انتخاب ظرف مناسب در تهیه ترشی بسیار مهم است (ظرف پلاستیکی ممنوع است و باید از ظروف بلوری، سفالی یا چوبی استفاده کنید)استفاده از ظروف شیشه ای تیره برای اینکه عطر و طعم ترشی را در گذر زمان تغییر نمی دهد بسیار توصیه می شود.باید ترشی در محیط خنک نگهداری کنید تا آماده شود.ترفند جلوگیری از کپک زدن ترشی:ترفند کپک نزدن ترشی بسیار ساده و کاربردی می باشد فقط باید به دقت این نکات را رعایت کنید.سرکه را قبل از استفاده بجوشانید و منتظر بمانید سرد شود و سپس استفاده کنید.ریختن مقدار کمی روغن مایع و روغن زیتون روی ترشی از کپک زدن آن جلوگیری میکند.هیچگاه قاشق خیس را درون ظرف ترشی نکنید چون باعث کپک زدن ترشی می شود.استفاده از مواد اولیه و سبزیجات تازه و شستن مناسب آنها به نحوی که لا به لای ساقه های گل کلمها به خوبی تمیز شوند. بعد از شستن مواد اولیه باید رطوبت آنها را به وسیله یک دستمال تمیز بگیرد تا ترشی کپک نزند. برای این کار می توانید مواد را روی دستمال نخی تمیز پهن کنید تا رطوبت آن خارج شود.استفاده از گلپر به دلیل خاصیت ضدعفونی کنندگی آن بسیار در جلوگیری از کپک زدن ترشی مؤثر است.بستن درب ظرف ترشی به نحوی که هیچگونه هوایی داخل ظرف نرود.قرار دادن ظرف ترشی در محیطی دور از نور آفتاب با دمای مناسب بسیار مهم است.