تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز تهیه سالاد مرغ و کلم برگ: جادوی بهار در یک ظرف خوشمزه

سالاد‌ها همیشه یک گزینه عالی برای وعده غذایی هستند. با تنوع و زیبایی‌شان، سالادها همیشه جزء محبوب‌ترین غذاها بوده‌اند. همچنین، در فصل پاییز که از راه می‌رسد، سالاد‌های رنگارنگ و زیبا انتخابی عالی برای وعده‌های نیمه‌روزه و شام هستند.

یکی از سالادهای محبوب و خوشمزه، سالاد کلم برگ و مرغ است. این سالاد ترکیبی از کلم برگ خرد شده، سینه مرغ پخته، ذرت، سیب زمینی آبپز، پیازچه، مغز گردو، و جعفری است. برای تهیه‌ی این سالاد، مواد را با هم مخلوط کرده و سس سالاد به همراه روغن زیتون، آب لیموترش و ادویه‌های دیگر اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

این سالاد علاوه بر خوشمزه بودن، دارای خواص غذایی قابل توجهی است. بهترین روش برای شناخت روغن زیتون اصل و استفاده از آن در تهیه سالادها و غذاها نیز مورد بحث قرار گرفت.

سالاد کلم برگ و مرغ می‌تواند یک انتخاب عالی برای میز ناهار یا شام شما باشد. حتما این سالاد را امتحان کنید و از طعم و لذت آن لذت ببرید.


فراروـ  سالاد‌ها همیشه محبوب‌اند! از پیش غذا گرفته تا مزه کنار غذا همیشه پای سالاد در میان است. اصلا فصل پاییز که از راه می‌رسد، وقت درست کردن سالاد‌های رنگارنگ و زیباست. اسفناج، نارنگی و انار پایه ثابت وقتی روی میز یا سفره سالاد نباشد، انگار سفره یک چیز اساسی کم دارد. سالاد‌ها انقدر متنوع و هیجان انگیز و رنگارنگ هستند که تمامی ندارند. مثلا در رستوران‌ها معمولا یک میز مخصوص فقط به سالاد اختصاص دارد که هرکدامشان انگار دارند به شما چشمک می‌زنند. سالاد‌ها در اصل به عنوان پیش غذا سرو می‌شوند، اما بعضی وقت‌ها انقدر چیز‌های خوشمزه و مقوی داخلشان هست که برای خودشان یک پا غذای اصلی به حساب می‌آیند. مثلا اگر سالاد سزار را تنها بخورید، آنقدر سیر می‌شوید که جا برای غذا نمی‌ماند، حالا سالاد ماکارانی که جای خودش را دارد.سالاد کلم هم از آن دسته سالاد‌های بسیار پرطرفدار و محبوب است که پای ثابت مهمانی‌هاست و با روش‌های مختلف تهیه می‌شود. سالاد کلم انواع متفاوتی دارد که هرکدام به اندازه کافی خوشمزه و لذیذ هستند و با سبزیجات و مواد غذایی گوناگون یا سس‌هایی با طعم متفاوت تهیه می‌شوند. پیشنهاد می‌کنیم هرچه دستور تهیه سالاد کلم داشته‌اید، تا اطلاع ثانوی کنار بگذارید و همراه با ما این سالاد کلم برگ و مرغ خوشمزه و متفاوت را آماده کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم
سینه مرغ پخته: ۱ پیمانهسیب زمینی آبپز: یک و یک دوم پیمانهکلم برگ خرد شده: ۲ پیمانهذرت پخته: یک دوم پیمانهپیازچه خرد شده: یک دوم پیمانهمغزگردوی خرد شده: یک سوم پیمانهجعفری خرد شده: یک دوم پیمانهمواد لازم برای سس سالادماست: یک دوم پیمانهسس مایونز: یک دوم پیمانهسس خردل: دو قاشق سوپخوریروغن زیتون: دو قاشق سوپخوریآب لیموترش: ۳ قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه

برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا کلم برگ خرد شده رشته‌ای را همراه با خیارشور خرد شده، سینه مرغ خرد شده، ذرت پخته، سیب زمینی پخته و نگینی خرد شده، پیازچه و جعفری خرد شده و مغز گردوی خرد شده داخل یک کاسه مناسب بریزید و خوب مواد را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. برای درست کردن سس سالاد ابتدا ماست، سس مایونز و سس خردل را داخل یک کاسه بریزید و بعد روغن زیتون، آب لیموترش، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس یکدست شود. حالا سس آماده را داخل سالاد بریزید و همه مواد را سالاد را کاملا زیر و رو کنید تا با سس با مواد سالاد به خوبی مخلوط شود. در انتها سالاد را داخل ظرف مخصوص سرو بریزید و نیم ساعت داخل یخچال بگذارید و سپس میل کنید، نوش جان.
نکات مهم۱ ـ بسیاری از افراد کلم را به خاطر بوی آن دوست ندارند؛ بنابراین مهم‌ترین نکته در مورد تهیه غذا یا سالادی که با کلم برگ است، از بین بردن بوی کلم است. برای این منظور کلم‌ها را خرد کنید و به مدت ۱۵ دقیقه داخل آب یخ قرار دهید، بعد داخل صافی بریزید و اجازه بدهید آب آن کشیده شود. با این ترفند بوی بد کلم از بین می‌رود و درنهایت سالاد یا غذایی خوش‌طعم و خوش‌عطر خواهید داشت.
۲ ـ سعی کنید برای درست کردن هر نوع غذا و سالاد از روغن زیتون مرغوب استفاده کنید. روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی بسیاری از افراد از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، معمولاً در هنگام عرضه در بازار با روغن‌های معمولی مخلوط می‌شود. درنتیجه از کیفیت آن کاسته می‌شود؛ بنابراین کسانی که به دنبال خرید روغن زیتون هستند، اغلب می‌پرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. البته تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان ساده‌ای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به شرح ذیل ارائه داده‌اند:ـ برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است.ـ روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر ۱ قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید بعد از چند لحظه در گلوی خود تلخی و تندی شدیدی احساس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در بعضی موارد افراد به دلیل تندی بیش از حد روغن به سرفه می‌افتند. درست پس از ۱ دقیقه مزه تلخی و تندی از بین می‌رود و خوشمزه می‌شود. ضمن اینکه فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمی‌کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در انتهای آن احساس تلخی و سوزش خواهید داشت.ـ روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست؛ زیرا به‌راحتی می‌توان در آن تقلب کرد.
۳ ـ برای تهیه این سالاد جعفری و پیازچه را به اندازه‌ای خرد کنید که زیادی له نشود و داخل سالاد آب نیندازد.
۴ ـ مواد این سالاد را می‌توانید داخل نان باگت یا انواع نان‌های مخصوص ساندویچ بگذارید و سالاد را به صورت ساندویچ هم سرو کنید.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!