سرشار از پتاسیم: جوانکننده و تقویتکنندهی مغز
میوه ازگیل همچنین میتواند به بهبود عملکرد شناختی و حافظه کمک کند. با تأثیر مستقیم بر جریان خون به مغز، این میوه میتواند از تخریب سلولهای مغزی جلوگیری کند و حافظه را نیز افزایش دهد.
به دلیل وجود ترکیبات ضد اکسایشی در میوه ازگیل، مصرف این میوه میتواند از آسیبهای اکسیداتیو به سلولهای بدن جلوگیری کرده و پیری زودرس را کاهش دهد. این ترکیبات میتوانند به مقابله با عوامل آسیب رسان محیطی مانند آلودگی هوا و تنظیم سطح استرس اکسیداتیو کمک کنند.
در نهایت، میوه ازگیل به عنوان یک منبع سرشار از ترکیبات مغذی و ضد اکسایشی میتواند به بهبود سلامت قلب و مغز کمک کند، عملکرد شناختی را بهبود بخشد و از آسیبهای اکسیداتیو در بدن محافظت کند. از این رو، مصرف منظم این میوه میتواند به حفظ و ارتقای سلامت عمومی بدن کمک کند.
این اثرات مفید با حضور ترکیبات ضد اکسایشی موجود در میوه مرتبط است. میوه ازگیل منبع غنی از ترکیبات فعال مانند فنلها و اسیدهای آلی است که با فعالیت ضد اکسایشی بالای خود علاوه بر فایده برای قلب و مغز، سبب کاهش ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی میشود.
به گزارش مکتوب نامه، میوه ازگیل بر روی برخی از سیستمهای فیزیولوژیکی بدن مانند سیستم قلبی- عروقی اثرات سلامت بخش دارد.
یکی از مواد مغذی که به مقدار زیاد در ازگیل وجود دارد، پتاسیم است که بهعنوان وازودیلاتور (منبسط کنندهی رگها) برای سیستم قلبی عروقی عمل میکند. پتاسیم با کاهش کشیدگی و فشار روی رگها و عروق خونی میتواند فشار خون را پایین بیاورد و از سلامت قلب محافظت کند.
میوه ازگیل بر روی برخی از سیستمهای فیزیولوژیکی بدن مانند سیستم قلبی- عروقی اثرات سلامت بخش دارد. این اثرات مفید با حضور ترکیبات ضد اکسایشی موجود در میوه مرتبط است. میوه ازگیل منبع غنی از ترکیبات فعال مانند فنلها و اسیدهای آلی است که با فعالیت ضد اکسایشی بالای خود سبب کاهش ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی میشود.
پتاسیم اغلب یک تقویت کنندهی مغز در نظر گرفته میشود، چون جریان خون به مویرگهای مغز را افزایش میدهد که میتواند عملکرد شناختی را بهبود ببخشد.