راز آسان و جذاب آماده کردن مرغ برشته استایل مجلسی در آشپزخانه
مرغ برشته یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که در بسیاری از کشورها، از جمله ایران، مورد توجه قرار گرفتهاست. برای تهیه یک مرغ برشته لذیذ، نکات مهمی وجود دارد که حتما باید رعایت شوند.
ابتدا مرغ را تمیز کرده و با نمک ماساژ دهید و ممکن است برای مدتی در آب نمک خوابانده شود. سپس موادی مانند پیاز، فلفل دلمهای، رزماری، پاپریکا و نمک را داخل شکم مرغ قرار دهید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه ببرد. سپس زعفران را روی مرغ بمالید و دوباره در یخچال قرار دهید.
بعد از آن شکم مرغ را با پیاز، فلفل دلمهای و گوجه فرنگی پر میکنید و در فر پخت میدهید. حین پخت کره و زعفران را همراه مرغ بمالید. نکته مهمی که باید در نظر داشته باشید این است که دوختها با فاصله کم باشد تا مواد بیرون نریزد. بهتر است ران و بالهای مرغ را با نخ به بدن مرغ چسبانید تا در حین پخت جدا نشوند.
سپس فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و به مدت یک تا یک و نیم ساعت مرغ را بپزید. مرغ برشته را میتوانید با سبزیجات بخارپز و نان سرو کنید و از آن به عنوان یک غذای خوشمزه و لذیذ لذت ببرید.
مرغ برشته یکی از انواع غذاهای بینالمللی است که بین ایرانیها نیز طرفداران زیادی دارد. با رعایت چند نکته میتوانید یک مرغ برشته لذیذ را به راحتی درست کنید. در این قسمت از تک فانبلاگ با آموزش طرز تهیه مرغ برشته مجلسی در خانه همراه ما باشید.مواد لازم جهت تهیه مرغ برشته:مرغ۱ عددپیاز۲ عددفلفل دلمهای۱ عددزعفران دم کردهبه میزان لازمنمک، فلفل سیاه، رزماری و پاپریکابه مقدار لازمگوجه فرنگی۲ عددبرگ بو۲ عددکره۵۰ گرممراحل تهیه مرغ برشتهمراحل تهیه مرغ برشته به شرح زیر است:مرحله اول: آماده کردن مرغمرغی که در این غذا استفاده میکنیم باید درسته باشد. ابتدا داخل شکم مرغ را تمیز کرده و آن را میشوییم. سپس میگذاریم کامل خشک شود. بعد از آن همه قسمتهای مرغ را با نمک ماساژ میدهیم.نکته: میتوانید چند ساعت مرغ را در آب نمک بخوابانید. این کار به خوشمزه و ترد شدن مرغ شما کمک میکند.مرحله دوم: آماده کردن مواد داخل شکمیک عدد از پیازها را خلالی خرد کرده به همراه نصف فلفل دلمهای بزرگ و ادویهها شامل رزماری، پاپریکا و فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه کرده و سپس همراه دو عدد برگ بو داخل شکم مرغ قرار میدهیم. بعد از آن مرغ را درون کیسه فریزر زیپ دار قرار داده و به مدت هشت ساعت در یخچال میگذاریم تا خوب مزه دار شود.مرحله سوم: اضافه کردن زعفرانپس از گذشت این زمان مرغ را از یخچال بیرون آورده محتویات شکمش را خالی میکنیم و با کمک یک برس روی آن را زعفران میمالیم و دوباره به مدت نیم ساعت در یخچال میگذاریم.بیشتر بخوانید: طرز تهیه باقالی پلو با مرغمرحله چهارم: پر کردن شکم مرغدر این مرحله مرغ را از یخچال خارج کرده و درون شکمش را دوباره با یک عدد پیاز خلالی، فلفل دلمهای و گوجه فرنگی پر میکنیم و شکم مرغ را میدوزیم.نکته: دوختها با فاصله کم باشد تا مواد در حین پخت بیرون نریزد.ران و بالهای مرغ را نیز باید به کمک یک نخ به بدن مرغ بچسبانید تا در حین پخت وا نرود.مرحله چهارم: شروع فرآیند پختدر این مرحله سیخ فر را درون بدن مرغ فرو میکنیم و فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن میکنیم و اجازه میدهیم به مدت یک الی یک ساعت و نیم، مرغ برشته شود.در حین پخت کره آب شده و زعفران را با برس روی مرغ بمالید تا خوشرنگتر و خوشمزهتر شود.این غذا را میتوانید با سبزیجات بخار پز و نان میل کنید. نوش جان!بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورشت مرغ به روش رستورانیشما از چه روشی برای خوشمزهتر شدن مرغ برشته استفاده میکنید؟ نظرات خود را در این مطلب از مجله آشپزی تک فانبا ما به اشتراک بگذارید.