سالاد کاهو یونانی: یک انتخاب فوقالعاده و سلامتی با سس خوشمزه و مناسب رژیم
سالادها همیشه یکی از اجزاء مهم و جذاب هر سفره و میز غذا هستند. آنها می توانند یک وعده غذایی خوشمزه و ساده باشند که شما برای شام یا ناهار درست میکنید. در این متن قصد داریم یک سالاد کاهو یونانی خوشمزه و منحصر به فرد را به شما آموزش دهیم. این سالاد در مدت زمان کمی، تنها ۱۰ دقیقه، آماده میشود و شما میتوانید پس از آماده شدن آن را برای مدت کوتاهی در یخچال قرار دهید تا مزهها به هم بچسبد و سپس سرو کنید.
برای تهیه این سالاد به موادی مانند کاهو، پیازچه، شوید، پنیر فتا، روغن زیتون، ماست و موارد دیگر نیاز دارید. شما میتوانید از ترکیبات متنوع دیگر نظیر زیتون سیاه یا سبز نیز استفاده کنید. برای امروز این سالاد را در پارسی دی به شما آموزش دادیم. منتظر نکات و فنون دیگر مربوط به تهیه این سالاد بمانید و لذت ببرید.
پارسی دی نوشت؛ سالاد ها همیشه یکی از جذاب ترین قسمت مهمانی و سفره ها می باشد که می تواند به تنهایی یک وعده غذایی رژیمی و ساده باشد که شما برای شام یا نهار تهیه می کنید. اما این بار قرار است یک سالاد کاهو خیلی متفاوت و عالی به سبک یونانی به شما یاد دهیم که به اسم مارولو سالاتا نیز معروف است.این سالاد خوشمزه در ۱۰ دقیقه آماده می شود و شما می توانید برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه ها به خورد هم برود و بعد سرو کنید. امروز در پارسی دی طرز تهیه سالاد کاهو یونانی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.مواد لازمکاهو۲ عددپیازچه۵ ساقهشوید تازه۱ دستهپنیر فتا۱۰۰ گرمروغن زیتون۴ ق غذا خوریماست۲ ق غذا خوریپوست لیمو ترشبه مقدار لازمنمک، فلفل سیاهبه مقدار لازم مرحله اول: آماده سازیابتدا باید از کاهو های باریک و نازک استفاده کنید و کاهو های خیلی ضخیم برای تهیه این سالاد مناسب نیست و بعد بشورید و به اندازه ریز خرد کنید. شوید را نیز تمیز کنید و بعد از شستن و خشک کردن ساطوری خرد کنید. پیازچه را نیز خرد کنید. پنیر فتا را نیز با چاقو یا رنده خرد کنید.مرحله دوم: تهیه سسبرای تهیه سس باید ماست را داخل کاسه بریزید و به آن رنده پوست لیموترش را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و هم بزنید و در انتها روغن زیتون را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا سس یکدستی داشته باشید.مرحله سوم: تهیه سالاد کاهو یونانیدر ادامه باید داخل کاسه سرو کاهو خرد شده را با شوید و پیازچه و پنیر خوب مخلوط کنید تا یکدست شود و بعد سس تهیه شده را اضافه کنید و خو هم بزنید تا یکدست شود و به دلخواه می توانید از زیتون سبز یا سیاه نیز استفاده کنید و سالاد را برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه ها به خورد هم برود. نوش جانفوت و فن های دستور تهیه سالاد کاهو یونانیقسمت سفید رنگ پوست لیمو را رنده نکنید زیرا باعث تلخ شدن سس می شود.می توانید مقداری از سس را نگهداری کنید و برای موقع سرو کنار سالاد قرار دهید.از روغن زیتون بکر و بدون استفاده کنید.سبزیجات اصلا نباید آب داشته باشند و بگذارید تا خشک شوند.