تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

شاهکار تلسکوپ “جیمز وب” از منظر افراد کاربر

ستون‌های آفرینش یکی از مکان‌های جذاب و مرموز در کهکشان‌ها محسوب می‌شوند. این ستون‌ها، شاهکارهایی از خلق و خوی طبیعت هستند که برای ما راز و رمز‌های زندگی ستارگان را در خود نهفته‌اند. جیمز وب، با تصویر مورد اشاره خود، ما را به دنیایی سحرآمیز از ستارگان و ابرهای غبارآلود هدایت می‌کند.

این تصویر، با رنگ‌های گرم و سرد خود، زیبایی و شکوه هم‌امید را به ما منتقل می‌کند. هر رنگ و هر حرکت در این عکس، داستانی جدید از این آفرینش‌های فراوان را برای ما رقم می‌زند. این اطلاعات و داده‌های علمی، انسان‌ها را به نقطه‌ی قدرتمند جهان کهکشانی نزدیک‌تر می‌کند و ما را با رازهای دور افتاده از ما آشنا می‌کند.

به طور شگفت‌آوری، می‌توان با تصاویر مادون قرمز چیزهای بسیار زیادی در مورد این جهان‌های دور از دید ما به دست آورد. امروزه، علم و تکنولوژی به ما این امکان را می‌دهد که به زیبایی‌ها و رازهای نهفته در این دنیاها نزدیک‌تر شویم و زنده‌انگیزهای زیادی را از این زندگی‌های ستاره‌ها و سیارات بی‌بود اندازیم.

ایسنا نوشت؛ هفته گذشته، جیمز وب در صفحه اینستاگرام خود از کاربران خواست که به تصویر مورد علاقه خود که توسط ابزار مادون قرمز میانی جیمز وب ثبت شده است، رای دهند و اکنون نتایج به دست آمده برنده را مشخص کرده است.تصویر منتخب کاربران تصویری موسوم به «ستون‌های آفرینش» است و همان‌طور که در نور فروسرخ میانی دیده می‌شود، این ستون‌ها گرد و غباری را به نمایش می‌گذارند که یک عنصر اصلی برای تشکیل ستاره‌هاست.هنگامی که گره‌هایی از گاز و غبار با جرم کافی در مناطقی مانند این منطقه شکل می‌گیرند، تحت جاذبه گرانشی خود شروع به فروپاشی می‌کنند، به آرامی گرم می‌شوند و ستاره‌های جدیدی را تشکیل می‌دهند.دو نوع ستاره در اینجا دیده می‌شود. در انتهای ستون‌ها، ستاره‌های جوان‌تر و قرمزرنگ‌تری را پیدا می‌کنید که هنوز در پوشش‌هایی از غبار پنهان شده‌اند.سپس اگر روی تصویر بزرگنمایی کنید، ستاره‌های قدیمی‌تر و آبی‌رنگی را پیدا می‌کنید که مسن‌تر هستند و بیشتر گاز و غبار خود را بیرون ریخته‌اند.داده‌های وب به محققان کمک می‌کند تا تعیین کنند دقیقا چه مقدار گرد و غبار در این منطقه وجود دارد و آنها از چه چیزی تشکیل شده‌اند. این جزئیات امکان مدل‌سازی دقیق‌تر ستون‌های آفرینش را ممکن می‌کند. با گذشت زمان، ما با وضوح بیشتری درک خواهیم کرد که چگونه ستاره‌ها در طول میلیون‌ها سال از این ابرهای غبارآلود تشکیل شده و بیرون می‌آیند.ستون‌های آفرینش از مولکول‌های هیدروژن سرد و ذرات کیهانی تشکیل شده‌اند . طول ستونی که در سمت چپ قرار دارد به شش تا هفت سال نوری می‌رسد.عاطفه رضوان نیا

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!