چرا ژله بعد از یخزدن سفت نمیشود؟ – راهنمای تغییر نحوه تهیه ژله
درست کردن یک ژله سفت و خوشمزه نیاز به رعایت مواردی دارد تا از نبستن آن جلوگیری شود. اگر ژله شما نمیبندد، دلایلی مانند نسبت نامناسب مواد، روی حرارت زیاد، طریقه اشتباه در کندن ژله یا استفاده از قالب بدون چرب کردن، ممکن است باعث شل شدن ژله شود. برای جلوگیری از این اتفاقات، میتوانید با رعایت مراحل لازم یک ژله خوشمزه و سفت تهیه نمایید. از جمله مراحل مهم میتوان به مخلوط کردن پودر ژله با آب جوش، استفاده از روش بن ماری برای شفافیت ژله، و گذاشتن ژله در یخچال برای سفت شدن اشاره کرد. همچنین استفاده از قالب ژله مناسب و روش صحیح خارج کردن ژله از قالب نیز میتواند در بستن بهتر ژله موثر باشد. از روش فوری استفاده کردن از یخ برای سرعت بخشیدن به فرآیند بستن ژله نیز میتوانید استفاده نمایید.
بیتوته نوشت؛ احتمالا برایتان پیش آمده که برای میهمانتان ژله تهیه کرده اید و موقع مصرف با نبستن ژله مواجه شدید، بنظرتان دلیل چیست؟ با ما همراه باشید تا با دلایل آن آشنا شوید.علت نبستن ژله چیست؟- نسبت مواد مورد نیازی که برای تهیه ژله استفاده می کنید، نامناسب می باشد.- مایع ژله را بیش از اندازه روی حرارت می گذارید.- قالب را به شیوه اشتباه آماده می کنید.- برای برگرداندن ژله داخل ظرف مورد نظر از شیوه صحیح استفاده نمی کنید. حالا که متوجه شدید چرا پودر ژله نمی بندد، با رعایت راه حل های زیر میتوانید از شل شدن و نبستن ژله پیشگیری کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا مراحل و روش تهیه یک ژله سفت و خوشمزه را برای شما بیان کنیم.شیوه درست تهیه کردن ژلهنخستین قدم برای درست کردن یک ژله سفت و خوشمزه، رعایت کردن میزان نسبت ترکیب مواد و روش درست تهیه آن است. برای تهیه یک بسته ژله ۱۰۰ گرمی نیاز به یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد دارید. ابتدا پودر ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و به آهستگی هم بزنید. چنانچه میخواهید ژله شفاف و یکدستی داشته باشید، با استفاده از شیوه بن ماری، چند دقیقه مایع ژله را بر روی بخار کتری بگذارید. در انتها یک لیوان آب سرد را به مخلوط بیفزایید و به مدت ۳ تا ۴ ساعت درون یخچال بگذارید. برای سفت شدن بیشتر ژله میتوانید به جای یک لیوان آب سرد، از نصف لیوان آب استفاده کنید.استفاده از قالب ژله مناسبدلیل اصلی نبستن ژلهبرای استفاده از قالب ژله، احتیاج است چندین راهکار ساده را رعایت کنید تا زمان خارج کردن از قالب، دچار مشکل نشوید. ابتدا قالب ژله موردنظر خود را به خوبی چرب کنید، به طوری که همهی قسمتهای آن چرب شود. در مرحلهی بعد کف قالب را قدری شکر بپاشید و به مدت نیم ساعت داخل فریزر بگذارید.در آخر قالب را از فریزر خارج کنید و مایع ژله را درون آن بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا ژله به خوبی ببندد. نحوه صحیح خارج کردن ژله از قالببرای آسان جدا شدن ژله از قالب، چندین شیوه وجود دارد، یکی از شیوه های رایج، استفاده از آب جوش است. به این صورت که قالب ژله را به مدت ۱۰ ثانیه درون آب جوش قرار دهید، آنگاه ژله را داخل ظرف موردنظر خود برگردانید. فقط توجه داشته باشید قالب ژله، بیشتر از مدت زمان توصیه شده، داخل آب جوش قرار نگیرد. چون همین کار یکی از دلایل اصلی این سؤال است که چرا پودر ژله نمی بندد؟نکته طلایی برای زود بستن ژلهدر ادامه تصمیم داریم به شما یک شیوه طلایی برای سفت شدن ژله و زود بستن آن بیان کنیم. در حقیقت این شیوه برای وقت هایی کارساز است که وقت کافی برای بستن ژله ندارید. در این صورت با استفاده از این شیوه میتوانید در مدت زمان کوتاهی یک ژله خوشمزه و سفت را تهیه کنید. برای تهیه ژله فوری، شما احتیاج به چند قطعه یخ دارید. در این شیوه بعد از حل شدن پودر ژله در آب جوش، با استفاده از شیوه بن ماری، به جای استفاده از یک لیوان آب سرد، از ۳/۴ لیوان یخ استفاده کنید. یخها را داخل ژله داغ بریزید و پس از ذوب شدن آنها، ژله را داخل یخچال بگذارید. در آخر در مدت زمان کوتاهی، یک ژله خوشمزه و سفت خواهید داشت.