تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

آیا می‌دانستید که چه تعدادی از ساکنان پایتخت ایران از اختلالات روانی رنج می‌برند؟

در این نوشتار، مصطفی معین درباره اختلالات روانی در جامعه ایران و بالا رفتن شاخص این اختلالات به دلیل بحران‌ها و رویدادهای اخیر، اشاره می‌کند. وی اظهار داشته که تقریباً سی درصد از جامعه ایران از اختلالات روانی رنج می‌برند و در کلانشهر تهران این میزان به سی و چند درصد می‌رسد. همچنین، وضعیت ایران در زمینه اختلالات روانی از متوسط جهانی بدتر است، اما در خودکشی زیر میانگین جهانی قرار دارد، با این وجود این وضعیت در حال رشد است.

معین همچنین به اهمیت بحران ناامیدی از آینده، به ویژه در بین جوانان، اشاره می‌کند و اظهار می‌کند که در یک همایش قبلی، مشارکت‌کنندگان به ناامیدی آینده را یکی از اصلی‌ترین مسائل جوامع و جوانان ایران می‌دانسته‌اند. به طور کلی، معین به تلاش‌های انجام شده برای شناخت و رسیدگی به اختلالات روانی در ایران اشاره کرده و نیاز به بررسی عمیق‌تر مسائل روانی و ناامیدی از آینده و بهبود وضعیت روانی جامعه را بیان می‌کند.


مصطفی معین در ادامه گفت: در سطح ملی نزدیک به سی درصد جامعه اختلال روان دارند، در کلانشهر تهران این میزان سی و چند درصد است. البته با بحران‌ها و اتفاقاتی که ما در سال‌های اخیر داشتیم و از جمله پاندمی کرونا، این شاخص متاسفانه باید بالاتر رفته باشد.
به گزارش خبرآنلاین، درباره اختلالات روانی این را بگویم که ایران از متوسط جهانی وضعیت بدتری دارد، اما درباره خودکشی ایران از میانگین جهانی پایین‌تر است با این تبصره که متاسفانه فرآیندی رو به رشد دارد، خودکشی در سطح نواجوان، پرستاران، پزشکان، حتی دستیاران تخصصی پزشکی گزارش می‌شود.
معین اظهار می‌کند: یکی از دغدغه‌ها در جامعه ما خصوصا میان جوانان نا امیدی نسبت به آینده است. سه چهار سال قبل یک همایش سه روزه در موسسه رحمان برگزار کردیم، عنوان همایش “امید اجتماعی” بود، البته موضوع محوری آن بررسی دلائل ناامیدی اجتماعی بود، اما برای این‌که بد آموزی نداشته باشد عنوان امید اجتماعی را انتخاب کردیم، عزیزانی که در آن سخنرانی‌ها شرکت کردند دغدغه به آینده را یکی از مشکلات اصلی جامعه و جوانان ما دانستند.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!