تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

رازهای ناگفته پشت استفاده صحیح از وسایل روزمره

روزیاتو نوشته‌ام از مسائل روزمره‌ای است که معمولاً آن‌ها را در زندگی روزمره ات فراموش می‌کنیم. اما گاهی اوقات، نکات جالب و کاربردی در مورد این وسایل می‌تواند بسیار مفید باشد.

یکی از وسایلی که اغلب از آن بی‌توجهی می‌کنیم، درپوش بطری روغن است. درپوش بطری روغنها می‌توانند به عنوان یک نوع شیر عمل کنند و برای کنترل مقدار روغنی که از بطری می‌ریزید بسیار کارآمد باشند.

همچنین، موردی که بیشتر از آن بیان نشده است، استفاده بهینه از مایکروفر است. برای گرم کردن غذا به طور یکنواخت‌تر، ظرف غذایی را در نزدیکی لبه صفحه مایکروفر قرار دهید تا حرارت به طور یکنواختی منتقل شود.

از دیگر راهکارها، استفاده صحیح از ماشین ظرفشویی است. اینکه چه نوع ظروف را کجا قرار دهید می‌تواند تاثیر زیادی بر کارایی آن داشته باشد.

با دقت به این نکات و توصیه‌ها، می‌توانید از وسایل روزمره خود بهتر استفاده کنید و زندگی روزمره‌تان را بهبود ببخشید.

روزیاتو نوشت: ما معمولاً به وسایلی که هر روز با آن ها سر و کار داریم بی توجه هستیم و چندان در آن ها دقیق نمی شویم، چون ساده و آشنا به نظر می رسند و به ذهن مان خطور هم نمی کند که ممکن است روش های دیگری هم برای استفاده از آن ها وجود داشته باشد.در ادامه از وسایلی خواهیم گفت که طرز استفاده ی صحیح از آن ها را بلد نیستیم.۱- درپوش بطری روغندر زیر در ِ اصلی بعضی بطری های روغن یک درپوش محافظ به همراه یک حلقه وجود دارد که می تواند واقعاً مفید باشد. اگر این درپوش را برعکس روی دهانه ی بطری قرار دهید، مانند یک شیر عمل می کند. می توانید از آن برای کنترل مقدار روغنی که از بطری می ریزید استفاده کنید.۲- مایکروفراگر متوجه شده اید وقتی غذایی را درون مایکروفر گرم می کنید، همه ی نقاط آن به طور مساوی گرم نمی شود (لبه ها داغ می شود و وسط سرد می ماند)، ظرف غذا را به جای آنکه در وسط سینی شیشه ای میاکروفر قرار دهید، در نزدیکی لبه ی سینی بگذارید. با این کار غذا به شکل یکنواخت تری گرم می شود.۳- ماشین ظرفشوییبرای آنکه مطمئن شوید ماشین ظرفشویی تان نهایت کارآمدی را خواهد داشت، از پُر کردن بیش از اندازه ی آن و قرار دادن ظروف بر روی یکدیگر خودداری کنید. به علاوه، کارشناسان توصیه می کنند ظروفی که حاوی غذاهای کربوهیدرات دار بوده اند (مانند سی زمینی یا گوجه فرنگی) را در وسط ماشین ظرفشویی قرار دهید و ظروف حاوی غذاهای پروتئینی (مانند تخم مرغ) را در لبه های ماشین.با این کار کربوهیدرات باقیمانده روی ظرف در زیر قوی ترین جریان های آب ماشین ظرفشویی قرار می گیرند. لبه های ماشین هم مدت زمان بیشتری خیس می خورند که برای پاک شدن پروتئین باقیمانده روی ظرف عالی است.۴- ژل ماشین لباسشوییژل ماشین لباسشویی را اگر روی لباس ها قرار دهید تقریباً به طور کامل بی فایده خواهد بود. نحوه ی صحیح استفاده از ژل ماشین لباسشویی این است که اول آن را در ماشین لباسشویی بگذارید و سپس لباس ها را روی آن اضافه کنید. از سویی دیگر، اگر لباس ها را با دمای پایین بشویید، پوسته ی ژل به طور کامل درون آب حل نمی شود و لباس ها را لکه دار می کند.۵- مامبرای به حداکثر رساندن کارآمدی مام خود می توانید آن را به پاها، داخل ران ها و هر جای دیگری از بدن که عرق زیادی تولید می کند هم بزنید. مام تنها برای زیربغل نیست.۶- مخلوط کنبرای بهتر کار کردن مخلوط کن، باید مواد غذایی را به ترتیب صحیح درون آن بریزید. ما معمولاً اول مواد غذایی جامد را داخل مخلوط کن می ریزیم و سپس مواد مایع را به آن ها اضافه می کنیم. اما در حقیقت باید این کار را برعکس انجام دهیم.۷- دستمال توالتبحث ها درباره ی اینکه دستمال توالت از کدام سمت باید آویزان شود، تمامی ندارد؛ اینکه سر آزاد دستمال توالت باید در جلو قرار بگیرد یا در پشت. اما شاید پاسخ این سؤال پیش مخترغ دستمال توالت باشد.اولین شخصی که اختراع دستمال توالت به نام او ثبت شد، تاجری نیویورکی به نام ست ویلر بود که در سال ۱۸۹۱ این اختراع را به نام خود ثبت کرد. او معتقد بود که سر آزاد دستمال توالت باید در جلو قرار بگیرد.راضیه میرزاحیدری

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!