تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

سریع و آسان، لذیذی آسمانی؛ دستور تهیه مربای خانگی چاقاله پسته

مربای چاقاله پسته یکی از مرباهای خاص و خوشمزه است که به دلیل طعم منحصر به فرد و رنگ زیبای خود، توانسته طرفداران زیادی جذب کند. این مربا با استفاده از چاقاله‌های پسته نارس تهیه می‌شود و می‌تواند به عنوان یک صبحانه یا عصرانه دلچسب مورد استفاده قرار گیرد.

برای تهیه این مربا، ابتدا چاقاله پسته باید به خوبی شسته و خیس شود و سپس به آب جوشانده شود تا تلخی آن‌ها از بین برود. شربتی از آب و شکر تهیه می‌شود و به آن هل و گلاب اضافه می‌شود. سپس چاقاله‌های آبکرده به شربت اضافه شده و تا غلظت مناسب به این ترکیب داده می‌شود.

نکات مهمی که باید در نظر گرفت، استفاده از چاقاله‌های نرم و با مغز سفت، ایجاد سوراخ در ابتدایی و انتهایی آن‌ها برای پف کردن، و استفاده از هر گونه مایع اسیدی برای حفظ رنگ سبز چاقاله پسته است.اما با این همه مراحل، نتیجه نهایی ارزش زحمات را جبران می‌کند و لذت مربای خوشمزه چاقاله پسته را می‌توانید به آسانی تجربه کنید.

یکی از مرباهای خاص و خوشمزه، مربای چاقاله پسته است که با طعم منحصر به فرد خود می‌تواند به عنوان یک صبحانه یا عصرانه دلچسب، مورد استفاده قرار گیرد. این مربا از چاقاله‌های پسته نارس تهیه می‌شود و به دلیل رنگ سبز زیبا و طعم ترش و شیرین، طرفداران زیادی دارد.برای آشنایی با طرز تهیه مربای چاقاله پسته با تک فانبلاگ همراه شوید.مواد لازم جهت تهیه مربای چاقاله پسته:چغاله پسته۵۰۰ گرمشکر۷۵۰ گرمآبلیمو۲ قاشق غذاخوریهل۳ عددگلاب۲ قاشق غذاخوریآببه مقدار لازمنمکبه مقدار لازممراحل تهیه مربای چاقاله پستهمراحل تهیه مربای چغاله پسته به شرح زیر است:مرحله اول: خیساندن چاقاله پستهچاقاله پسته‌ها را به خوبی بشویید و داخل یک ظرف مناسب بریزید. یک لیتر آب و مقداری نمک به چاقاله‌ها اضافه کنید. به مدت ۵ ساعت صبر کنید تا چاقاله‌ها خیس بخورند.بعد از ۵ ساعت، چاقاله‌ها را آبکشی کنید و مجددا داخل آب سرد بریزید. آب چاقاله‌ها را چند مرتبه عوض کنید تا نمک اضافی آن‌ها گرفته شود. در نهایت، با استفاده از یک سوزن قسمت بالا و پایین چاقاله‌ها را سوراخ کنید. مرحله دوم: جوشاندن چاقاله پستهقابلمه‌ای را از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید، صبر کنید تا آب به جوش آید. چاقاله‌ها را به آب جوش اضافه کنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا چند دقیقه (حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه) بجوشند.سپس چاقاله‌ها را آبکش کنید. این مرحله را ۳ الی ۴ بار تکرار کنید تا تلخی آن‌ها کاملا از بین برود.مرحله سوم: درست کردن شربت مربای چاقاله پستهابتدا آب را در یک قابلمه مناسب بریزید و شکر را به آن اضافه کنید. شکر را به ‌خوبی هم بزنید تا در آب حل شود. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا شربت به جوش آید.بعد از ۱۵ دقیقه، گلاب و هل را به شربت اضافه کنید و اجازه دهید شربت به قوام و غلظت مناسب برسد.نکته: برای تست غلظت می‌توانید یک قاشق از شربت را در بشقابی بریزید. اگر شربت بعد از سرد شدن، به ‌آرامی از قاشق سرازیر شد، یعنی به غلظت مناسب رسیده است.بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای خیار به شکل گلمرحله چهارم: اضافه کردن چاقاله‌ها به شربتدر این مرحله، چاقاله پسته‌ها را به قابلمه حاوی شربت اضافه کنید. حرارت را کم کنید و به آرامی هم بزنید تا چاقاله‌ها به طور کامل در شربت غوطه‌ور شوند. حالا باید صبر کنید تا چاقاله‌ها شربت را به خود جذب کنند و مربا به غلظت مناسب برسد.در نهایت، آبلیمو را به مربا اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر صبر کنید تا بجوشد. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مربا خنک شود.مربای چاقاله پسته آماده است، نوش جانتان!نکات طلایی در تهیه مربای چاقاله پستهدر ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه مربای چاقاله پسته اشاره کرده‌ایم. با ما همراه باشید.از چاقاله‌های نرم و با مغز سفت نشده استفاده کنید.برای پف کردن و حجیم شدن چاقاله‌ها، در قسمت ابتدایی و انتهایی آن‌ها با سوزن سوراخ ایجاد کنید. این کار ظاهر مربا را نیز زیباتر می‌کند.به جای هل می‌توانید از وانیل استفاده کنید.می‌توانید از جوهر لیمو، سرکه یا آب نارنج به جای آبلیمو استفاده کنید.برای حفظ رنگ سبز چاقاله‌ها، در قابلمه را در حین پخت باز بگذارید و از حرارت ملایم استفاده کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای چای ترشدر این بخش از مجله آشپزی اکالا، طرز تهیه مربای چاقاله پسته را به شما آموزش دادیم. اگر به دنبال تجربه طعم‌های جدید و هیجان‌انگیز هستید، پیشنهاد می‌کنیم حتماً این مربای لذیذ را تهیه و میل کنید.امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش می‌برم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقه‌ام رو با هم ترکیب کنم!

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!