با این ترشی، تو هم عاشق تربچه میشوی!
تربچه یکی از سبزی های کم براق و کم درختی است که اغلب به عنوان تزیین در میز غذا و سفره ها استفاده میشود. اما ارزش و اهمیت غذایی این سبزی کمتر به آن داده شده است. با تهیه ترشی تربچه میتوانید طعم و مزه خاص تربچه را بهتر بشناسید. برای تهیه ترشی تربچه، ابتدا تربچه ها را خوب بشویید و برش های نازک و گرد بزنید. سپس آنها را داخل آب و نمک بریزید و در یخچال حدود دو ساعت قرار دهید. بعد از این مدت تربچه ها را از آب خارج کرده و بشویید. در یک قابلمه کوچک آب، سرکه، شکر، نمک، نعناع، دانه فلفل سیاه و ادویه ترشی را ریخته و بزنید. سپس تربچه ها را داخل این محلول بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاورند. بعد از 5 دقیقه، تربچه ها را در یک ظرف شیشه ای بنهید و بگذارید با حرارت ملایم آب جوش بیاورد. سپس ظرف را ببندید و به مدت سه روز در روزهای گرم تابستان یا در یخچال نگهداری کنید. بعد از طی این مدت، ترشی تربچه آماده مصرف میشود و میتواند همراه غذاهایتان یا بر روی ساندویچ ها استفاده شود. این رسپی ساده و کاربردی اما موثر است و میتواند عادت رژیم غذایی شما را بهبود بخشد.
تک فان- «تربچه رو میذاری کنار؟! چرا خب؟! حیف نیست؟!»نقش تربچه در سبزی خوردن خیلی پررنگ است ولی در عین حال به آن کم بها داده میشود!به گزارش تک فان، تربچه را بیشتر به دلیل زیبایی در تزیین میز و سفره آرایی استفاده میکنند و عاشقان واقعی آن زیاد نیستند! اما به شما قول میدهیم اگر این ترشی را با تربچه درست کنید برای همیشه خرید اول منزلتان تربچه خواهد بود! باور ندارید؟ امتحان کنید!مواد لازم:ماده غذاییمقدارتربچه400 گرمآب2 لیوانسرکه سفیدیک لیوانشکریک قاشق غذاخورینمک1/5 قاشق غذاخوریدانه فلفل سیاهیک قاشق غذاخوریادویه ترشییک قاشق چایخوریطرز تهیه:تربچهها را به خوبی بشویید و آنها را باریک و گرد برش بزنید.داخل یک کاسه مقداری آب و نمک بریزید و تربچههای برش خورده را در آن قرار بدهید تا به مدت دو ساعت در یخچال بمانند. این کار باعث میشود تربچهها نمکی بشوند و بافت آنها تردتر هم خواهد شد. بعد از گذشت این مدت آنها را از آب خارج کرده و بشویید و آماده کار بشوید!در یک قابلمه کوچک آب و سرکه را بریزید. نمک و شکر را هم به آن اضافه کنید. ادویههایی را که نام برده شد هم داخل ظرف ریخته و هم بزنید. حالا تربچههای عزیز و گرامی را داخل این محلول بریزید و روی گاز قرار بدهید. باید حدود 5 دقیقه تمام این مواد در کنار یکدیگر بجوشند. رنگ تربچهها کمرنگ خواهد شد و مزه ادویهها به خوبی به بافت آن رسوخ میکند. بعد از اینکه 5 دقیقه شاهد جوش و خروش آنها بودید دیگر کافی است. ظرف شیشهای که برای نگهداری ترشی انتخاب کردهاید مقابلتان قرار بدهید. ظرف باید تمیز و خشک باشد. تربچهها را داخل ظرف بریزید و روی آن را با مخلوط سرکه داغ که روی گاز بود بپوشانید. در ظرف را خوب ببندید. یک مرحله دیگر هم کار دارید و تمام! یک قابلمه پر از آب روی گاز قرار بدهید و شیشه ترشی را داخل آن بگذارید. نیم ساعت اجازه بدهید با حرارت متوسط بجوشد و بعد کار شما تمام است. ظرف را به مدت سه روز در محیط آشپزخانه یا داخل یخچال بگذارید و بعد از طی این مدت ترشی خوشمزه و جذاب و منحصربه فرد شما که با کمترین میزان مواد آماده میشود حاضر است. برای لذت بردن از طعم آن فقط سه روز وقت لازم دارید! این ترشی برای دورچین غذاها و تزیین هم بسیار کاربردی و مفید است. نوش جان