تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز آموزش دقیق و اصیل ساطری پلو به سبک مشهدی همراه با نکات حرفه‌ای

ساطری پلو یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه خراسانی است که با ترکیب برنج، گوشت و سبزیجات از جمله هویج و کشمش تهیه می‌شود. برای تهیه این غذا ابتدا گوشت چرخ کرده با پیاز رنده شده و ادویه‌ها مخلوط و در فریزر قرار داده می‌شود تا مزه‌هایش به خوبی به هم بخورد. سپس گوشت را سرخ می‌کنیم و پس از آن هویج و کشمش را نیز سرخ می‌کنیم. برنج را آب کرده و سپس برنج، هویج و گوشت را لایه‌ای در قابلمه قرار داده و با زعفران دم کرده فوق‌العاده زیبا می‌کنیم. این غذا را می‌توان با سالاد شیرازی و خورشت‌های مختلف همراه کرد. تهیه ساطری پلو نیازمند صبوری و دقت است اما نتیجه آن مطمئناً ارزش تلاش شما را خواهد داشت.

ساطری پلو یک غذای سنتی متعلق به خطه خراسان است که بسیار لذیذ و مقوی است. با تهیه این غذا برای عزیزانتان می‌توانید تنوعی در سبد تغذیه‌ای اعضای خانواده ایجاد کنید. در این قسمت از تک فانبلاگ با طرز تهیه ساطری پلو همراه ما باشید.مواد لازم برای تهیه ساطری پلو:برنجسه پیمانهگوشت چرخ کرده۲۵۰ گرمهویج ۴ عددپیازیک عددکشمش پلویی نصف پیمانهجعفری خرد شده دو قاشق غذاخوریزعفران دم کردهبه میزان دلخواهنمک، فلفل سیاه زردچوبه و روغنبه میزان لازمطرز تهیه ساطری پلواکنون که مواد لازم ساطری پلو را آماده کرده‌اید، با طرز تهیه آن همراه ما باشید.مرحله اول: مزه دار کردن گوشتپیاز را ریز رنده کنید. آب آن را با دست بگیرید. سپس آن را در کاسه‌ای ریخته و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید.سپس ادویه‌ها و نمک را افزوده ، جعفری خرد شده را نیز اضافه کنید و حسابی ورز دهید. روی کاسه را با سلفون بپوشانید و بگذارید در یخچال تا مزه‌ها به خورد هم بروند.مرحله دوم: آماده کردن گوشت قلقلیبعد از یک ساعت مایه گوشت را از یخچال خارج کنید. آن را به شکل گوشت قلقلی درآورید و در کمی روغن سرخ کنید. نیازی به سرخ شدن زیاد نیست فقط کافی است رنگ گوشت تغییر کند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش لخشک مشهدیمرحله سوم: سرخ کردن هویج و کشمشدر این مرحله هویج‌ها را به صورت خلالی خرد کنید و کمی در روغن داغ تفت دهید. بعد از این که کمی تفت خورد به آن نمک و زعفران دم کرده اضافه کنید. کشمش‌ها را نیز که از قبل کمی گذاشتید خیس بخورد را در همین روغن و به مقدار کم تفت دهید.مرحله چهارم: آبکش کردن برنجدر این مرحله آب جوش را آماده کرده و برنج را به آن بیفزایید و سپس آبکش کنید.مرحله آخر: ریختن لایه‌ای مواد در قابلمهکف قابلمه مورد نظر ته دیگ دلخواه‌تان (نان یا سیب زمینی) را قرار دهید. سپس یک لایه برنج آبکش شده را بریزید. کمی کشمش و هویج سرخ شده و چند عدد گوشت قلقلی و دوباره یک لایه برنج.بیشتر بخوانید: طرز تهیه پلو مخلوط مشهدیاین کار را تا جایی ادامه دهید که مواد تمام شوند در نهایت روی آن را زعفران دم کرده بریزید و اجازه دهید برنج دم بکشد.ساطری پلو را می‌توانید با سالاد شیرازی میل کنید. نوش جان

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!