چرا پنکیک های خانگی بوی تخم مرغ میدهند؟ راه حل سریع برای تهیه پنکیک خانگی
تهیه پنکیک یکی از شیرینیهای محبوب در سراسر دنیاست. اما گاهی اوقات ممکن است پنکیکهای تهیه شده بوی زحمی داشته باشند که این بو از تخم مرغ برمیآید. برای رفع این مشکل میتوانید ترفندهای زیر را امتحان کنید.
اولین ترفند این است که تخم مرغ را خوب بزنید و ذرات آن را به خوبی جدا کنید. همچنین از تخم مرغ تازه استفاده کنید، زیرا تخم مرغ هنگام کهنهشدن بو و طعم نامناسبی به پنکیک میدهد. همچنین از وانیل استفاده کنید تا از بوی تخم مرغ جلوگیری شود.
واکنش حرارتی هم یکی از موارد مهم در ایجاد بوی زحمی است. بهتر است تخم مرغ را قبل از استفاده از یخچال خارج کرده و به آن زمان بدهید تا به دمای محیط برسد. با انجام این مراحل میتوانید از بوی تخم مرغ در پنکیک خود جلوگیری کنید و از طعم لذت ببرید.
نمناک نوشت: استفاده از تخم مرغ یکی از ارکان اصلی در طرز تهیه پنکیک است اما گاهی باعث ایجاد بوی زحم در پنکیک هایتان میشود که علت و ترفندهای رفع این بوی نامطبوع را بررسی میکنیم.دلیل اینکه پنکیک بوی تخم مرغ میدهددر پخت پنکیک مشکلات و سوالاتی برای شما پیش خواهد آمد که یکی از آنهاف بوی تخم مرغی است که هنگام سرو پنکیک احساس می کنید. بویی که برای بسیاری اصلا خوشایند نیست و میتواند لذت خوردن پنکیک را کم کرده و شما را از نتیجه کار ناراضی کند.تخم مرغ ها را خوب هم نمیزنیدهمانطور که در مطلب دلیل بوی تخم مرغ کیک هم توضیح دادیدم، خوب هم نزدن تخم مرغ می توانید به کیک و پنکیک شما بوی بدی بدهد. علاوه بر این دقت داشته باشید که حین هم زدن ذراتی از تخم مرغ که به بدنه ظرف چسبیده را مرتب جدا کرده و همراه مواد اصلی پنکیک ترکیب کنید.از وانیل استفاده نمیکنیددر میان مواد لازم پنکیک، وانیل و عصاره آن حتما باید وجود داشته باشد تا با کمک عطر آن بتوانید از اینکه پنکیک شما بوی نامطبوع تخم مرغ بدهد جلوگیری کنید.از تخم مرغ تازه استفاده نمی کنیدیکی از نکات مهم در طرز تهیه پنکیک خانگی، استفاده از تخم مرغ تازه است؛ فراموش نکنید که تخم مرغ کهنه بو و طعم نامناسبی در پنکیک ایجاد می کند.از تخم مرغ هم دمای محیط استفاده نمی کنیددر اغلب رسپی ها به این مورد اشاره داشتیم که بهتر است از تخم مرغ هم دمای محیط استفاده کنید؛ در طبخ پنکیک هم این مسئله صدق میکند. بهتر است تخم مرغ ها را چند دقیقه قبل از آماده کردن مایع پنکیک، از یخچال خارج کرده و به آن زمان بدهید تا به دمای محیط برسد.راضیه میرزاحیدری