ایدههای خوشمزه برای شام امشب! (جمعه 17 فروردین)
شام یکی از وعدههای مهم و ضروری روز است که باید به خوبی برنامهریزی شود. بسیاری از افراد به دنبال تهیه غذایی خوشمزه و سالم برای شام هستند که هم تناسب با سلیقه خود داشته باشد و هم تکراری نباشد. اگر این چالش را تجربه کردهاید، میدانید که انتخاب مناسب بسیار مهم است.
در این مطلب، ما پنج گزینه غذایی متنوع و خوشمزه برای شام شما معرفی کردیم. این انتخابها شامل غوره مسما گیلانی، عدس پلو با گوشت و کشمش، نودل کیمچی، دو پیازه آلو شیرازی و سالاد فرانسوی هستند. هر یک از این غذاها طعمها و خواص مخصوص به خود را دارند که میتوانند وعده شام شما را تبدیل به یک تجربه لذت بخش کنند.
از این رو، انتخاب یکی از این غذاها بر اساس سلیقهی شما و همچنین نیازهای بدنی خود، بسیار مهم است. ما به شما توصیه میکنیم که این لیست را مرور کنید و غذای مورد علاقه خود را برای شام امشب انتخاب کنید تا لذت بردن از وعدهی شام به یک تجربه لذتبخش تبدیل شود.
امشب شام چی درست کنم؟ شام چی بپزم که تکراری نباشه؟ نونی باشه یا رژیمی؟ یکی از بزرگترین دغدغههای بسیاری از افراد، اعم از خانهدار، شاغل یا دانشجو، پیدا کردن ایده و پختن یک غذای خوشمزه و سالم برای وعده شام است.از این رو ما، در هفدهمین روز فروردین ماه ۱۴۰۳، در این مطلب از تک فانبلاگ به شما ۵ غذای متنوع و خوشمزه معرفی خواهیم کرد تا با توجه به ذائقه خود یکی از آنها را برای شام امشبتان تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.معرفی ۵ غذا برای شام امشب شمادر ادامه میتوانید با غذاهای متنوع برای شام به همراه طرز تهیه آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.۱- غوره مسما گیلانیاگر به گیلان سفر کرده و غذاهای گیلانی را امتحان کرده باشید، حتما در منو رستورانهای محلی اسم غوره مسما را شنیدهاید. غوره مسما یکی از خورشتهای خوشمزه گیلانی است که مادهی اصلی طعم دهندهی آن غوره است.غذایی ترش مزه که باب میل بسیاری از افراد است. اگر طعم غوره را دوست دارید، این خورشت پیشنهاد بینظیر و لذیذی برای شام امشب شماست. مراحل تهیه غوره مسما گیلانیمراحل تهیه غوره مسما گیلانی به شرح زیر است:ابتدا در ماهیتابه کمی روغن ریخته و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید. سپس مرغها را داخل ماهیتابه ریخته و تفت دهید تا مرغها تغییر رنگ دهند.در ظرف دیگری پیازهایی که خلالی و یکدست خرد کردهاید را با کمی زردچوبه و نمک تفت دهید.بعد از اینکه مرغها کمی تغییر رنگ دادند، آنها را از روی شعله برداشته و در قابلمه یا گمج ریخته و کمی آب جوش و زردچوبه به آنها اضافه کنید و اجازه دهید کمی مرغها بجوشند و مقداری از آب تبخیر شود. بعد از اینکه پیازها کمی سرخ شدند، آنها را به مرغ اضافه کرده و اجازه دهید کمی با هم جوش بخورند.حال غورهها را پاک کنید، بشویید و آن را در آبکش بریزید تا آب آن کشیده شود. سپس در ماهیتابه کمی روغن ریخته و غورهها را تفت دهید تا کمی آب میان غورهها تبخیر شود.برای ادامه رسپی این غذای اصیل و لذیذ گیلانی روی لینک طرز تهیه غوره مسما کلیک کنید.۲- عدس پلو با گوشت و کشمشعدس پلو یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که علاوه بر داشتن طعم خوب، به دلیل وجود عدس ارزش غذایی بالایی نیز دارد و همین امر آن را به یک غذای بسیار مقوی و سالم تبدیل کرده است.اما از آن جایی که برنج و عدس طبع سردی دارند، معمولا در کنار این غذا از خرما یا کشمش پلویی که هر دو طبع گرمی دارند، استفاده میشود تا طبع عدس پلو برای بدن مناسب باشد.مراحل تهیه عدس پلومراحل تهیه عدس پلو به شرح زیر است:عدس را از شب قبل خیس میکنیم و برنج را نیز از یکی دو ساعت قبل از پخت (بعد از شستن) با مقداری نمک خیس میکنیم.کشمشها را نیز هنگام شروع کار خیس میکنیم.عدس خیس شده را آبکش میکنیم و بعد آن را داخل قابلمه ریخته و روی آن آب میریزیم، به طوری که حدودا دو بند انگشت آب بالاتر از سطح عدس باشد. همراه با یک قاشق چای خوری نمک، اجازه میدهیم تا عدسها بپزند.بعد از حدود نیم ساعت میزان پخت آن را چک کنید؛ دقت کنید که اصلا عدس نباید تا حدی بپزد که له شود. بعد از ینکه عدس پخت، آن را آبکش میکنیم.برای ادامه رسپی این غذای مقوی و خوشمزه روی لینک طرز تهیه عدس پلو کلیک کنید.۳- نودل کیمچی نودل کیمچی یک غذای آسیایی محبوب و لذیذ است که از تاریخ طولانی در کشورهایی مانند کره جنوبی و ژاپن مصرف میشود. این نوع نودل به دلیل ترکیبی منحصر به فرد از عناصر و مواد خام، طعم خوشایند و خواص بسیار برای سلامتی جذابیت منحصر به فردی به عنوان یک غذای سبک برای وعده شام دارد.مراحل تهیه نودل کیمچیمراحل تهیه نودل کیمچی به شرح زیر است:نودل کیمچی در سوپرمارکتها و همچنین در فروشگاه تک فانقابل دسترس است. برای شروع، نودل را انتخاب کنید.نودل را در آب جوش بریزید و به مدت ۵-۷ دقیقه یا تا زمانی که نرم شود بپزید.در موقع پخت، به نودل کمی روغن، سس سویا و پودر کیمچی را اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.برای ادامه رسپی این غذای بین المللی جذاب روی لینک طرز تهیه نودل کیمچی کلیک کنید.۴- دو پیازه آلو شیرازیدو پیازه آلو یکی از غذاهای کم هزینه و سنتی شیراز است که بسیار راحت و سریع آماده و اغلب در وعده شام سرو میشود. همانطور که از نام این غذا مشخص است ترکیب اصلی دو پیازه آلو، پیاز و آلو (سیب زمینی) است.مراحل تهیه دو پیازه آلومراحل تهیه دو پیازه آلو به شرح زیر است:در اولین مرحله به سراغ آماده سازی سیب زمینیها روید، سیب زمینیهایتان را به خوبی بشویید و پوست آنها را بگیرید. سیب زمینی را به صورت مکعبی با ابعاد یکسان خرد کنید.حال سیب زمینیهای خرد شده را با کمی نمک و زردچوبه و مقداری آب درون قابلمه مناسبی بریزید. (آب درون قابلمه باید روی سیبزمینیها باشد)درب قابلمه را ببندید و قابلمه را روی حرارت با شعله کم قرار دهید. با توجه به جنس ظرف و ابعاد سیب زمینیهایتان بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان لازم است تا سیب زمینیهای شما به خوبی پخته شوند. (توجه داشته باشید که در این مرحله سیب زمینیها نباید له شوند و شکل ظاهری خود را از دست دهند پس در افزودن آب به آن دقت کنید.)سپس به سراغ آماده سازی پیازها روید. پیازها را بشویید و پوست بگیرید، آنها را به صورت خلالی یا نگینی خرد کنید. درون تابه مناسبی کمی روغن بریزید و پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی آنها را تفت دهید تا بوی خامیشان گرفته و طلایی رنگ شوند.برای ادامه رسپی این غذای ساده و خوشمزه روی لینک طرز تهیه دو پیازه آلو شیرازی کلیک کنید.۵- سالاد فرانسویسالاد غذایی بسیار ساده و راحت است که اغلب از ترکیب کمی سبزیجات با مواد خوشمزهی دیگر تهیه میشود و پیشنهاد مناسب و سبکی برای وعده شام است. در این بخش سالاد پیشنهادی تک فانبه شما، سالاد فرانسوی است.سالاد فرانسوی به شکلهای مختلفی درست میشود و هر کس میتواند بنا به ذائقهی خود مواد به کار رفته در سالاد نظیر لوبیا، تن ماهی، کلم بروکلی، کاهو و… را تغییر دهد و به صورت رژیمی با سس کم چرب و یا پر چرب سرو کند.مراحل تهیه سالاد فرانسویمراحل تهیه سالاد فرانسوی به شرح زیر است:لوبیا سفید را از شب قبل در آب بخیسانید و آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود. سپس لوبیا سفید را با چند لیوان آب روی شعله بگذارید تا کاملا بپزد و بافت آن نرم شود. بعد از اینکه لوبیا پخت آن را در آبکش بریزید و کناری بگذارید.حال لوبیا سبز را بشویید، خرد کنید و در آب بریزید تا بخار پز شود. میتوانید لوبیا سبز را به قطعات بزرگ و کوچک خرد کنید، این بستگی به سلیقه شما دارد. بعد از پخت لوبیا سبز آن را آبکش کرده و بگذارید خنک شود.سیب زمینی را بگذارید بپزد و بعد از پختن پوست آن را بگیرید، نگینی خرد کنید و در ظرفی بریزید تا بعد از خنک شدن به سالاد اضافه کنید.تخم مرغ را هم مانند بقیه مواد آب پز کنید و پوست آن را بگیرید و چهار تکه کنید. بعد از آب پز کردن مواد سالاد فرانسوی، نوبت به خرد کردن سبزیجات سالاد میرسد. در این مرحله کاهو را تمیز بشویید و اجازه دهید آب اضافی آن خارج شود. سپس کاهو را یکدست خرد کرده و داخل ظرف مورد نظر خود بریزید.برای ادامه رسپی این سالاد خوشمزه و مخصوص روی لینک طرز تهیه سالاد فرانسوی کلیک کنید.در این مطلب از مجله آشپزی تک فانلیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده شام را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان جای دهید و از طعم بینظیر آنها نهایت لذت را ببرید.