تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

طعم لذیذ بادمجون را امتحان کنید، حتی اگر دوست ندارید!

کشک بادمجان با عدس یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است که با ترکیب مواد ساده و در دسترس درست می‌شود. این غذا دارای طعم‌های منحصر به فرد و جذابی است که شما را به خوردن آن وادار می‌کند. با ترکیب بادمجان سرخ شده، عدس پخته، سینه مرغ ریز خرد شده و ادویه‌های متنوع، این غذا تازگی و شادابی به سفره شما می‌آورد.

مراحل تهیه این غذا بسیار ساده است و تنها نیاز به چند مواد اولیه دارد. با شستن و پختن مواد لازم، تهیه مزه‌های فوق العاده و متفاوتی را تجربه خواهید کرد. ترکیب کشک با آب و ریختن آن بر روی مواد دیگر، به این غذا طعم و مزه اضافه می‌کند و آن را به یک غذای خاص و لذت‌بخش تبدیل می‌کند.

با سرو کردن این غذا با کشک ساده یا کشک زعفرانی و تزئین آن با نعناع داغ، لذت بیشتری از مزه آن خواهید برد. این غذا را می‌توانید با نان یا برنج سرو کنید و از ترکیب فوق العاده بادمجان، عدس و سینه مرغ لذت ببرید. امیدوارم با امتحان کردن این دستور غذایی جدید، لذت و شادابی جدیدی را تجربه کنید.

تک فان- «کشک بادمجون با عدس؟! چی میشه؟!»بادمجان محبوب دل‌هاست! این را دیگر همه می‌دانند! اما درست کردن غذاهای تکراری با بادمجان را باید ترک کنید. سر زدن به طعم‌های جدید و دستورهای تازه درهایی را به سمت مزه‌ها باز می‌کنند که هرگز فکرش را هم نمی‌کنید.به گزارش تک فان، یکی از غذاهایی که می‌توانید به راحتی با ترکیب چند مواد اولیه دوست داشتنی و در دسترس درست کنید همین است که تک فان برای شما در نظر گرفته است! هر اسمی دوست داشته باشید می‌توانید روی این غذا بگذارید، اما مطمئن باشید که با خوردن آن لذت عجیبی خواهید برد!مواد لازم:ماده غذاییمقدارعدسنصف پیمانهبادمجان3 عددپیازیک عددسیر4 حبهسینه مرغنصف یک عددنمک، فلفل سیاه، پودر تخم گشنیز از هر کدام نصف قاشق چایخوریکشک2 قاشق غذاخوریآبنصف لیواننعناع خشکیک قاشق غذاخوریطرز تهیه:اول از همه سینه مرغ را با آب و نمک و زردچوبه و مقداری پیاز بگذارید تا بپزد. قرار است یک مرغ پخته شده داشته باشید که ریش ریش شده یا آن را ریز خرد کرده‌اید.عدس را با مقداری آب روی گاز قرار بدهید تا خوب بپزد.در این فاصله بادمجان‌ها را بشویید و پوست بگیرید و در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.پیاز را بعد از شستشو و پوست گیری به صورت خلالی نازک برش بزنید و در مقداری روغن تفت بدهید. رنگ پیاز که عوض شد کار اصلی ما شروع می‌شود! سیر را له کنید و داخل پیاز بریزید و عطر آن که بلند شد نوبت به نعناع می‌رسد. نعناع نباید زیاد حرارت ببیند و سرخ بشود چون می‌سوزد و طعم غذای شما را تلخ خواهد کرد. پس در حد 2-3 دقیقه تفت دادن برایش کفایت می‌کند.بادمجان‌های سرخ شده را به همراه عدس‌های خوب پخته شده در خردکن بریزید و حسابی له کنید و داخل تابه بریزید.سینه مرغ پخته شده را که ریش ریش کردید یا با چاقو آن را خرد کرده‌اید به بادمجان‌ها اضافه کنید. ادویه‌ها را هم ضمیمه کنید و تمام مواد را به خوبی هم بزنید.2 قاشق غذاخوری کشک دارید که آن را با نصف لیوان آب به خوبی مخلوط کنید تا رقیق بشود. بعد از اینکه کشک بافت نرم و یکسانی پیدا کرد به محتویات تابه آن را بیفزایید. حرارت گاز را کم کنید تا غذای شما ذره ذره بپزد و جا بیفتد.برای سرو این غذا از کشک ساده یا کشک زعفرانی به همراه نعناع داغ استفاده کنید.این غذا را با نان میل کنید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!