مرغ شکمپر مجلسی؛ رمانتیک با گردو و رب انار
سینه مرغ شکمپر با گردو و رب انار یکی از غذاهای خوشمزه و سالم است که میتوانید با مرغ تهیه کنید. این غذا آسان و سریع درست میشود و میتوانید مواد میانی را به دلخواه تغییر دهید. برای تهیه این غذا، ابتدا باید سینه مرغ را مزه دار کرد و آن را مارینه کرد. سپس مواد میانی را تهیه کرده و سینه مرغ را با آن پر کنید و سرخ کنید. در نهایت مرغها را با سس غلیظ شده سرو کنید. میتوانید به این غذا سبزی معطر یا زرشک نیز اضافه کنید. همچنین میتوانید این غذا را در هواپز یا فر نیز تهیه کنید. برای بالانس مزهها میتوانید مقدار شکر را تنظیم کنید. با دنبال کردن فوت و فنهای دستور پخت، میتوانید یک غذای خوشمزه و شگفتانگیز درست کنید.
برترین ها نوشت: با مرغ میتوان انواع مختلف غذاها را درست کرد که یکی از آنها سینه مرغ شکمپُر با گردو و رب انار است. شما میتوانید با مرغ انواع مختلف غذاها را تهیه کنید. سینه مرغ شکمپر یکی از این غذاها است که خیلی ساده و خوشمزه است و شما برای تهیه این غذا نیازی به فر ندارید و میتوانید مواد میانی را به دلخواه تغییر دهید. سینه مرع شکم را میتوانید در هر ابعاد که دوست دارید، تهیه کنید و به همراه یک زرشک پلو خوشمزه سرو کنید. اگر دوست دارید در غذاهای خود تنوع غذایی ایجاد کنید، سینه مرغ شکمپر یکی از بهترین گزینهها است.طرز تهیه مرغ شکمپر مجلسی با گردو و رب انار را در ادامه میبینیم.مواد لازمسینه مرغ عددپیاز ۱ عددجعفری ۲ ق غذا خوریگردو ۱۵ عددروغن زیتون ۲ ق غذا خوریزعفران به مقدار لازمرب گوجه فرنگی ۱ ق غذا خوریرب انار ۱ ق غذا خورینمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، زردچوبه به مقدار لازمطرز تهیه سینه مرغ شکمپرمرحله اول: مرینت کردنابتدا باید سینه مرغ را مزه دار کنید. برای این وسط سینه مرغ یک شکاف بزنید به طوری که ار هر طرف فاصله داشته باشد تا بتوانید در ادامه مواد میانی را داخل شکم مرغ قرار دهید، سپس داخل یک ظرف قرار دهید و همه ادویههای گفته شده را باهم مخلوط کنید و هم بزنید و روی مرغها بریزید و با دست ماساژ دهید و بعد روغن زیتون و زعفران را اضافه کنید و خوب ماساژ دهید و در انتها باید یکی از پیازها را خلالی خرد کنید و به مواد اضافه کنید و برای ۲ ساعت داخل یخچال زمان دهید تا مزه دار شود.مرحله دوم: تهیه مواد میانیدر ادامه یکی از پیازها های دستور را باید نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه به همراه کمی زردچوبه و روغن تفت دهید تا سبک شود و بعد گردو خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت داده تا بوی خامی گردو گرفته شود و در انتها رب انار را اضافه کنید و تفت دهید و مواد را از روی حرارت بردارید.مرحله سوم: سرخ کردن مرغمرغها را از یخچال خارج کنید و از مواد میانی داخل شکافی که پر کردید قرار دهید و خوب فیکس کنید، سپس داخل یک تابه کره و روغن ریخته و مرغها را سرخ کنید تا طلایی شود.مرحله چهارم: پخت سینه مرغ شکم پردر ادامه باید یکی دیگر از پیازها را داخل یک قابلمه خرد کنید و کمی تفت دهید و بعد از سبک شدن نمک و فلفل سیاه و رب اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بی برود و بعد ۱ لیوان آب جوش ریخته و زمانی که قل زد مرغها را اضافه کنید و زمان دهید تا مرغ پخته و سس غلیظ شود. نوش جان فوت و فنهای دستور پخت سینه مرغ شکم پر با گردومیتوانیدبه مواد میانی سبزی معطر یا زرشک نیز اضافه کنید.میتوانید سینه مرغ شکم پر را داخل هواپز یا فر نیز تهیه کنید.میزان ترشی مواد به رب انار بستگی دارد و میتوانید مزهها را با کمک شکر بالانس کنید.راضیه میرزاحیدری