سرآشپزی با مرغوبترین دمهای زعفرانی!
زعفران یکی از ارزشمندترین و باشکوهترین ادویهها در جهان است که به دلیل رنگ زیبا، طعم دلپذیر و بوی خوش از آن بسیار استفاده میشود. زعفران به عنوان یکی از گرانترین ادویهها در بازار شناخته میشود، به همین دلیل باید از روشهای صحیح استفاده کرد تا از این ادویه با کیفیت بهرهمند شویم.
روش دم کردن زعفران بسیار مهم است تا بتوان طعم و رنگ این ادویه را به خوبی استفاده کرد. کلالههای زعفران را در هاون با یک هاون خرد کرده و سپس آنها را با آب جوش ترکیب کرده و مخلوط کنیم. این کار باعث میشود تا زعفران به بهترین شکل ممکن دم بکشد و از همچین طعم خوشایندی به غذاهایتان ببخشد.
همچنین تهیه زعفران بهصورت کلاله بهترین روش برای اطمینان از اصالت و خالصی آن است. این روش باعث میشود تا از زعفران خالص و بیافزودنی بهرهمند شویم و در نتیجه غذاهای خوشمزه و با رنگی زیبا دستیابیم.
نمناک نوشت: زعفران ماده ای بسیار ارزشمند و خوش رنگ و بو است که سفره های ما را تا چند برابر زیبا تر می کند همچنین طعم دلپذیری به غذاها می دهد.بهترین و مناسب ترین روش دم کردن زعفران چیست ؟زعفران ، گران ترین ادویه در جهان است که رنگ ، طعم و بوی خارق العاده ای دارد، این ادویه در اغلب غذاهای ایرانی و نیز در برخی از غذاهای هندی استفاده می شود.زعفران را میتوان بصورت کلاله یا پودری تهیه کرد.با این حال ، اگر کلاله ی زعفران بخرید ، این اطمینان را دارید که در حال خرید زعفران خالص و ناب و بدون رنگ های افزودنی و فاقد طعم و عطر زعفران خالص هستید، برای استفاده از این ادویه در غذا و … باید روش دم کردن زعفران را بدانید.دم کردن زعفرانبا دم کردن زعفران این ادویه گران قیمت شما می توانید طعمی به یاد ماندنی به غذاهایتان بدهید.روش اصلی دم کردن زعفران با آب جوشمواد لازم :وسایل مخصوص:هاوندسته هاونروش دم کردن زعفران کلاله گل های زعفران را در هاون بگذارید. زعفران را تا زمانی که کاملا خرد شود، بکوبید. روی زعفران کوبیده و کاملا پودر شده آب جوش بریزید.آن را با یک درب پوشانده و اجازه دهید 30 دقیقه بماند و آن را مخلوط کنید ( برخی از افراد بعد از قرار دادن درپوش ظرف محتوی زعفران را روی حرارت غیرمستقیم مثل بالای سماور به طوریکه روی درب قوری قرار بگیرد می گذارند تا حرارت جزئی موجب شود زعفران بهتر دم بکشد.)راضیه میرزاحیدری