تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

مزاج نوعی شیر انجیر خوشمزه و شیرین بپزانید!

در دنیای دسر، همیشه دنبال دسرهای مختلف برای سرو کردن به مهمانان خود یا لذت بردن خودتان هستید؟ اگر بله، این مقاله از تک فان برای شماست! برای آن‌ها که به دنبال دسرهای سریع و آسان هستند و نمی‌خواهند وقت زیادی صرف آماده‌سازی آنها کنند، این دسر مناسب است.

مواد لازم برای این دسر فقط شیر و انجیر است. فقط با این دو مواد ساده می توانید یک دسر شیرین و مغذی درست کنید. استفاده از انجیر های سالم و تازه به این دسر طعم ویژه ای می دهد. شیر را درون یک قابلمه بریزید و به جوش در آورید. سپس شیر جوشیده را روی انجیرها بریزید تا انجیرها نرم شوند.

سپس آن را خنک کرده و در یخچال قرار دهید تا دسر سفت شود. به دلیل مواد ژلاتینی موجود در انجیر، دسر به طور خودکار سفت خواهد شد و نیازی به افزودن ژلاتین ندارید. این دسر مناسب برای هر زمانی است و با طعم خوب انجیر و خنکی شیر، حتماً خوشمزه خواهد بود. موفق باشید!

تک فان- «دنیای دسر متنوعه! یکم سر بچرخون!»اگر اهل مهمانی دادن هستید یا اینکه برای اعضای خانواده و خودتان دسرهای متنوع درست می‌کنید این مقاله مال شماست!به گزارش تک فان، خیلی از دسرها مواد اولیه زیادی لازم دارند یا اینکه دردسرهای آماده‌ سازیشان زیاد است اما تک فان برای شما یک دسر آسان با دو قلم مواد آورده که اگر آن را درست کنید هم از طعم خوبش لذت خواهید برد و هم سرشار از خاصیت است. امتحانش کنید که برخلاف خیلی از دسرها که پر از شکر و خامه هستند این دسر به سلامت شما زیاد اهمیت می‌دهد!مواد لازم:شیر 3 لیوانانجیر به اندازه لازمطرز تهیه:ظرفی را که بنا دارید دسر را در آن سرو کنید انتخاب کرده و انجیرها را داخل آن بریزید. باید میزان انجیر به حدی باشد که نصف بیشتر ظرف شما را پر کند. انجیرهای سالم و درسته را انتخاب کنید.شیر را در ظرفی روی گاز بگذارید تا خوب داغ شود و بجوشد. بعد از پانزده دقیقه شیر جوشیده را روی انجیرها بریزید. کار شما در این مرحله تمام شد! باورتان می‌شود؟ حالا اجازه بدهید شیر خنک بشود و بعد ظرف را داخل یخچال بگذارید. حدود 7 تا 8 ساعت زمان نیاز دارید تا این دسر آماده شود.از آنجا که انجیر ماده ژلاتین مانند دارد نیازی به افزودن ژلاتین ندارید. بعد از گذشت مدت زمانی که گفته شد دسر شما خودش را می‌گیرد و آماده خوردن است.چند نکته:قبل از اینکه شیر را به انجیرها اضافه کنید دم انجیرها را با چاقو جدا کنید.مقدار شیر باید به حدی باشد که روی انجیرها را کاملا بگیرد.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!