راز تهیه سالاد توت فرنگی و کاهو؛ از همه دیگران متمایز
توت فرنگی یک میوه فصلی است که معمولا در بهار و تابستان ظاهر میشود. این میوه با طعم ملس و ترش خود مخصوصا در تهیه دسرها و سسها محبوب است. اما ترکیب توت فرنگی با کاهو در سالاد یک تنوع جدید و خوشمزه به وجود میآورد. این سالاد با مواد مانند شکر، مایونز، شیر، کنجد، سرکه و توت فرنگی بهمراه کاهوی خرد شده تهیه میشود. ترکیب طعم ملس و ترش توت فرنگی با خنکی و تازگی کاهو، طعم خوشمزهای به سالاد میبخشد. همچنین اضافه کردن خلال بادام به سالاد، باعث افزودن کرمی و خوشمزگی به آن میشود. این سالاد مناسب برای پذیراییهای خارجی و نیز غذای پر از ویتامین و آنتی اکسیدانهاست. امتحان کردن این دستور پخت میتواند به شما تجربهی جدید و لذت بخشی را در هنگام سرو کردن غذای خود ارائه دهد.
شاید کمی غیر منتظره باشد اما حالا که فصل توت فرنگی از راه رسیده میتوانید از این میوه خوشمزه و بهاری به شکلهای متفاوتی استفاده کنید. یکی از این روشها اضافه کردن توت فرنگی به یک سالاد سبک و خوشمزه است. طعم ترش و ملس توت فرنگی با بسیاری از رسپیهای سالاد همخوانی دارد. در این قسمت از تک فانبلاگ طرز تهیه سالاد توت فرنگی با کاهو را به شما آموزش میدهیم.برای درست کردن سالاد توت فرنگی با کاهو که یک سالاد پایه محسوب میشود به این مواد نیاز داریم:مواد لازم برای تهیه سالاد توت فرنگی و کاهوشکر ۳ قاشق غذاخوریمایونز ۳ قاشق غذاخوریشیر ۲ قاشق غذاخوریکنجد ۱ قاشق غذاخوریسرکه سفید ۱ قاشق غذاخوریکاهوی چینی ۱عددتوت فرنگی اسلایس شده ۱ لیوانخلال بادام تست شده ۲ قاشق غذاخوریطرز تهیه سالاد توت فرنگی با کاهودر ادامه طرز تهیه این سالاد ساده و خوشمزه را می خوانید:مرحله اول: آماده کردن سسدر این مرحله شکر، مایونز، شیر، کنجد و سرکه را با هم مخلوط میکنیم تا یک سس یک دستی به دست آوریم. بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد نودلمرحله دوم: خرد کردن کاهو و توت فرنگیتا مزههای مواد داخل سس با یکدیگر مخلوط شوند کاهوی چینی را که از قبل شستهایم خرد کرده و درون طرف مورد نظر میریزیم. سپس توت فرنگیهای اسلایس شده را اضافه میکنیم.بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد فتوش لبنانی خوشمزهمرحله سوم: سرو سالادسالاد آماده است. کافی است کمی خلال بادام تست شده را روی کاهو قرار دهیم و در نهایت سس سالاد را روی مواد بریزیم. نوش جاندر این قسمت از مجله آشپزی تک فانبا طرز تهیه سالاد توت فرنگی همراه شما بودیم. اگر شما هم این سالاد را درست کردید از تجربه خودتان برای ما بگویید.