تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

سرآشپزی خلاقانه: راز تهیه کمپوت گوجه‌سبز خوشمزه با روش سنتی خانگی

کمپوت گوجه سبز یکی از انواع کمپوت‌های خوشمزه است که از گوجه سبز تهیه می‌شود و برای افرادی که به دلایل مشکلات گوارشی نمی‌توانند از گوجه خام استفاده کنند، یک گزینه مناسب است. این کمپوت به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود اما طرز تهیه ساده آن به شما ارائه می‌شود.

برای تهیه کمپوت گوجه سبز، شما به مواد اولیه ساده نیاز دارید که از جمله آن‌ها می‌توان به گوجه سبز، شکر و آب اشاره کرد. مراحل تهیه این کمپوت شامل شستشو و آماده‌سازی گوجه‌ها، ترکیب آب و شکر، ریختن مواد کمپوت در شیشه و پخت کمپوت می‌شود.

با رعایت نکات مهم مانند انتخاب شیشه مناسب، استفاده از شکر بر اساس سلیقه شما و پیش‌درنده‌شدن قابلمه بر روی حرارت متوسط می‌توانید کمپوت گوجه سبز خوشمزه‌ای بسازید. این کمپوت را می‌توانید به مدت ۱ سال نگهداری کنید و از آن در لحظاتی از نیاز خود استفاده کنید.

با توجه به اینکه آشپزی علاقه شماست، می‌توانید این روش ساده تهیه کمپوت را امتحان کرده و به دیگران هم آموزش دهید. امیدوارم این مطلب برای شما مفید و جذاب باشد.

کمپوت گوجه سبز، یکی از انواع کمپوت‌های متفاوتی است که شاید تا به حال نام آن را نشنیده باشید. اگر از طرفداران گوجه سبز هستید؛ ولی به دلیل مشکلات گوارشی نمی‌توانید از این نوبرانه بهاری استفاده کنید استفاده از کمپوت گوجه سبز یک انتخاب بسیار مناسب برای شما است.کمپوت گوجه سبز، به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. برای تهیه آن نیاز به مواد اولیه یا وسایل خاصی ندارید و به راحتی با چند قلم مواد ساده می‌توانید آن را تهیه و نوش جان کنید.ما امروز در این بخش از تک فانبلاگ یکی از ساده‌ترین و بهترین روش‌های تهیه کمپوت گوجه سبز را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه کمپوت گوجه‌ سبزمدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه کمپوت ۴۰-۶۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده یک شیشه متوسط کمپوت به شما می‌دهد. درجه سختی تهیه این کمپوت در دسته بندی متوسط قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه کمپوت گوجه سبز:گوجه سبز۲ پیمانهشکر۵ تا ۶ قاشق غذاخوریمرحله اول: آماده‌ سازی گوجه‌ سبزگوجه سبز‌ها را بشویید. ساقه‌های کوچک آن‌ها را جدا سازید، اگر گوجه‌سبزهایتان لکه‌های قهوه‌ای دارند حتما آن‌ها را از بقیه گوجه سبزها جدا کنید.میوه‌های شسته شده را درون آبکش قرار دهید تا کمی آب اضافی‌شان گرفته شود.مرحله دوم: ترکیب آب و شکرآب را درون کاسه مناسبی بریزید. شکر را به آن اضافه کنید و به خوبی به هم زنید تا دانه‌های شکر در آب حل شوند.مرحله سوم: ریختن مواد کمپوت در شیشهانتخاب شیشه در ماندگاری و کیفیت کمپوت شما تاثیر مهمی دارد. از سالم بودن شیشه و درب آن اطمینان حاصل کنید. درب شیشه باید به خوبی بسته و محکم شود و هوایی به درون آن نفوذ نکند.گوجه‌سبزهای شسته شده را درون شیشه بریزید.از ترکیب آب و شکر به شیشه اضافه کنید تا روی میوه‌ها قرار گیرد. درب شیشه را محکم ببندید.مرحله چهارم: پخت کمپوتشیشه حاوی کمپوت را درون قابلمه مناسبی قرار دهید. ارتفاع قابلمه به اندازه ارتفاع شیشه باشد.حال درون قابلمه تا یک سانتی‌متر زیر سر شیشه آب بریزید.قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و منتظر بمانید تا به نقطه جوش رسد.از زمانی که آب شروع به جوشیدن کرد به مدت ۱۲-۱۵ دقیقه زمان دهید تا شیشه در آب بجوشد و گوجه‌سبزها تغییر رنگ دهند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه کمپوت گیلاسمرحله پنجم: استراحت دادن به کمپوتپس از گذشت زمان اعلام شده شیشه را از قابلمه خارج کنید.به صورت سر و ته آن را قرار دهید و منتظر بمانید تا کاملا خنک شود.پس از خنک شدن عمل وکیوم سازی شما به درستی انجام شده است و می‌توانید کمپوت را به مدت ۱ سال نگهداری کنید.نکات و فوت و فن‌های تهیه کمپوت گوجه سبزدر تهیه کمپوت گوجه‌سبز به ۳ نکته مهم زیر توجه کنید:میزان افزودن شکر کاملا سلیقه‌ای است و شما می‌توانید با توجه به ذائقه خودتان مقدار کمتر یا بیشتری شکر به کمپوت اضافه کنید.حتما شیشه را در آب معمولی قرار دهید و قابلمه را روی حرارت متوسط گذارید تا کم‌کم دمای آن بالا برود و شیشه کم‌کم داغ شود، اگر یک‌باره شیشه را در آب جوش گذارید احتمال شکستن شیشه زیاد است.برخی در تهیه این کمپوت از مقداری گلاب نیز استفاده می‌کنند، شما نیز می‌توانید مطابق ذائقه‌تان مقداری گلاب به کمپوت اضافه کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای گوجه سبز (مربای آلوچه)امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به آموزش آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روشی که در این مطلب از مجله آشپزی تک فانبرایتان شرح دادیم، بتوانید این کمپوت‌های خوشمزه و جذاب را تهیه و‌ در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!