نکات تسریع کننده: طرز تهیه کورن داگ رستورانی؛ طعمی لذت بخش و منحصر به فرد
کورن داگ یکی از غذاهای محبوب در دسته فست فود است که به عنوان غذای مورد علاقه بسیاری از کودکان و نوجوانان شناخته شده است. این غذا را میتوان به راحتی در منزل تهیه کرد و به صورت خوشمزه و خانگی مصرف کرد. برای تهیه کورن داگ ابتدا مواد لازم را حاضر کرده و پس از تهیه مایه آن، سوسیس را خرد کرده و در کنار پنیر پیتزا بسته بندی کرده و بعد از آن کورن داگ را در مایه آرد و پودر سوخاری آغشته کرده و سرخ میکنیم. در نهایت میتوانیم کورن داگ را با سس خردل یا سس کچاب سرو کنیم. این غذا با پذیرایی هات داگ یا هر نوع سوسیس دیگری نیز تهیه میشود و ممکن است در سرو کردن این غذا از انواع سسهای مختلفی از جمله سس کچاپ، سس خردل یا سس سالسا استفاده شود. دستور تهیه کورن داگ در این مقاله به صورت دقیق و مرحله به مرحله شرح داده شده است.
کورن داگ از جمله غذاهای فست فودی پرطرفدار در دنیا است که به عنوان غذای مورد علاقه کودکان و نوجوانان میتوانید به صورت خانگی تهیه کنید. در ادامه با تک فانبلاگ همراه باشید تا به صورت مرحله به مرحله طرز تهیه کورن داگ را آموزش دهیم.مواد لازم جهت تهیه کورن داگ به تعداد ۲ نفر:سوسیس آلمانی۳ عددآرد سفید۵ قاشق غذاخوریآرد ذرت۳ قاشق غذاخوریتخم مرغ۱ عددشیر۱ فنجانپنیر پیتزابه میزان لازمنمک و فلفل سیاهبه میزان لازمپودر آویشن و پاپریکابه میزان لازممراحل تهیه کورن داگمراحل تهیه کورن داگ به شرح زیر است:مرحله اول: آرد سفید را با سایر مواد هم بزنیدابتدا آرد سفید را با آرد ذرت، تخممرغ، شیر، نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا و پودر آویشن داخل کاسه مناسبی ریخته و خوب هم بزنید تا مایه غلیظی شود.مرحله دوم: سوسیسها را خرد کنیدمایه آرد را داخل یک لیوان با دیواره بلند بریزید و سوسیسها را به اندازههای متوسط خرد کنید. مرحله سوم: پنیر پیتزا را با دست فشرده کنیدمقداری پنیر پیتزا را با دست فشرده کرده و در ادامه یک تکه سوسیس را با پنیر و سپس یک تکه سوسیس دیگر به سیخ کشیده و به این ترتیب کورن داگها را درست کنید. در نهایت کورن داگ را نیمساعت داخل فریزر قرار دهید تا سفت شود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه قارچ سوخاری به روش فستفودیهامرحله چهارم: کورن داگها را به مایه آرد آغشته کنیدپس از گذشت نیمساعت کورن داگها را داخل لیوان مایه آرد آغشته کرده و سپس درون پودر سوخاری بغلطانید تا کاملا پوشانده شود.مرحله پنجم: کورن داگها را سرخ کنیدتابه را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل تابه ریخته بگذارید گرم شود. سپس کورن داگها را داخل تایه چیده بگذارید سرخ شود. در نهایت میتوانید کورن داگ را به همراه سس خردل یا سس کچاب سرو کنید.نکات تکمیلی در تهیه کورن داگدر ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه کورن داگ اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.در تهیه کورن داگ ساده از پنیر استفاده نمیشود و فقط سوسیس هاتداگ نیاز دارید.میتوانید برای تهیه کورن داگ از پودر آماده آن نیز استفاده کنید و طبق دستورالعمل روی بسته پودر کورن داگ اقدام کنید.حتما پس از آغشته کردن کورن داگ به مایه خمیر آن را داخل آرد سوخاری بغلطانید.در صورتی که در تهیه کورن داگ از هاتداگ یا سوسیس استفاده نمیکنید میتوانید پنیر چدار یا گودا را جایگزین کنید.به جای پنیر چدار میتوانید از پنیر پیتزا ورقه ای یا پنیر موزارلا استفاده کنید.به جای سرخ کردن کورن داگ میتوانید آن را داخل فر درست کنید.کورن داگ را با انواع سس کچاپ، سس خردل یا سس سالسا سرو کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیتزا مخلوط خانگیدر این مطلب از مجله آشپزی تک فانطرز تهیه کورن داگ را آموزش دادیم که با مطالعه دستورالعمل بیان شده در بالا میتوانید این فست فود پرطرفدار را تهیه و نوشجان کنید.