چه خوشمزهای بپختم؟ ایدههای ناهار امروز (شنبه 18 فروردین)
در انتخاب غذای ناهار هر روز، یک چالش برای افرادی است که به آشپزی علاقه دارند. از این رو، ارائه تنوع در غذاها بهترین راه برای پر کردن این خلودگری است. اگر به دنبال یک غذای متفاوت برای امروز هستید، در این مطلب ۵ گزینه متنوع از غذاهای خوشمزه برای شما معرفی شده است.
از جمله این گزینهها میتوان به ماکارونی با گوشت چرخ کرده قلقلی، برنجوش پلو با ماهی، خورش کنگر، واویشکا با گوشت چرخ کرده، خوراک مرغ و قارچ اشاره کرد. این غذاها هر یک دارای طعم و کیفیت ویژهای هستند که با توجه به سلیقه و علاقههای شما میتوانید یکی از آنها را برای ناهار امروزتان انتخاب کنید.
همچنین، در این مطلب نحوه طبخ هر یک از این غذاها به صورت گامبهگام و دقیق شرح داده شده است. بنابراین، با دنبال کردن این روشها میتوانید غذایی شگفتانگیز و متفاوت برای وعده ناهار خود تهیه کنید. امیدواریم این تنوع در غذاها برای شما مفید و جذاب باشد و بتوانید از لذت و امتیازیهای ارزشمند این غذاها بهره مند شوید.
امروز ناهار چی درست کنم؟ چی بپزم که تکراری نباشه؟ فرقی نمیکند دانشجو باشید، خانهدار یا شاغل، این سوال دغدغه همه افرادی است که به آشپزی علاقه دارند و میخواهند یک ناهار خوشمزه و متفاوت برای خود و عزیزانشان تدارک ببینند. از این رو ما امروز، در هجدهمین روز فروردین ماه ۱۴۰۳، در این مطلب از تک فانبلاگ به شما ۵ غذای متنوع و خوشمزه معرفی خواهیم کرد تا با توجه به ذائقه خود یکی از آنها را برای ناهار امروزتان تهیه و نوش جان کنید.معرفی ۵ غذا برای ناهار امروز شمادر ادامه میتوانید با چند غذای متنوع برای ناهار به همراه طرز تهیه آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.۱- ماکارونی با گوشت چرخ کرده قلقلیهمهی ما درست کردن ماکارونی را بلدیم. اما گاهی یک دستور پخت متفاوت میتواند یک تنوع عالی ایجاد کند! دنبال کردن این طرز تهیه برای کسانی که برای دفعه اول میخواهند ماکارونی درست کنند نیز انتخاب بسیار خوبی خواهد بود. پس امروز با ما همراه باشید تا یک رسپی کاملا متفاوت در عین سادگی ولی خوشمزه برایتان شرح دهیم.مراحل تهیه ماکارونی با گوشت چرخ کرده قلقلیمراحل تهیه ماکارونی با گوشت چرخ کرده قلقلی به شرح زیر است: پیاز و نصف سیرها را رنده میکنیم و آب اضافی آنها را با کمک یک پارچه نخی تمیز میگیریم. (به این صورت که پیازهای رنده شده را داخل پارچه میریزیم و قسمت بالایی پارچه را جمع میکنیم و فشار میدهیم تا آب اضافی پیاز گرفته شود.)گوشت چرخ کرده را حسابی ورز داده و با مواد مخلوط میکنیم؛ سپس توپکهایی به اندازه گردوی درشت درست کرده و به مدت نیم ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم.بعد از نیم ساعت توپکهای گوشت را داخل روغن از قبل داغ شده سرخ میکنیم. دقت کنید که توپکها را در روغن بچرخانید که در تمام سطح سرخ شوند.همزمان با سرخ کردن توپکها یک قابلمه آب روی حرارت میگذاریم تا آب به جوش بیاید.برای ادامه رسپی این غذای لذیذ و پرطرفدار روی لینک طرز تهیه ماکارونی کلیک کنید.۲- برنجوش پلو با ماهیبرنجوش پلو با ماهی یکی از غذاهای سنتی و بسیار قدیمی است که اصالت آن به استان بوشهر برمیگردد. این غذا با دستورهای متنوعی تهیه میشود. در دستور اصلی و سنتی، گذشتگان در طبخ این غذا از رشتههای دستساز محلی استفاده میکردند.با گذشت زمان و کمی تغییرات در مواد اولیه و وفور برنج امروزه برنجوش پلو با برنج درست میشود. برنج نحوه پخت این غذا را بسیار راحت و سریعتر کرده است. این غذا دارای طبعی گرم و ارزش غذایی بالایی است و به طور چشمگیری سوخت و ساز بدن را بالا میبرد.مراحل تهیه برنجوش پلو با ماهیمراحل تهیه برنجوش پلو با ماهی به شرح زیر است:قابلمه مناسبی را تا نیمه آب کنید و مقداری نمک درون آب بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و منتظر بمانید تا آب درون آن به نقطه جوش رسد. حال برنجهای خیسانده شده را درون قابلمه بریزید و ۳-۴ دقیقه زمان دهید تا دانههای برنج شما نیمپز شود.پس از زمان اعلام شده برنج را آبکشی کنید و کمی زمان دهید تا برنج خنک شود. توجه داشته باشید که برای پخت این غذا باید دانه برنج را کمی زندهتر (سفتتر) آبکشی کنید تا پس از ترکیب کردن با شیره خرما دانههای برنجتان له نشوند.در این مرحله برنجهای آبکشی شده را درون کاسه مناسبی بریزید. شیره خرما را به آن اضافه کنید و به آرامی به هم زنید تا شیره خرما به تمام قسمتهای برنج شما نفوذ کند. (افزودن شیره خرما کاملاً سلیقهای است و شما میتوانید متناسب با ذائقهتان مقدار کمتر یا بیشتری اضافه کنید).سپس ته قابلمه مناسبی کمی روغن بریزید. با مقداری نان یا سیب زمینی حلقهحلقه شده ته قابلمه را بپوشانید. حال از ترکیب برنج و شیره خرما در قابلمه بریزید و برنجها را از دیوارههای قابلمه فاصله دهید.برای ادامه رسپی این غذای اصیل و خوشمزه جنوبی روی لینک طرز تهیه برنجوش پلو با ماهی کلیک کنید.۳- خورش کنگر مجلسیخورش کنگر با توجه به وجود کنگر در فصل بهار، یک غذای فصلی و از غذاهای محبوب این روزها به حساب میآید. این غذای بهاری از گیاه کنگر که تیغههای آن برداشته و خرد شده است به همراه گوشت و سایر سبزیجات معطر و ادویه جات تهیه میشود.خورش کنگر را معمولا با گوشت قرمز درست میکنند. اما میتوان آن را با گوشت مرغ یا بوقلمون و یا اینکه کاملا مطابق رژیم گیاه خواری و بدون گوشت تهیه و نوش جان کرد.مراحل تهیه خورش کنگر مجلسیمراحل تهیه خورش کنگر مجلسی به شرح زیر است:در مرحله اول پیازها را پوست بگیرید و بشویید. سپس آنها را با یک چاقوی مناسب به صورت نگینی خرد کنید.در ادامه یک قابلمه را تهیه کنید، درون آن مقداری روغن مایع بریزید و بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود. بعد از داغ شدن روغن پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا بافت پیازها نرم شود.سپس مقداری زردچوبه به پیازها اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند و بعد مواد را کمی با هم تفت دهید. حال گوشت را که از قبل پاک کرده، شسته و بر روی تخته آشپزخانه به اندازه خورشتی خرد کردهاید را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشتها تغییر کند.در ادامه یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به قابلمه اضافه کنید. آن را به همراه سایر مواد تفت دهید تا رنگ رب تغییر کند. بعد از تفت دادن همه مواد، به اندازهی ۴ پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه کنید و مدت زمانی به گوشتها مهلت دهید تا پخته شوند.برای ادامه رسپی این غذای بهاری خوشطعم و مخصوص روی لینک طرز تهیه خورش کنگر کلیک کنید.۴- واویشکا با گوشت چرخ کردهواویشکا یکی از غذاهای بسیار ساده و البته خوشمزهای است که اصالت آن به شمال کشورمان برمیگردد. این غذا اغلب بدون برنج سرو میشود و از غذاهای مقرون به صرفهای است که با کمترین مواد اولیه موجود در خانه قابل طبخ است.یک غذای پرطرفدار گیلانی که زمان زیادی از شما نمیگیرد و میتوانید آن را با انواع گوشت یا سبزیجاتی که متناسب با ذائقهتان است تهیه و نوش جان کنید.مراحل تهیه واویشکامراحل تهیه واویشکا با گوشت چرخ کرده به شرح زیر است:ابتدا به سراغ آماده سازی سیب زمینیها روید. سیب زمینیها را به خوبی بشویید، پوست بگیرید و آنها را به ابعاد مکعبی شکل یکسانی برش زنید.حال سیب زمینیهای برش زده را مدت ۵-۱۰ دقیقه در کاسهای آب قرار دهید، سپس آنها را بشویید و درون آبکش بریزید، کمی زمان دهید تا آب اضافی آها گرفته شود.سپس درون تابه مناسبی کمی روغن ریخته و سیب زمینیهای نگینی شده را به تابه بیفزایید، حرارت را متوسط کنید و کمی زمان دهید تا سیب زمینیها طلایی رنگ و برشته شود. پس از سرخ شدن سیب زمینیها را از تابه خارج کنید و کنار گذارید و به سراغ مرحله بعد روید.گوجه فرنگیها را نیز به خوبی بشویید و با کمک رنده، میکسر یا خردکن آنها را به صورت پوره درآورید. توجه داشته باشید که تبدیل گوجه فرنگی به پوره در نهایت ظاهری بسیار جذاب و زیبا به غذای شما میدهد اما اگر تمایل به اجرای این مرحله ندارید میتوانید گوجه فرنگی را به صورت نگینی خرد کنید.برای ادامه رسپی این غذای نونی ساده و راحت روی لینک طرز تهیه واویشکا با گوشت چرخ کرده کلیک کنید.۵- خوراک مرغ و قارچخوراک مرغ و قارچ که در واقع نوعی سینه مرغ شکمپر به حساب میآید، علاوه بر طرز تهیه بسیار آسانی که دارد با مواد اولیه در دسترسی همچون سینه مرغ، پیاز، شیر یا آب مرغ، کره، قارچ، خامه، پنیر پیتزا و… در مدت زمان کوتاهی آماده میشود که شما میتوانید آن را برای وعده ناهار امروزتان تهیه و نوش جان کنید.مراحل تهیه خوراک مرغ و قارچمراحل تهیه خوراک مرغ و قارچ به شرح زیر است:پیاز را خرد کنید و در تابه با مقداری روغن تفت دهید. قارچ را اسلایسی برش دهید و به همراه سیر به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا قارچ کمی سرخ شود. سپس از روی حرارت بردارید. قارچ که از حرارت افتاد، با جعفری و پنیر مخلوط کنید.سینههای مرغ را برش دهید تا به شکل جیب در بیاید. اگر از قسمت ضخیم مرغ برش دهید، مواد بهتر در مرغ قرار خواهد گرفت. تمام سطح سینه مرغ را با نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا مرینیت کنید و به تمام قسمتهای آن بمالید.در این مرحله باید ترکیب قارچ و پنیر را به عنوان مواد میانی در برش سینه مرغ قرار دهید و روی مواد، پنیر پیتزا بریزید.برای ادامه رسپی این غذای فانتزی و راحت روی لینک طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ کلیک کنید.در این مطلب از مجله آشپزی تک فانلیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده ناهار را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان جای دهید و از طعم بینظیر آنها نهایت لذت را ببرید.