تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

تفاوت دیدگاه زنان و مردان نسبت به ایموجی‌ها

تحقیقی که با هدف بررسی تفسیر ایموجی‌ها توسط افراد انجام شد، نتایجی جالب و قابل تامل برای محققان به همراه داشت. این تحقیق نشان داد که زنان در تفسیر ایموجی‌های شادی، ترس، غم و خشم دقیق‌تر عمل می‌کنند نسبت به مردان. اما در مورد ایموجی‌های انزجار و عجب تفاوت چندانی بین تفسیر دو جنس وجود ندارد.

در این تحقیق، پژوهشگران به اهمیت دقت در استفاده از ایموجی‌ها در پیام‌های کوتاه، شبکه‌های اجتماعی و پست‌های الکترونیکی اشاره کردند. آن‌ها بیان کردند که استفاده نادرست از ایموجی‌ها می‌تواند باعث ابهام در فهم و تفسیر پیام‌ها شود.

به علاوه، تحقیقات حاکی از آن است که سن افراد نیز می‌تواند تاثیرگذار بر تفسیر آن‌ها از ایموجی‌ها باشد. بر اساس این تحقیق، افراد بالغ کم‌سن ممکن است در تفسیر ایموجی‌ها بهتر عمل کنند نسبت به افراد مسن.

درنهایت، این تحقیق با حضور ۵۲۳ نفر از بریتانیا و چین و با محققانی از دانشکده روانشناسی دانشگاه ناتینگهام انجام شد و نتایج مهمی برای درک بهتر تفسیر ایموجی‌ها و ارتباطات بین افراد ارائه نمود.


طی یک تحقیق که با مشارکت ۵۲۳ نفر- ۴۹ درصد مرد و ۵۱ درصد زن- انجام گرفت، تفسیر ۲۴ ایموجی مختلف موجود در سیستم‌های اپل، ویندوز، اندروید و ویچت از آن‌ها خواسته شد.
به گزارش اعتماد آنلاین، محققان این ایموجی را که نماد ۶ وضعیت عاطفی شادی، انزجار، ترس، غم، تعجب و خشم است در اختیار داوطلبان قرار دادند.
طبق نتایج تحقیق، زنان نسبت به مردان قادر به تفسیر دقیق‌تری از ایموجی‌هایی بودند که بیانگر شادی، ترس، غم و خشم است، این در حالی است که تفاوت چندانی بین تفسیر دو جنس از ایموجی‌های انزجار و عجب وجود نداشت.
دکتر رات فیلیک استاد مهمان در دانشکده روانشنانسی دانشگاه ناتینگهام گفت: در تفسیر افراد از ایموجی‌ها اختلاف نظر بسیار زیادی وجود دارد و از این رو افراد باید در استفاده از ایموجی‌ها در پیام‌های خود به افراد مختلف دقت کنند.
محققان تاکید دارند، در چارچوب نتایج تحقیقات‌شان می‌توان گفت: استفاده از ایموجی در پیام‌های کوتاه، شبکه‌های اجتماعی یا پست الکترونیکی حتی می‌تواند به مبهم کردن این پیام‌ها بیفزاید.
همچنین سن افراد هم می‌تواند نوع تفسیر آن‌ها را از ایموجی تغییر دهد، به نحوی که ممکن است عملکرد افراد بالغ کم‌سن و سال‌تر بهتر از افراد مسن در تفسیر این اشکال باشد.
گفتنی است جامعه این تحقیق متشکل از ۲۷۰ نفر از بریتانیا و ۲۵۳ نفر از چین بود که سنینی بین ۱۸ تا ۸۴ سال داشتند.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!