تجربهی جذاب پاستا با پپرونی: سحر و جادو طعم و عطر!
پاستا پپرونی یک انتخاب فوقالعاده برای دوستداران غذاهای ایتالیایی است. آنقدر طعم و رنگ بینظیری دارد که شما را به خود جذب میکند و حس خوبی به شما القا میکند. با استفاده از موادی نظیر پاستا، پیاز، سیر، پپرونی، گوجهگیلاسی، خامه و پنیر پارمسان این پاستا فوقالعاده آماده میشود که به سلیقه شما از طعم و عطر بینظیر آن لذت ببرید.
طرز تهیه این پاستا نیز بسیار آسان است. ابتدا پاستا را در آب جوش بپزید و پس از آبکشی، سس پپرونی را با پیاز و سیر تهیه کنید و سپس با اضافه کردن گوجهگیلاسی و خامه به آن، سس غنی و خوشمزهای برای پاستا شما آماده خواهد شد. در نهایت با اضافه کردن پنیر پارمسان بر روی پاستا، آن را تزیین کنید و در ظرف مناسب سرو کنید.
اگر علاقهمند به طعم و غذاهای خوشمزه هستید، حتما پاستای پپرونی را امتحان کنید و خاطرات خوبی را با این غذا ساخته و به یاد ماندنی کنید.
تک فان- «خاطره ساز میشه برات! باور کن!»پپرونی را همه با پیتزایش میشناسند. طعم تند و تیزی که همراه با خمیر پیتزا و پنیر موزارلا بی نهایت جذاب است. اما بد نیست شما که علاقمند به غذاهای ایتالیایی هستید پاستای پپرونی را هم امتحان کنید! این پاستا دریچههای جدیدی به روی طعم و عطر برای شما باز خواهد کرد. آنقدر شگفت زده خواهید شد که نمی دانید در حال خوردن پاستا هستید یا پیتزا!به گزارش تک فان، درست کردن پاستای پپرونی برای دو نفر این مقدار مواد را لازم دارد. شما اگر یک نفر هستید باز هم به همین میزان درست کنید چون دوست دارید بیشتر بخورید!مواد لازم:ماده غذاییمقدارپیازیک عددسیر3 حبهپپرونینصف یک بستهخامه صبحانهیک عدد (100 گرم)شیرنصف پیمانهگوجه گیلاسی20 عددپاستای شکل دارنصف یک بستهپودر پنیر پارمساننصف پیمانهطرز تهیه:در یک قابلمه مقداری آب و روغن و نمک بریزید و اجزه بدهید روی گاز بجوشد. وقتی به جوش افتاد پاستاها را داخل آن بریزید و بعد از 10 دقیقه که نرم شدند آنها را آبکشی کنید و کنار بگذارید.پیاز را بشویید و پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. با سیر هم همین کار را انجام بدهید. حبههای سیر را خیلی ریز خرده کنید. در یک تابه مقداری روغن ریخته و پیاز و سیر را در آن تفت بدهید. عطر دیوانه کننده سیر و پیاز اشتهای شما را برانگیخته خواهد کرد!گوجه گیلاسیها را بشویید و از وسط نصف کنید. پپرونیها را هم خرد کنید.پپرونیهای خرد شده را به سیر و پیاز اضافه کنید و بعد از یک تفت کوچک خامه را داخل آن بریزید. خامه که تمام مواد را دربرگرفت گوجه گیلاسیها را به صحنه بیاورید! بعد از چند دقیقه نوبت به شیر میرسد. شیر که جوشید و سس شما کمی جان گرفت پاستاها را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام سس به جان پاستاها برود. دیگر نیاز نیست روی گاز بماند و آن را در ظرف سرو قرار دهید و برای تزیین و مزه نهایی آن از پودر پنیر پارمسان استفاده کنید.این پاستا با طعم و عطر بی نظیرش یک خاطره فوق العاده برای شما خواهد ساخت.