تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

سفری به دنیای طعم‌های آسیایی: راز تهیه سالاد اندونزی شیرین با طعم خوشمزه کالباس

سالاد اندونزی با کالباس یک غذای خوشمزه و مغذی است که از ترکیب مواد اصلی از قبیل کلم برگ، کلم قرمز، هویج، سیب زمینی، نخود فرنگی، ذرت، خیارشور، کالباس و سس مایونز تهیه می‌شود. این سالاد به دلیل آسانی و سرعت تهیه، می‌تواند در کمترین زمان ممکن آماده شود و بعنوان یک وعده سبک یا پیش غذا مناسب باشد. این سالاد با حضور مواد غنی و مغذی از ویتامین‌ها و فیبر، ارزش غذایی بالایی دارد و می‌تواند به عنوان یک غذای فینگر فودی در مهمانی‌ها و مجالس سرو شود. آماده‌سازی این سالاد نیازی به مهارت خاصی ندارد و با مراعات نکات کاربردی، می‌توانید یک غذای خوشمزه و نیازمند زمان کم تهیه کنید. اگر علاقه‌مندید می‌توانید از کالباس به جای مرغ استفاده کنید و با تغییرات کمی، طعم دلچسب‌تری به این سالاد ببخشید. منویتان را با اضافه کردن سالاد اندونزی با کالباس به تنوع بپردازید و از غذایی مغذی و خوشمزه برخوردار شوید.

برترین ها نوشت: این سالاد از ترکیب کلم برگ، کلم قرمز، هویج، سیب زمینی، نخود فرنگی، ذرت، خیارشور، کالباس و سس مایونز تهیه می‌شود. طرز تهیه این سالاد بسیار آسان است و می‌توانید آن را در کمترین زمان ممکن آماده کنید. سالاد اندونزی با کالباس، یک سالاد خوشمزه و رنگارنگ است که به عنوان پیش غذا یا یک وعده غذایی سبک سرو می‌شود. این سالاد از ترکیب کلم برگ، کلم قرمز، هویج، سیب زمینی، نخود فرنگی، ذرت، خیارشور، کالباس و سس مایونز تهیه می‌شود. طرز تهیه این سالاد بسیار آسان است و می‌توانید آن را در کمترین زمان ممکن آماده کنید. سالاد اندونزی با کالباس، یک غذای مغذی و سرشار از ویتامین و فیبر است. این سالاد برای مهمانی‌ها و مجالس نیز مناسب است و می‌تواند به عنوان یک غذای فینگر فودی سرو شود. اگر مایل هستید که طرز تهیه سالاد اندونزی با کالباس را یاد بگیرید، تا انتهای این مطلب با ما همراه بمانید.مواد اولیه برای تهیه سالاد اندونزی با کالباسدر طرز تهیه سالاد اندونزی با کالباس، مواد اولیه زیر را نیاز خواهید داشت:مواد اولیهمیزان لازمکلم برگ1 عدد کوچککلم قرمز4/1 عددهویج1 عددسیب زمینی1 عددنخود فرنگی2/1 پیمانهذرت2/1 پیمانهخیارشور3 عددکالباس200 گرمسس مایونز3 قاشق غذاخوریآبلیمو1 قاشق غذاخورینمک، فلفل سیاه و پودر سیربه مقدار لازممراحل تهیه سالاد اندونزی با کالباسبرای تهیه سالاد اندونزی با کالباس خوشمزه و خوش طعم و عطر، مراحل زیر را دنبال کنید:مرحله اول: کلم برگ و کلم قرمز را به صورت نگینی خرد کنید.مرحله دوم: هویج و سیب زمینی را نگینی خرد کرده و به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش بپزید.مرحله سوم: نخود فرنگی و ذرت را نیز به مدت ۵ دقیقه در آب جوش بپزید.مرحله چهارم: سپس خیارشور و کالباس را نگینی خرد کنید.مرحله پنجم: حالا نوبت آن است که تمام مواد را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.مرحله ششم: سس مایونز، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را به هم مخلوط کرده و به سالاد اضافه کنید.مرحله هفتم: در این مرحله سالاد را به خوبی هم بزنید تا سس به تمام مواد آغشته شود.مرحله هشتم: سالاد را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود.مرحله نهم: سالاد اندونزی را با نان یا به تنهایی سرو کنید.نکات مهم برای تهیه سالاد اندونزی با کالباسبرای این که بتوانید یک ظرف سالاد اندونزی با کالباس را عالی و بدون نقص آماده کنید، نکات مهم و کاربردی زیر را در نظر داشته باشید:در صورت تمایل از مرغ پخته یا ریش ریش شده به جای کالباس استفاده کنید.برای طعم بهتر، می‌توانید از سس فرانسوی یا سس هزار جزیره به جای سس مایونز استفاده کنید.اگر سالاد را برای مهمانی تهیه می‌کنید، می‌توانید آن را به صورت قالبی سرو کنید. برای این کار، سالاد را در یک قالب کیک یا ژله بریزید و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. سپس قالب را برگردانید و سالاد را روی ظرف سرو قرار دهید.ارزش غذایی سالاد اندونزی با کالباسارزش غذایی سالاد اندونزی با کالباس به مواد تشکیل دهنده آن بستگی دارد. به طور کلی، این سالاد منبع خوبی از ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر است.در اینجا ارزش غذایی تقریبی یک وعده سالاد اندونزی با کالباس (100 گرم) آورده شده است:کالری: معادل ۲۲۶چربی: معادل ۱۰.۶ گرمپروتئین: معادل ۳.۷ گرمکربوهیدرات: معادل ۲۹ گرمفیبر: معادل ۱.۴ گرمویتامین C: معادل ۱۳.۹۳ میلی گرمویتامین A: معادل ۱۱۳.۹۲ میکروگرمفولات: معادل ۲۰.۳۱ میکروگرمپتاسیم: معادل ۲۴۰.۶۱ میلی گرممنیزیم: معادل ۱۴.۶۸ میلی گرمسدیم: معادل ۵۰۰.۹۴ میلی گرممطابق چیزی که مشاهده کردید، مواد مغذی و ویتامین‌های موجود در این سالاد خوشمزه؛ قابل توجه هستند.سخن پایانیهمان طور که در بالا مشاهده کردید طرز تهیه سالاد اندونزی با کالباس، ساده و روان پیش می‌رود و برای تهیه این سالاد خوشمزه و مغذی، زمان زیادی نیاز نخواهید داشت. این سالاد خوشمزه را می‌توانید برای وعده ناهار یا شام آماده کرده و همین طور به عنوان پیش غذا از آن استفاده کنید. شما چه نظر و تجربه‌ای در این باره دارید؟ مشتاق دنبال کردن تجربیات شما در خصوص طرز تهیه سالاد اندونزی هستیم. همین طور پیشنهاد می‌کنیم که این مطلب را با دوستان و آشنایان خود به اشتراک بگذارید تا آن‌ها نیز با طرز تهیه سالاد اندونزی با کالباس، به عنوان یک سالاد خوشمزه آشنا شوند.راضیه میرزاحیدری

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!