راز تهیه از فرار مربای توت سفید به سبک خانه ای: لذیذ و شایسته مجلس
مربای توت سفید یکی از محبوبترین انواع مرباها است که اغلب در صبحانه ها به همراه خامه یا کره مصرف میشود. این مربا با طعم خوشمزه و متفاوت توت سفید، که دارای خواص زیادی از جمله پتاسیم، آهن و منیزیم است، تهیه میشود.
برای تهیه مربای توت سفید، ابتدا توتهای سفید را به همراه شکر و آب در قابلمه قرار میدهیم و آن را به جوش میآوریم. سپس وانیل و جوهر لیمو را به آن اضافه کرده و مدتی روی حرارت متوسط بگذاریم تا به غلظت مناسب برسد. سرانجام مربا را در شیشه بریزیم و آن را در یخچال نگهداری کنیم تا آماده سرو شدن باشد.
تهیه مربای توت سفید در خانه، یک فرصت خوبی است تا از بهترین مواد اولیه و بدون هیچ گونه افزودنی و نگهدارنده، مرباهای خوشمزه و بهداشتی تهیه کنیم. امیدوارم با این توضیحات، شما نیز به راحتی و با لذت بیشتری، مربای توت سفید خانگی را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
مربا، جز یکی از مواد خوراکی پرطرفدار و بسیار خوشمزهای است که اغلب در وعده صبحانه در کنار خامه و کره از آن استفاده میشود. مربا توت سفید نیز یکی از مرباهای جذاب و متفاوتی است که شاید کمتر نام آن را شنیده باشید.از این مربا در تهیه مارمالاد، دسر، کیک و شیرینی میتوانید استفاده کنید. توت سفید، این میوه بهاری با طبع گرم و مرطوب خود، خواص زیادی برای بدن دارد و سرشار از پتاسیم، آهن و منیزیم است.ما امروز در این بخش از تک فانبلاگ یکی از سادهترین و خوشمزهترین روشهای تهیه مربای توت سفید را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه مربای توت سفیدمدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این مربا ۴۰-۶۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش یک شیشه حدود ۱ کیلوگرمی مربا به شما میدهد.درجه سختی تهیه این مربا در دسته بندی آسان قرار دارد. مواد لازم جهت تهیه مربای توت سفید:توت سفید۵۰۰ گرمشکر۵ پیمانهجوهر لیمو۱ قاشق چایخوریوانیل۱/۴ قاشق چایخوریآب۲/۵ پیمانهمرحله اول: آماده سازی توتتوتها را درون ظرف آبی بریزید و به خوبی بشویید. با توجه به بافت نرم و لطیف این میوه در این مرحله دقت کنید تا توتها در زمان شستوشو له نشوند.برای تهیه این مربا بهتر است از توتهای تازه و سفت که رنگ شفافی دارند استفاده کنید.اگر توتهای نرم و قهوهای شدهاند آنها را از سایر توتها جدا سازید.پس از شستن توتها، آنها را درون صافی بریزید و کمی زمان دهید تا آب اضافیشان گرفته شود.مرحله دوم: ترکیب آب و شکرشکر را درون قابلمه مناسبی بریزید. آب را به آن اضافه کنید و مدام به هم زنید تا دانههای شکر در آب حل شود.قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و منتظر بمانید تا محتوای درون آن به نقطه جوش رسد.مرحله سوم: افزودن توت سفیدتوتهای سفید شسته شده را به قابلمه اضافه کنید.۲۰-۲۵ دقیقهای زمان دهید تا توتها در آب و شکر بجوشند و شربت مربا به قوام و غلظت مناسب رسد.بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای چاقاله پسته خانگیمرحله چهارم: افزودن وانیل و جوهر لیموپس از این که شربت مربا به غلظت مناسب رسید، مقداری وانیل برای خوش عطر و خوش طعم شدن مربا به آن اضافه کنید.در همین مرحله جوهر لیمو یا آبلیمو را به مربا اضافه کنید و در حد مخلوط شدن به هم زنید.افزودن جوهر لیمو یا آبلیمو از شکرکزدن مربا جلوگیری میکند.حال حرارت را خاموش کنید و قابلمه را کنار گذارید تا مربا کاملاً خنک شود.مرحله پنجم: انتقال به شیشهپس از این که مربا کاملاً خنک شد. شیشههای کاملاً تمیز، خشک و عاری از هر گونه چربی و آلودگی را انتخاب کنید. مربا را درون شیشه بریزید.درب شیشه باید محکم بسته شود، بهگونهای که هیچ هوایی به درون شیشه نفوذ نکند.برای بالاتر رفتن مدت زمان ماندگاری مربا آن را در یخچال نگهداری کنید.مربا توت سفید شما آماده سرو کردن است. تهیه مربا به صورت خانگی کار سخت و دشواری نیست و شما تنها با رعایت چند نکته ساده و اصولی میتوانید بهترین مرباهای خانگی را تهیه کنید.بی شک مربای خانگی بدون هیچ مواد افزودنی و نگهدارندهای است که در بهداشتیترین حالت ممکن و با مرغوبترین مواد اولیه تهیه میشود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه “مربای سیب خانگی”امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز مانند روشی که در این مطلب از مجله آشپزی تک فانبرایتان شرح دادیم، این مربا را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.