تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز تهیه سالاد بلغور و نخود با سبک عربی؛ عشق اول منظر یک جشنواره غذایی

سالاد بلغور و نخود یکی از سالادهای خوشمزه و جذابی است که با ترکیبات متنوعی تهیه می‌شود. این سالاد یک غذای کامل است؛ زیرا ترکیبی از پروتئین، فیبر و کربوهیدرات را ارائه می‌دهد و به راحتی آماده می‌شود. مواد اولیه برای تهیه این سالاد شامل نخود پخته، بلغور، کاهو، خیار، پیاز، آب لیمو، روغن زیتون، سیر، ماست پرچرب و شوید تازه می‌شود.

برای آماده سازی، نخود و بلغور را تمیز کرده و بخیسانید. سپس نخود را بپزید و بلغور را آماده کنید. کاهو، خیار و پیاز را به اندازه‌های دلخواه برش زده و در ظرف سالاد بریزید. سیر را پوره کرده و با ماست پرچرب، آب لیمو، روغن زیتون، شوید و نمک و فلفل سیاه ترکیب کرده و سس سالاد را آماده کنید.

سالاد بلغور و نخود آماده سرو و نوش جان کردن است. این غذا می‌تواند به عنوان یک پیش غذا یا غذای اصلی میل شود و با ترکیب رنگارنگ و خوشمزه‌ای، میز غذای شما را زینت می‌دهد. این سالاد را می‌توانید به همراه خانواده یا دوستان خود به اشتراک بگذارید و لذت ببرید.

سالاد بلغور و نخود، یکی از سالادهای بسیار خوشمزه و جذابی است که با ترکیبات متنوعی تهیه می‌شود. این سالاد بین‌المللی در میز غذای شما نه تنها میل و اشتهای شما را برای خوردن غذای اصلی زیاد می‌کند؛ بلکه موجب جذاب‌تر دیده شدن میز غذایتان می‌شود. سالاد بلغور و نخود را به عنوان یک پیش غذا یا غذای اصلی می‌توانید میل کنید. این سالاد یک غذای کامل است؛ زیرا تلفیقی از پروتئین، فیبر و کربوهیدرات است که به راحتی آماده می‌شود.ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی تک فانبلاگ یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین روش‌های تهیه سالاد بلغور و نخود را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.طرز تهیه سالاد بلغور و نخودمدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این سالاد ۱۵_۲۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲_۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده می‌توانید مقدار آن را افزایش دهید حجم‌های بیشتری این سالاد خوشمزه را تهیه کنید. درجه سختی تهیه این سالاد در دسته‌بندی متوسط قرار دارد.  مواد لازم جهت تهیه سالاد بلغور و نخود:نخود پخته شده ۱/۲ پیمانهبلغور ۱/۲ پیمانه کاهو ۱ عدد کوچکخیار ۱ عدد پیاز ۱ عددآب لیمو ۱ قاشق غذاخوریروغن‌زیتون ۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواهسیر ۱ حبهماست پرچرب ۲ قاشق غذاخوریشوید تازه ۱ قاشق غذاخوریمرحله اول: آماده سازی نخود و بلغور نخود را تمیز کنید و با مقداری آب بخیسانید. خیساندن حبوبات پیش از پخت آنها روند پخت را تسریع می‌بخشد و حجم زیادی از نفخ آنها را می‌گیرد.از چند ساعت قبل از سرو سالاد نخود ها را با کمی آب بخیسانید.  در این بازه زمانی چندین بار آب روی نخود ها را عوض کنید.نخودهای خیسانده شده را به همراه مقداری آب در قابلمه مناسبی بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. منتظر بمانید تا نخودها به خوبی بپزند و آب قابلمه تبخیر شود.بلغورها را تمیز کنید و بشویید. با مقداری آب آنها را بخیسانید و چند ساعتی زمان دهید تا بلغور درون آب خیس بخورد و نرم شود. پس از گذشت زمان اعلام شده بلغورها را از آب خارج کنید و با دست آنها را بفشارید تا آب اضافی‌شان گرفته شود. مرحله دوم: آماده سازی کاهوبرگ‌های زرد و پلاسیده کاهو را جدا سازید.کاهو را بشویید و با کمک چاقو آن را به ابعاد متوسطی برش زنید. کاهوهای برش زده شده را درون ظرف مناسبی بریزید.نخود پخته شده و بلغور خیسانده شده را به آن اضافه کنید.مرحله سوم: آماده سازی پیاز و خیارپیاز را بشویید و پوست بگیرید.آن را با کمک چاقو به صورت خلالی یا حلقه‌حلقه برش زنید و به ظرف سالاد  بیفزایید.خیار را نیز به همین ترتیب بشویید و در صورت تمایل پوست بگیرید، خیار را به اندازه‌های یکسان و دلخواهی برش زنید و درون ظرف سالاد بریزید.مرحله چهارم: آماده سازی سس سالادسیر را بشویید و پوست بگیرید. با کمک سیر له کن سیر را پوره کنید و درون ظرفی بریزید.ماست پرچرب را به آن اضافه کنید. آب لیمو، روغن زیتون، شوید ساطوری شده، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و به خوبی سس را به هم زنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند. اگر شوید تازه در دسترس ندارید می‌توانید از شوید خشک نیز استفاده کنید. سس سالاد جذاب و خوشمزه شما آماده سرو است، آن را درون ظرف مناسب بریزید و در کنار سالاد قرار دهید. به همین راحتی و با طی کردن چهار مرحله بسیار ساده سالاد بلغور و نخود شما آماده نوش جان کردن است. امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش بسیار ساده و خوشمزه‌ای بالا این سالاد را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!