راهنمای خوشمزه برای پخت لازانیا رولی با سس؛ همراه با تصاویر مرحله به مرحله
لازانیا یک غذای ایتالیایی محبوب و لذیذ است که اکثرا به صورت سنتی درست میشود. اما ایده تهیه لازانیا رولی با سس بشامل، یک تغییر نوآورانه و جذاب در این غذای خوش طعم است. در این وعده، مواد لازم برای لازانیا را تهیه کرده، ورقههای لازانیا را نرم کرده و سپس به شکل رولی آن را با سس و مواد گوشتی پر کنید و درون فر پخت کنید. این روش تهیه لازانیا کمترین زمان و تلاش را از شما میخواهد، اما طعم و ظاهر این غذا را تغییر داده و آن را منحصر به فرد میکند.
با توجه به اینکه لازانیا رولی خوشمزه و جذابیت بیشتری نسبت به لازانیا سنتی دارد، میتوان آن را در مهمانیها و جشنها به عنوان یک غذای خوشمزه و شکیل معرفی کرد. از آنجایی که انواع مواد میانی را میتوانید بر اساس سلیقه خود تغییر دهید، با استفاده از سبزیجات، مرغ یا مواد دیگر، میتوانید لذت خوردن از این غذا را بیشتر کنید. به علاوه، این روش ساخته شده از لازانیا، راهی سریع و ساده برای تهیه یک وعده غذایی خوشمزه و شکیل است که حتما مورد پسند علاقهی خانوادهی شما نیز خواهد بود.
لازانیا یک غذای ایتالیایی لذیذ است که اکثر ما حداقل یکبار تجربه درست کردن آن را داشتهایم. انواع لازانیا را مواد میانی آن مشخص میکند. شما میتوانید بنا به سلیقه از سس کلاسیک یا انواع مواد دیگر مثل سبزیجات یا مرغ برای مواد میانی آن استفاده کنید.آموزش امروز اما بیشتر بر شکل لازانیا تاکید دارد یعنی به جای اینکه ورقههای لازانیا را به شکل ساده کف ظرف پهن کنیم میخواهیم به شکل رولی آن را درست کنیم که بر جذابیت ظاهری آن هم افزوده میشود و برای مهمانیها یک ایده عالی محسوب میشود.در این قسمت از تک فانبلاگ با طرز تهیه لازانیا رولی با سس بشامل همراه ما باشید.مواد لازم جهت تهیه لازانیا رولی:گوشت چرخ کرده۳۵۰ گرمپیاز۱ عددقارچ۲۵۰ گرمفلفل دلمه۱ عددلازانیا۱ بستهسیر۲ حبهرب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوریپنیر پیتزابه مقدار لازمنمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آویشنبه مقدار لازم مواد لازم جهت تهیه سس بشامل:شیر۱ لیوانآرد۱ قاشق غذاخوریکره۱۰ گرمنمک و فلفل سیاهبه مقدار لازممراحل تهیه لازانیا رولیدر این مرحله با طرز تهیه لازانیا رولی آشنا میشویم: مرحله اول: سرخ کردن پیاز و گوشت چرخ کردهابتدا پیاز را نگینی ریز خرد میکنیم و داخل تابه با کمی روغن تفت میدهیم تا سبک شود. سپس سیر پوره شده را اضافه میکنیم و بعد از آن که عطر سیر خارج شد گوشت چرخ کرده را به همراه ادویهها و آویشن اضافه میکنیم.مرحله دوم: اضافه کردن سبزیجاتسپس فلفل دلمه نگینی شده را به همراه قارچ خرد شده اضافه میکنیم. بعد از آن که مواد با هم تفت خوردند و یکدست شدند رب و نمک را اضافه کرده و کمی بعد تابه را از روی حرارت بر میداریم.مرحله سوم: درست کردن سس بشاملبرای درست کردن سس، ابتدا داخل یک تابه کره را میریزیم و صبر میکنیم تا ذوب شود. سپس آرد را اضافه کرده و تفت میدهیم تا بوی خامی آرد از بین برود.بعد از آن نوبت شیر است که باید به دمای محیط رسیده باشد. به تدریج شیر را به آن اضافه میکنیم و در نهایت کمی نمک و فلفل میزنیم و صبر میکنیم تا سس کمی غلیظ شود.مرحله چهارم: آماده سازی ورقه لازانیایک قابلمه آب روی گاز قرار میدهیم تا به جوش بیاید. مقداری نمک و روغن را داخل آب میریزیم و بعد از آن ورقههای لازانیا را داخل آب ریخته و صبر میکنیم تا نرم شود، سپس آبکشی میکنیم.بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیتزا مخلوط خانگیمرحله پنجم: رول کردن لازانیادر این مرحله نیاز به یک تخته برای کار داریم. ورقههای لازانیا را روی تخته یا میز کار قرار میدهیم . روی ورقهها کمی سس بشامل میریزیم و بعد از آن مقداری از مواد گوشتی و پنیر پیتزا را ریخته و به آرامی رول میکنیم. سپس رولی که درست کردیم را داخل ظرف پیرکس که از قبل چرب کردیم قرار میدهیم. این کار را تا جایی ادامه میدهیم که مواد گوشتی و ورقههای لازانیا تمام شود.مرحله ششم: پخت لازانیا رولیکار رول کردن لازانیاها که تمام شد روی آن را سس بشامل ریخته کمی پنیر پیتزا اضافه کرده و در فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کردهایم، میگذاریم تا به مدت نیم ساعت بپزد.برای برشته و طلایی شدن روی لازانیا نیز در انتهای پخت، شعله بالای فر را روشن میکنیم و به مدت ده دقیقه دیگر میگذاریم تا روی آن کاملا برشته شود. نوش جان!بیشتر بخوانید: طرز تهیه لازانیا با سوسیس و قارچنکات و فوت و فنهای تهیه لازانیا رولیبرای پخت یک لازانیای خوب چند نکته را لازم است که رعایت کنیم:اگر از ورقههای لازانیا پیش پخت استفاده میکنید نیاز به جوشاندن نیست و میتوانید ورقهها را داخل آب جوش قرار دهید تا نرم شود.به دلخواه میتوانید کمی سوسیس یا کالباس خرد شده به گوشت اضافه کنید.زمانی که قارچ را اضافه میکنید حرارت بالا باشد تا آب قارچ کشیده شود.لازانیا رولی را بعد از کمی خنک شدن سرو کنید چون زمانی که از فر خارج می کنید داغ است و ممکن است از هم بپاشد.شما از چه ترفندهایی برای خوشمزهتر شدن لازانیا رولی استفاده میکنید؟ نظرات خود را در این مطلب از مجله آشپزی تک فانبا ما به اشتراک بگذارید.