تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

طرز تهیه آش شولی کاشان؛ روشی سرشار از خوشمزگی برای همه مجالس

آش یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که در انواع مختلف به تهیه می‌پردازد. هر منطقه ایران دارای آش خاص و مخصوص به خود است که طعم و مزه‌ی خاصی دارد. آش‌ها از مواد اصلی مانند عدس، سبزی، گوشت یا سبزیجات تهیه می‌شود.

آش شولی کاشان یکی از انواع آش سنتی ایرانی است که با مواد ساده اما مغذی تهیه می‌شود. این آش از موادی مانند چغندر، پیاز، عدس، نعنا، آرد و سرکه تهیه می‌شود. چغندرها ابتدا پخته می‌شوند و سپس عدس و سبزی‌ها به آن افزوده می‌شوند. پیاز همراه با زردچوبه سرخ شده و به آش اضافه می‌شود. سپس مخلوط آرد و آب به آش اضافه شده و آش با مداومت زدن و مخلوط کردن پخته می‌شود.

آش شولی کاشان یک غذای سنتی و لذیذ است که همگان را می‌تواند سیراب کند و در فصول سرد بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. تنوع در آش ها امکان آموزش و تجربه روش‌های مختلف پخت را فراهم می‌کند و با استفاده از مواد متنوع می‌توان طعم‌های جدید و البته لذت‌بخشی را تجربه کرد.

آش یکی از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که طرفداران زیادی هم دارد. در بین بسیاری از اقوام ایرانی آش‌های محلی مختص به یک منطقه طبخ می‌شود که بسیار لذیذ هستند. بد نیست به جای طعم‌های تکراری آش‌های متداول، یک آش جدید را تجربه کنید که جزو غذاهای بسیار مقوی به شمار می‌رود و برای تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از سرماخوردگی عالی است. در این قسمت از تک فانبلاگ با طرز تهیه آش شولی کاشان همراه شما هستیم.برای تهیه آش شولی کاشان به این مواد نیاز داریم.مواد لازم برای آش شولیچغندر ۲عددبزرگسبزی آش شامل یک و نیم کیلوپیاز ۳ عددنعناخشک ۲ قاشق غذاخوریآرد یک و نیم لیوانعدس ۱ لیواننمک، فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازمسرکه به میزان دلخواهمراحل پخت آش شولی کاشانحالا که مواد آش شولی را آماده کردیم می توانیم شروع به پخت آن کنیم.مرحله اول: پختن چغندر عدس و سبزیروی یک تخته چغندرهای شسته شده را خرد کرده و درون آب می‌ریزیم و می‌گذاریم تا بپزد. چغندر باید به مرحله نیم پخت برسد. بعد از آن عدس و سبزی را به آن اضافه می‌کنیم.بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش عدس به روش خانگیمرحله دوم: سرخ کردن پیازتا آش ما در حال پختن است پیازها را خلالی خرد کرده و درون تابه کمی روغن ریخته و می‌گذاریم پیازها طلایی و سبک شوند. بعد به آن زردچوبه اضافه می‌کنیم و سپس آن را به قابلمه آش می‌افزاییم.بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش گندم یزدی خوشمزهمرحله سوم: آماده کردن آرددر این مرحله یک و نیم لیوان آرد را با ۵ لیوان آب مخلوط کرده و به آش در حال پخت اضافه می‌کنیم. کمی هم می‌زنیم تا گلوله‌های آرد باز شوند. سپس ۴ لیوان دیگر آب به آش اضافه می‌کنیم. مرحله چهارم: پخت آشکمی دیگر آش را هم می‌زنیم و وقتی مطمئن شدیم که گلوله‌های آرد کاملا باز شده اند اجازه می‌دهیم تا آش ما به مدت یک ساعت و نیم بپزد. بعد از آن نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم. برای تزئین این آش از نعنا داغ و پیاز داغ استفاده می‌کنیم و برای سرو کردن آن از سرکه به اندازه دلخواه روی آش می‌ریزیم. نوش جاننکته: این میزان مواد برای ۴ نفر کافی است. اگر می‌خواهید برای تعداد بیشتری آش درست کنید می‌توانید به نسبت مواد لازم را بیشتر کنید.می‌توانید به جای سرکه از آب انار هم استفاده کنید.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!