تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

طعم شیرین پایان روز: طرز تهیه فرنی زعفرانی برای افطار

فرنی زعفرانی یکی از خوشمزه‌ترین و ساده‌ترین دسرهاست که می‌توانید برای پیش‌غذا یا دسر در مراسم‌های خاص تهیه کنید. با استفاده از فرنی زعفرانی، به یک دسر خوشمزه و مقوی دست پیدا می‌کنید که عطر و طعم ویژه‌ای دارد.

برای تهیه فرنی زعفرانی، شیر، آرد برنج، شکر، گلاب و زعفران دم‌کرده را به ترتیب با هم ترکیب می‌کنید و بعد از حرارت دادن مخلوط را به غلظت مناسبی می‌رسانید. سپس محلول زعفران و گلاب را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. در نهایت، فرنی را در ظرف‌های مناسب بریزید و آن را تزیین کنید.

با رعایت نکاتی مانند استفاده از شیر محلی یا شیر پرچرب، استفاده از زعفران دم‌کرده و تزیین با خلال بادام و پسته، می‌توانید یک فرنی زعفرانی خوشمزه و جذاب را آماده کنید. این دسر را به عنوان یک پیش‌غذای خوشمزه و مقوی برای ماه رمضان یا هر مناسبت دیگر سرو کنید و از آن لذت ببرید.

فرنی، جز یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین دسرهایی است که با چند قلم مواد ساده و در دسترسی به راحتی تهیه می‌شود. فرنی زعفرانی با عطر و طعم منحصربه‌فردی که دارد جز یکی از مقوی‌ترین دسرها است. فرنی زعفرانی، جز یکی از بهترین پیش‌غذاهایی است که می‌توانید برای ماه رمضان آن را تهیه کنید.ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی تک فانبلاگ یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین‌ روش‌های تهیه فرنی زعفرانی را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه فرنی باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.طرز تهیه فرنی زعفرانیمدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این فرنی ۲۰-۳۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که به راحتی با جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و‌ در حجم‌های بیشتری این دسر مقوی را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این فرنی در دسته‌بندی آسان قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه فرنی زعفرانی:شیر ۲ پیمانهآرد برنج۲ قاشق غذاخوریشکر۴ قاشق غذاخوریگلاببه مقدار دلخواهزعفران دم کردهبه مقدار دلخواهمرحله اول: ترکیب آرد برنج و شکرشکر و آرد برنج را به خوبی با هم ترکیب کنید و درون قابلمه مناسبی بریزید.مرحله دوم: افزودن شیرشیر سرد را کم‌کم به محتوای درون تابه اضافه کنید و مدام به هم زنید تا آرد برنج و شکر در شیر حل شود. مرحله سوم: حرارت دادن فرنیقابلمه را روی حرارت کم گذارید.مدام مواد را به هم زنید و زمان دهید تا فرنی شما کم‌کم به غلظت رسد.توجه داشته باشید که باید مدام فرنی را به هم زنید تا ته نگیرد.بیشتر بخوانید: طرز تهیه فرنی سادهمرحله چهارم: افزودن محلول زعفران و‌ گلابپس از گذشت ۱۵-۲۰ دقیقه که فرنی به غلظت مناسب رسید محلول زعفران و گلاب را به فرنی اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد را به هم زنید.توجه داشته باشید که گلاب در اثر حرارت زیاد عطر و بویش را از دست می‌دهد، پس در این مرحله فقط در حد مخلوط شدن مواد را به هم زنید.مرحله پنجم: تزیین و سرو فرنیفرنی را زمانی که هنوز گرم است در ظرف سرو بریزید.پس از خنک شدن فرنى غلیظ‌تر می‌شود.به دلخواه با مقداری خلال بادام و پسته روی فرنی را تزیین کنید. فرنی زعفرانی بسیار خوشمزه و جذاب شما آماده سرو و نوش جان کردن است.بیشتر بخوانید: طرز تهیه فرنی کاکائوییدر تهیه فرنی زعفرانی به ۵ نکته زیر توجه کنیدمی‌توانید از مقداری کره در تهیه فرنی استفاده کنید.در تهیه فرنی بهتر است از شیر محلی یا شیر پرچرب استفاده کنید.می‌توانید در تهیه فرنی به جای آرد برنج از نشاسته گل یا نشاسته گندم استفاده کنید.برخی برای طعم بهتر فرنی از مقداری وانیل در فرنی استفاده می‌کنند.برای تهیه فرنی ساده کافی است طبق روش فوق پیش روید و فقط محلول زعفران را از دستور حذف کنید.امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه مندان به آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش بالا این فرنی خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!