تحویل و مرتب سازی خودروهای کهنه به وزارت صنعت – یک روش جدید برای بهبود وضعیت بازار خودرو
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، علی سلاجقه، اعلام کرد که واگذاری ساماندهی خودروهای فرسوده به وزارت صمت صورت گرفته است. او بیان کرده که سازمان محیط زیست مسئول نظارت بر پولی که به صندوق وزارت صمت واریز میشود برای هزینههای مربوط به خارج کردن خودروهای فرسوده است.
وی در واکنش به تردد بیش از ۱۳ میلیون خودروی فرسوده در کشور، اظهار کرد که موضوع نگهداری و مدیریت خودروهای فرسوده به وزارت صمت واگذار شده است. همچنین، اصلاح آییننامه طبیعتگردی نیز در جلسه هیئت دولت مطرح شده و قانونمند کردن حضور انسانها در طبیعت و توجه به مسائل محیط زیست در آن، بهعنوان یک اقدام مهم توجه شده است.
بنابراین، این تغییرات و اقدامات جدید در حوزه محیط زیست نشان از تلاشهای سازمان حفاظت محیط زیست برای حفظ و مرتب سازی منابع طبیعی کشور دارد و اهمیت بالایی در حفظ بقای آنها دارد.
علی سلاجقه، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، از واگذاری ساماندهی خودروهای فرسوده به وزارت صمت خبر داد و عنوان کرد: «سازمان محیط زیست بر پولی که به صندوق وزارت صمت واریز میشود، نظارت میکند تا در راستای از رده خارج کردن خودروهای فرسوده هزینه شود.»
به گزارش اکوایران، علی سلاجقه در واکنش به تردد بیش از ۱۳ میلیون خودروی فرسوده در سطح کشور اظهار داشت: موضوع و تمام اقدامات مربوط به خودروهای فرسوده به وزارت صمت واگذار شده حتی پولی که قرار بود به صندوق ملی محیط زیست واریز شود، با مصوبه مجلس به صندوقی رفت که در مجموعه وزارت صمت است، اما سازمان محیط زیست بر پولی که به صندوق وزارت صمت واریز میشود، نظارت میکند تا در راستای از رده خارج کردن خودروهای فرسوده هزینه شود.
او همچنین از اصلاح آیین نامه طبیعت گردی که در سال ۸۴ مصوب شده بود، در جلسه روز چهارشنبه هیئت دولت خبر و ادامه داد: با این آیین نامه طبیعت قانونمند شد و حضور افراد و انسانها به هر شکلی از جمله آفرودسواری و … در طبیعت کاملاً قانونمند میشود و هر شخصی که به طبیعت ورود پیدا میکند، موظف است یکسری ضوابط اعم از بحث پسماندها و مساله حیات وحش که در منطقه وجود دارد یا پوشش گیاهی که در این قسمت وجود دارد، بحث روشن کردن آتش و استفاده از صداهای نابه هنجاری که حیوانات را با مشکل مواجه میکند و از منطقه رم میدهد، را رعایت کند.