تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

رمزارزی که هر چه حرص دلار می‌خورید، عقب نمی‌افتد

قیمت دلار که در روز‌های اخیر افزایشی بوده، اکنون در حال کاهش است و برخی دلال‌ها به نرخ ۶۰ هزار تومانی هم رسیدن آن را پیش‌بینی می‌کنند. این نوسانات قیمت به دلیل اخبار سیاسی و تغییرات اقتصادی بوده است. دلالان میدان فردوسی نیز در خرید و فروش دلار قیمت‌های ۶۳ هزار و ۶۴ هزار تومانی را اعلام می‌کنند.

با فروکش کردن اخبار سیاسی، دلار از روند صعودی خود عقب‌نشینی کرده است. اما برخی کارشناسان معتقدند که سیاست‌های فعلی برای کنترل نرخ ارز مناسب نیستند و باید بسته‌های جدید سیاستی تدوین شوند. در غیر این صورت، به کاهش نرخ ارز امیدی نیست.

افزایش قیمت ارز نیز باعث نگرانی نمایندگان مجلس شده و خواستار رسیدگی به این وضعیت شده‌اند. تاجایی که رئیس مجلس اعلام کرده است که جلسه‌ای با حضور مسئولان برگزار خواهد شد. این نوسانات ناشی از وضعیت اقتصادی کشور و رفتار بازار است و قابل پیش‌بینی است که با پایدار شدن وضعیت اقتصادی، بازار به وضعیت قبلی خود باز خواهد گشت.


قیمت دلار که در روز‌های گذشته افزایشی بود، مدتی است روند کاهشی گرفته و برخی دلال‌های میدان فردوسی رسیدن به نرخ ۶۰ هزار تومان هم را هم محتمل می‌دانند.
به گزارش ایسنا، مشاهدات میدانی از بازار ارز نشان می‌دهد برخلاف روز‌های گذشته که به‌دلیل اخبار سیاسی، جو متشنج بر بازار حاکم بود و دلال‌های میدان فردوسی هم هیزم به آتش افزایش نرخ دلار می‌ریختند، امروز جو نسبتا آرامی بر بازار حکمفرما بود؛ دلال‌ها اگرچه همچنان خریدار ارز‌های تعداد معدودی از فروشندگان بودند، اما روز‌های آینده را کاهشی پیش‌بینی می‌کردند.
قیمت دلار در بازار آزاد در روز‌های گذشته تا ۶۵ هزار و ۵۰۰ تومان هم پیش رفته بود، اما امروز در کانال‌های تلگرامی نرخ دلار تا ۶۳ هزار هم کاهش یافت و البته دلالان هم قیمت خرید خود را در محدوده ۶۳ هزار و ۵۰۰ تومان هم قیمت فروش را ۶۴ هزار تومان اعلام می‌کردند.
در میان دلال‌های میدان فردوسی، برخی روز‌های آینده را همچنان کاهشی و رسیدن به نرخ ۶۰ هزار تومان هم را هم محتمل می‌دانند.
به نظر می‌رسد با فروکش کردن اخبار سیاسی، دلار از روند صعودی خود عقب‌نشینی کرده است؛ هرچند برخی کارشناسان معتقدند سیاست‌های فعلی برای کنترل نرخ ارز چندان مناسب نیست و باید بسته‌های جدید سیاستی تدوین شود و انتظارات تورمی را کاهش دهد؛ در غیر این صورت نمی‌توان انتظار کاهش نرخ ارز را داشت.
سیزدهم فروردین‌ماه ۱۴۰۳ خبر حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولی سفارت ایران در دمشق منتشر شد. این حمله ساعت ۱۷ اتفاق افتاد و به‌دنبال آن فرمانده ارشد سپاه پاسداران و پنج افسر همراه آن‌ها شهید شدند.
در این میان بازار غیررسمی ارز در اولین روز کاری ۱۴۰۳ شاهد افزایش قیمت بود؛ تا جایی که چند روز پس از این حمله و در روز‌های ابتدایی هفته جاری قیمت دلار به ۶۵ هزار و ۵۰۰ تومان نیز رسید. با وجود این در این روز‌ها بسیاری از کارشناسان عنوان کردند که این نوسانات، ناشی از موج روانی ایجادشده در بازار است و پایدار نخواهد بود و بازار به روال قبل برمی‌گردد.
البته افزایش قیمت ارز در بازار غیررسمی صدای نمایندگان مجلس را هم درآورده تا جایی که آن‌ها خواستار رسیدگی به وضعیت موجود شدند و محمدباقر قالیباف -رئیس مجلس شورای اسلامی- نیز خبرد داد که حتما این جلسه با حضور مسئولان مربوطه برگزار خواهد شد.
همچنین شب گذشته محمدرضا فرزین -رئیس کل بانک مرکزی- تاکید کرد که نرخ کانال‌ها و بازار غیررسمی در تامین ارز مورد نیاز کالا‌های اساسی و خدمات تاثیری ندارد و گفت: عوامل بنیادی تاثیرگذار بر نرخ ارز از جمله نرخ رشد نقدینگی، تراز تجارت خارجی و میزان صادرات و واردات کشور در کنار رشد مناسب اقتصادی کشور روند مناسبی داشته است و عوامل بنیادی بیانگر وضعیت مناسب ارزی کشور است.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!