طعم و لذت دلمه مرغ با پنیر؛ آموزش گام به گام و ایجاد شگفتیهای خوشمزه
دلمه مرغ با پنیر یکی از غذاهای خوشمزه و سریع در تهیه است که میتواند به عنوان یک پیش غذا یا غذای اصلی مصرف شود. این غذا مخصوصاً برای کودکان بسیار مناسب است زیرا حاوی مواد غذایی مورد نیاز برای رشد و توسعه آنها میباشد. تنها با استفاده از موادی همچون گوشت مرغ، تخم مرغ، پنیر چدار، هویج و آرد میتوانید این غذای خوشمزه را تهیه کنید.
برای تهیه دلمه مرغ با پنیر ابتدا گوشت مرغ را کوبیده و مزه دار کرده و سپس هویج را بپزید. سپس پنیر چدار و هویج را روی مرغهای کوبیده میریزید و رول میکنید. سپس رولها را در تخم مرغ و آرد غلتانده و در روغن سرخ میکنید تا کاملاً سرخ و طعمدار شوند.
دلمه مرغ با پنیر را میتوانید با سبزیجات بخارپز و سسهای مخصوص تزیین و میل کنید. این غذا یک گزینه عالی برای وعدههای نهار یا شام است و مطمئناً خانواده شما از آن لذت خواهند برد. این غذا با تنوع طعمها و مواد مختلف میتواند همیشه یک گزینه مناسب برای سرو کردن در میز نهار و شام باشد.
یکی از غذاهای لذیذ که هم میتواند به عنوان پیش غذا و هم غذای اصلی درست شود دلمه مرغ با پنیر است. این غذا برای کودکان هم میتواند یک گزینه بسیار عالی باشد و برای مادر خانواده هم همینطور چون بسیار سریع و راحت درست میشود.در این قسمت از تک فانبلاگ با طرز تهیه دلمه مرغ با پنیر همراه ما باشید.مواد لازم جهت تهیه دلمه مرغ با پنیر:گوشت مرغ۱ کیلوگرمتخم مرغ۱ عددکره۵۰ گرمپنیر چدار۲۰۰ گرمهویج ۴ عددآرد سفید۱ لیوانروغن، نمک و فلفلبه میزان لازممراحل تهیه دلمه مرغ با پنیردر ادامه با مراحل تهیه مرحله به مرحله دلمه مرغ با پنیر همراه شما خواهیم بود.مرحله اول: کوبیدن گوشت مرغگوشت مرغ را روی یک تخته قرار دهید و با یک بیفتک کوب آن را بکوبید تا باز شود. دقت کنید تا جایی بکوبید که گوشت خیلی نازک شود. بهتر است از سینه مرغ استفاده کنید اما اگر از ران مرغ هم استفاده کردید میتوانید استخوان آن را خارج کنید و بعد آن را بکوبید.مرحله دوم: مزه دار کردن مرغروی مرغهای نازک شده کمی نمک، فلفل و کره بمالید و اجازه دهید تا مزه دار شود. مرحله سوم: پختن هویجدر این مرحله هویجها را به شکل نگینی ریز خرد کرده و میگذاریم تا بپزد. بعد از آنکه از حرارت افتاد کمی از آن را روی یکی از مرغهای نازک شده میریزیم.بیشتر بخوانید: طرز تهیه فینگرفود جیب تاجر مرغمرحله چهارم: اضافه کردن پنیر و رول کردنسپس کمی از پنیر چدار را روی هویج ها می ریزیم و شروع به رول کردن مرغ می کنیم. دقت کنید که رول کردن طوری باید باشد که مواد از درون آن بیرون نزد و شبیه دلمه کاملا بسته باشد.مرحله پنجم: سرخ کردن رولهادر ظرفی جداگانه یک تخم مرغ را میشکنیم و آرد را هم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست شود. سپس کمی از پنیر چدار رنده شده را به مخلوط تخممرغ و آرد اضافه کنید.تابه را با روغن روی حرارت میگذاریم تا داغ شود. سپس رولها را در مخلوط آرد وتخم مرغ غلتانده و درون روغن سرخ میکنیم. برای تمام مرغهای رول شده باید این مرحله تکرار شود. مرغها باید کاملا سرخ شوند. دلمه مرغ شما آماده است. نوش جان!دلمه مرغ با پنیر را میتوانید با انواع سبزیجات بخارپز و سسهای کلاسیک تزئین و میل کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه فتوچینی با مرغ به روش ایتالیاییدر این قسمت از مجله آشپزی تک فانبا طرز تهیه دلمه مرغ با پنیر همراه شما بودیم. اگر این غذای لذیذ را در خانه درست کردید از تجربه آشپزی خودتان برای ما بگویید.