تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

هشدار: این 10 گروه از گاوصندوق گوجه سبز را امتحان نکنید!

گوجه سبز، یکی از میوه‌های محبوب و پرطرفدار در فصل بهار و تابستان است که به دلیل طعم دلچسب و خواص فراوان، همیشه طرفداران زیادی دارد. اما برخی افراد به دلیل شرایط خاص جسمانی نباید از خوردن گوجه سبز استفاده کنند یا باید در مصرف آن احتیاط بیشتری داشته باشند.

افراد مبتلا به فشار خون بالا باید از خوردن گوجه سبز خودداری کنند، زیرا نمک مصرفی هنگام میل این میوه می‌تواند فشار خون را افزایش دهد. همچنین، افرادی که دارای مشکلات معده مانند زخم معده یا رفلاکس هستند باید در مصرف گوجه سبز احتیاط کنند، زیرا اسیدیته این میوه می‌تواند علائم زخم معده را تشدید کند.

همچنین افراد دارای مشکلاتی مانند نفخ معده، دندان‌های حساس، سنگ کلیه و آلرژی باید از مصرف گوجه سبز خودداری کنند یا با احتیاط بیشتری آن را مصرف کنند. همچنین، خانم‌های باردار و افراد دارای اسهال هم باید در مصرف گوجه سبز احتیاط کنند.

بنابراین، قبل از اضافه کردن گوجه سبز به رژیم غذایی خود، بهتر است نکات و موارد منع مصرف آن را به دقت مورد بررسی قرار دهید تا از آسیب و عوارض جانبی جلوگیری کنید.

گوجه سبز، میوه‌ای محبوب و پرطرفدار در فصل بهار و تابستان است که به دلیل طعم دلچسب و خواص فراوان، طرفداران زیادی دارد. اما این میوه خوشمزه برای همه افراد مناسب نیست و در برخی افراد می‌تواند عوارضی ایجاد کند.در این قسمت از تک فانبلاگ به بررسی ۱۰ گروهی می‌پردازیم که به دلیل شرایط خاص جسمانی لازم است از خوردن گوجه سبز خودداری کنند یا در مصرف آن احتیاط بیشتری به خرج دهند.گوجه سبز برای چه افرادی مضر است؟در ادامه به معرفی ۱۰ گروه از افرادی می‌پردازیم که مصرف گوجه سبز برایشان توصیه نمی‌شود و یا باید با احتیاط بیشتری آن را میل کنند.۱- افراد مبتلا به فشار خون بالااکثر افراد هنگام خوردن گوجه سبز، آن را با نمک میل می‌کنند. نمک، فشار خون را افزایش می‌دهد و برای کسانی که از این بیماری رنج می‌برند خطرناک است.۲- افراد مبتلا به رفلاکس و زخم معدهافراد دارای مشکلات معده به ویژه کسانی که از رفلاکس معده یا زخم معده رنج می‌برند باید در مصرف گوجه سبز احتیاط کنند. گوجه سبز میوه‌ای ترش و اسیدی است و این اسیدیته می‌تواند باعث سوزش معده و تشدید علائم رفلاکس در افراد مبتلا به این بیماری شود.همچنین، اسید سیتریک و اسید مالیک موجود در گوجه سبز می‌تواند برای افراد دارای زخم معده مشکل‌ساز باشد و علائم زخم را تشدید کند. ۳- افرادی که از نفخ معده رنج می‌برنداسید سیتریک موجود در گوجه سبز با افزایش تولید گاز در دستگاه گوارش منجر به بروز احساس نفخ و ناراحتی در فرد می‌شود. به همین دلیل، اگر از مشکل نفخ معده رنج می‌برید توصیه می‌شود در مصرف گوجه سبز احتیاط کنید و یا به طور کامل آن را از رژیم غذایی خود حذف نمایید.۴- افرادی که دندان‌های حساس دارندمینای دندان، سطحی‌ترین قسمت دندان است که در اثر تماس با مواد اسیدی ساییده می‌شود. گوجه سبز هم به دلیل داشتن اسید می‌تواند مینای دندان را حل کند و به فرسایش و پوسیدگی دندان منجر شود.بیشتر بخوانید: زیاده‌روی در مصرف گوجه سبز باعث چه می‌شود؟۵- افراد مبتلا به سنگ کلیهگوجه سبز حاوی مقادیر قابل توجهی اسید اگزالیک است. این اسید می‌تواند به تولید سنگ در کلیه و مجاری ادراری منجر شود. به همین دلیل، به افراد دارای سابقه سنگ کلیه یا سنگ مثانه توصیه می‌شود که در مصرف گوجه سبز احتیاط کرده و از زیاده‌ روی در خوردن آن خودداری کنند.۶- کودکان زیر سه سالبه دلیل حساسیت‌زا بودن گوجه سبز، مصرف آن برای کودکان زیر ۳ سال مناسب نیست. این میوه به دلیل داشتن اسید و ترکیبات خاص می‌تواند در برخی کودکان ایجاد حساسیت کند.۷- افراد بلغمی مزاجگوجه سبز طبع بسیار سردی دارد و مصرف زیاد آن می‌تواند برای افراد بلغمی و سرد مزاج مضر باشد. طبع سرد گوجه سبز می‌تواند باعث تشدید سردی در بدن این افراد شده و علائمی مانند دل درد، دل پیچه، بی‌حالی و سستی بدن را به دنبال داشته باشد.بیشتر بخوانید: عوارض خوردن بی رویه چغاله بادام چیست؟۸- خانم‌های باردارمصرف گوجه سبز در دوران بارداری در حد اعتدال نه تنها بلامانع است بلکه فواید بسیاری برای مادر و جنین به همراه دارد. با این وجود، زیاده‌ روی در مصرف گوجه سبز می‌تواند برای سلامت جنین مضر باشد.همچنین، مادران بارداری که سابقه سنگ کلیه یا سنگ مثانه دارند باید از مصرف این میوه خودداری کنند. علاوه بر این، گوجه سبز ممکن است سبب ایجاد دل‌پیچه، دل‌ درد و نفخ در زنان باردار شود.۹- افرادی که اسهال هستندافراد مبتلا به اسهال باید از مصرف گوجه سبز خودداری کنند. این میوه به دلیل طبع سرد و خاصیت ملینی که دارد می‌تواند اسهال را تشدید کرده و منجر به دفع آب بیشتر از بدن شود.بیشتر بخوانید: مواد غذایی ممنوعه برای مبتلایان به آسم!۱۰- افرادی که آلرژی دارندافرادی که به آلرژی مبتلا هستند، ممکن است پس از مصرف گوجه سبز با علائم ناخوشایندی روبرو شوند. این علائم می‌توانند شامل اگزما، حساسیت پوستی، خارش و ترک خوردن پوست باشند. سوزش، خارش دهان و زبان و همچنین آفت دهان از دیگر عوارض شایع آلرژی به گوجه سبز هستند.در این بخش از مجله دانستنی تک فانبه موارد منع مصرف گوجه سبز اشاره کردیم. اگر هر یک از شرایط ذکر شده را دارید، در خوردن گوجه سبز احتیاط کنید و یا به طور کلی از مصرف آن اجتناب کنید.امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش می‌برم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقه‌ام رو با هم ترکیب کنم!

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!