راه آماده کردن سوپ نخود به روش سرگرمکننده و انرژیبخش، مرحله به مرحله!
سوپ نخود یکی از ساده ترین ولی خوشمزه ترین انواع سوپ هاست. این سوپ با موادی از قبیل نخود، سبزیجات، پیاز و رزماری تهیه میشود. برای شروع، نخود را قبل از هر کاری باید خیس بخورد. برای سرعت بخشیدن به این فرآیند، میتوانید نخود را از شب قبل خیس کنید. سپس سبزیجاتی مانند تره فرنگی، هویج و پیاز را تهیه کرده و تفت میدهیم. سپس نخود را آبکش کرده و به مخلوط اضافه میکنیم و آب سبزیجات را نیز به تدریج اضافه کرده و بپزیم. در نهایت، با اضافه کردن رب گوجه فرنگی، برگ بو و رزماری، سوپ را آماده میکنیم و با اضافه کردن فلفل و نمک طعمدهی را تکمیل میکنیم. برای داشتن یک سوپ خوشمزه و خوش طعم، میتوانید از نکاتی مانند استفاده از بلندر برای مخلوط کردن مواد یا استفاده از نخود خیسشده از قبل استفاده کنید. سپس میتوانید این سوپ را بعنوان یک پیش غذا یا وعده اصلی در وعده شام سرو کنید.
سوپ نخود یکی از انواع سوپها است که بسیار ساده درست میشود اما علیرغم این سادگی بسیار خوشمزه است. سوپ نخود خواص بسیاری دارد و میتواند به عنوان یک پیش غذای سبک یا به عنوان وعده شام در نظر گرفته شود.در این قسمت از تک فانبلاگ با طرز تهیه سوپ نخود همراه شما هستیم.مواد لازم جهت تهیه سوپ نخود:نخود۳۰۰ گرمآب سبزیجات۱/۵ لیتربرگ بو۲ عددهویج۱ عددپیاز۱ عددتره فرنگی۱ عددرزماری۱ شاخهروغن زیتون۳ قاشق غذاخوریرب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخورینمک و فلفلبه مقدار کافیمراحل تهیه سوپ نخودمراحل تهیه سوپ نخود به شرح زیر است:مرحله اول: خیساندن نخودقبل از انجام هر کاری باید نخود را در آب گرم به مدت چهار ساعت بگذاریم تا خیس بخورد. برای سرعت کار بهتر است از شب قبل این کار را انجام دهید. اما اگر وقت کافی ندارید میتوانید از کنسرو نخود هم استفاده کنید. مرحله دوم: تفت دادن سبزیجاتبرای شروع تره فرنگی، هویج و پیاز سفید را نگینی خرد میکنیم و بعد روغن زیتون را داخل قابلمه بزرگی ریخته و هویج و تره فرنگی و پیاز سفید را به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا سبک شوند.مرحله سوم: اضافه کردن نخود و آب سبزیجاتسپس نخود آبگوشتی یا نخودهای کنسروی را آبکش کرده و به مخلوط اضافه میکنیم تا گرم شوند و بعد کمی آب سبزیجات را درون قابلمه میریزیم تا جوش بخورد.نکته: آب سبزیجات را باید کم کم اضافه کنید. یعنی تا وقتی که به پخت دلخواه شما برسد آب سبزیجات را به تدریج افزوده و اجازه دهید تا جوش بیاید و بپزد.بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ عدس فرانسویمرحله چهارم: افزودن رب، برگ بو و رزماریدر مرحله بعدی رب را با مقداری از آب سبزیجات مخلوط میکنیم، سپس به سوپ اضافه میکنیم. بعد از آن نوبت افزودن برگ بو و رزماری به مواد است.مرحله پنجم: تست چاشنیهادر نهایت فلفل و نمک را به اندازه دلخواه به سوپ اضافه میکنیم. اگر هنوز نخود یا سبزیجات سوپ نپخته است میتوانید باز هم آب سبزیجات اضافه کنید. نوش جان!نکات و فوت و فنهای تهیه سوپ نخوددر ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه سوپ نخود اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.برای اینکه سوپ شکل بهتری داشته باشد میتوانید با کمک یک بلندر همه مواد را با هم مخلوط کنید تا مایع خامهای شکل یکدستی به شما بدهد.بهتر است خودتان نخود را از قبل خیس کرده و در این سوپ استفاده کنید. اما اگر از نخود کنسروی هم استفاده کردید توجه داشته باشید که مدت زمان پخت آن در این سوپ حدود نیم ساعت است.بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ بلغور گندم با عدس و شیردر این قسمت از مجله آشپزی تک فانبا طرز تهیه سوپ نخود همراه شما بودیم. اگر این پیش غذای لذیذ را با این دستور پخت درست کردید از تجربه خودتان هم برای ما بگویید.