ساخت آش کِنگِر: راز تهیه یک غذای ساده و خوشمزه
کنگر یکی از سبزیهای خوشمزه و مفید است که در فصل بهار موجود است. این گیاه دارای خواص درمانی بسیاری است و میتوان از آن در تهیه غذاهای مختلف مانند خورشها و آشها استفاده کرد. یکی از غذاهای خوشمزهای که میتوان از کنگر درست کرد، آش کنگر است. آش کنگر با ترکیبات مختلفی از جمله خمیر مرغ، نخود، گندم، سبزیها و ماست، یک غذای با طعمی خوشبو و لذیذ را فراهم میکند. آش کنگر با طعم و ظاهری جذاب میتواند یک انتخاب عالی برای وعدههای گرم روزهای بهاری باشد. این غذا که با طرز تهیه سادهای درست میشود، میتواند یک پیشنهاد مناسب برای وعده نهار یا شام در خانه باشد. طعم و آرایش زیبای این آش میتواند هر خانهای را تزئین کرده و لذت غذا خوردن را برای افراد به همراه بیاورد.
کنگر یکی از سبزی هایی است که مختص فصل بهار است و علاوه بر طعم خوشمزه ای که دارد خواص فوق العاده درمانی هم دارد. با این گیاه میتوان خورش کنگر درست کرد که بسیار هم لذیذ است اما شاید تا به حال نشنیده باشید که در تهیه آش هم میتوان از کنگر استفاده کرد. در این قسمت از تک فانبلاگ با طرز تهیه آش کنگر همراه ما باشید.برای درست کردن آش کنگر برای هشت نفر به این مواد احتیاج داریم.مواد لازم برای تهیه آش کنگرتخم مرغ۱ عددآرد۱ قاشق سوپخوریماست۲پیمانهپیاز سرخ کرده۳عددسبزی آش۱کیلوکنگر پاک کرده و تیغ گرفته شدهنیم کیلوآب قلم۱لیترگندم پوست کندهنصف پیمانهنخود۱چهارم پیمانهروغنبه میزان لازمآب جوش۱ پیمانهزردچوبه۱قاشق سوپخوریطرز تهیه آش کنگردر این مرحله به سراغ طرز تهیه این آش لذیذ میرویم.مرحله اول: خیساندن نخود و گندمابتدا باید نخود و گندم را بشوییم و به صورت جداگانه چند ساعت در آب خیس کنیم.مرحله دوم: سرخ کردن پیازبرای شروع ابتدا پیاز را خلالی خرد کرده و آن را در تابه با روغن کم تفت میدهیم تا سرخ شود. یک سوم از پیاز سرخ شده را برای تزیین اش در آخر کار کنار میگذاریم. بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش عدس به روش خانگیمرحله سوم: اضافه کردن نخود و گندم به پیازسپس به مابقی پیازها گندم و نخود را اضافه میکنیم و کمی تفت دهید تا بوی خامی آنها گرفته شود.مرحله چهارم: افزودن آب قلمبعد همه مواد را داخل قابلمهای مناسب میریزیم و به همراه آب قلم روی حرارت متوسط قرارمیدهیم تا بجوشد. بعد از جوش آمدن مواد حرارت را کم میکنیم و اجازه میدهیم تا نخود و گندم در آب قلم بپزند.مرحله پنجم: اضافه کردن کنگر و سبزیبعد از پخته شدن مواد، کنگر و آش سبزی را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا آش کاملا بپزد و جا بیفتد.مرحله ششم: افزودن ماست و تخم مرغدر انتهای مراحل پخت آش، ۱ عدد تخم مرغ را با آرد و ماست خیلی خوب هم میزنیم و داخل آن کمی آب جوش میریزیم و بعد از اینکه دمای مواد ولرم شد آن را داخل قابلمه آش میریزیم و مدام هم میزنیم تا به همراه آش چند جوش ریز بخورد.بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش گندم یزدی خوشمزهمرحله هفتم: سرو آشآش آماده شده را از روی حرارت برمیداریم و در ظرف مورد نظر میکشیم. برای تزیین از پیاز داغ و زردچوبه تفت داده شده در روغن مایع استفاده میکنیم.نوش جاننکات تهیه آش کنگرگندم و نخود را از شب قبل خیس کنید و اگر فراموش کردید گندم را در آب داغ نیم ساعت خیس کنید و نخود را ۲ بار جوشانده و آبش را خالی کنید و بعد بپزید.برای آنکه ماست در آش نبرد آن را خیلی خوب هم بزنید و وقتی به آش اضافه کردید تا جوش آمدن آن را مدام هم بزنید.در این قسمت از مجله آشپزی تک فانبا طرز تهیه آش کنگر همراه شما بودیم. این آش لذیذ را با این دستور درست کنید و از تجربه پخت آن برای ما هم بگویید.